Internetový obchod auto-sedacky.com - máte zkušenost?
Nenakupoval jste, prosím, někdy někdo na stránkách auto-sedacky.com? Ségra shání recenze na tento e-shop, má možnost nějaké slevy, ale problémem se zdá, že oni požadují pouze platbu předem (nelze na dobírku), tak má trochu obavy... 😒 děkuju
Ještě, že tyto diskuse existují, také jdu na Policii!
Chtěla bych prosím také dopsat do seznamu v tabulce poškozených. Moje jméno je Pavla Kubová, čásyka 5086 Kč. Děkuji
@pavlapalova
Dobrý den, doplněno 😉
Dobrý den, také se bohužel přidávám mezi poškozené. Prosím o dopsání do seznamu poškozených. Veronika Kubínová , částka 3067,- Děkuji
Dobrý den, také jsem poškozená, včera nahlášeno na PČR.... Částka 3260,-Kč. Střechová
@vercakubinova
Dobrý den,
napište mi mail do zpráv. Přiřadím Vás do seznamu
@chitkitka
Dobrý den,
napište mi mail do zpráv. Přiřadím Vás do seznamu
Jinak stránka eklenoty.com je už naštěstí taky zablokovaná! 🙂
Dobrý den, také jsem dnes podal na Policii v Šumperku podnět k vyšetření.Jde o částku 3.489,- Kč za autosedačku.
Nevěřil jsem že na tak blbý trik skočilo tolik lidí, o to víc mě mrzí že do toho byl zatažen i náš eshop.
Před dvěma dny byl ještě funkční další podvodný eshop vyprodejkocarku.com
Náš eshop vyprodejkocarku.cz za celou dobu svého fungování rozesílal pouze jednou hromadné emaily a to pouze svým zákazníkům. Takže pokud Vám přijde jakýkoliv nevyžádaný email z adresy info@vyprodejkocarku.cz tak na něj prosím nereagujte.
Přeji hodně úspěchů se získáním svých peněz zpět.
Kužel Ondřej
Dobrý den, také prosím o doplnění do seznamu poškozených, Hana Košařová částka 2598,- Kč
Děkuji
@haninako
Dobrý den,
připojím Vás, jen mi, prosím, pošlete do zpráv mail.
Děkuju
Taky nahlášeno na policii, Kateřina Hradilová, částka 3984kč. Prosím přidat na seznam. Děkuji
Také se připojuji. Lucie Marková a částka 6960,-
Dobrý den, také jsem naletela. Jsem nastvana az hruza. Autosedačka Cybex 3240 kc
Odstoupila bych ráda od smlouvy, ale maily se mi vrací jako nedorucitelne
Také se připojuji. Jana Prokešová částka 2. 598.-
Odstoupila bych ráda od smlouvy, ale maily se mi vrací jako nedorucitelne
@jedlinkova
Na emaily Vám už nikdo nikdy neodpoví..jděte prosím na policii - viz výše. 🙂
Dobrý večer také se připojuji Lenka Sládečková částka 3984,-. Hned v úterý jdu na policii.
Dobrý den, dnes nahlášeno na policii, také se připojuji Markéta Barancová Kč 3067,-.
Ahoj vsem,dnes jsem byla na policii k opetovnemu vyslechu, je toho pry plna republika,tak to bylo prekvalifikovano na trestny cin bezduvodne obohaceni a pripojili me k hromadnemu trestnimu oznameni. Vse pry bude resit policie v Olomouci. Castka 2230,- Kc.
Jsem zvědavá, jak toto všechno dopadne. Moc držím pěsti, aby toho šmejda nejenom našli, ale hlavně abyste dostali zpět své peníze.
Zítra jdu na policii také. Jen me štve krom ztravenych penez a žádné autosedacky, , ještě čas straveny na policii. A 10 minut to nebude. Takže zajistit hlidani. Ale přesto tam s chuti půjdu a přidám se k ostatnim podvedenym.
Držme si palce
@markethk v Olomouci? já myslela, že první hlášení bylo v hostivici 😕
každopádně je to šílené jak nás tu přibývá ☹
@dandula74 u nás to trvalo cca půl hodinku. hlídání jsem výjimečně měla, ale dalo se to zvládnout i s dětmi. jen by to bylo víc na nervy 😅 ale zase u nás je klídek a nečekala jsem frontu na volného policistu. byla jsem tam jediná 🙂
Trestní oznámení lze podat i na státním zastupitelství.
Dobrý den,
pokud máte někdo zájem o připojení do mailové korespondence a doplnění do seznamu poškozených, napište mi Váš mail, jméno a vzniklou škodu do zpráv.
Už je nás propojeno 44.
Je to síla, kolik lidí se dá během jednoho týdne podvést.

Dobrý den,
jděte na policii ČR vše ohlásit, viz info výše. Stránky neexistují, jedná se o podvod.
Připojuji číslo jednací, pod kterým jsem vše oznámila já u nás na obvodním oddělení policie ČR v Olomouci, pokud půjdete celou záležitost ohlásit, bylo mi řečeno, že jim máte uvést toto číslo jednací, aby se vše propojilo.
Č.j. KRPM-78903-2/ČJ-2015-140524