icon

Intimní. Jak se to mohlo stát? Stalo se to také někomu?

7. říj 2020

Dobrý den mám intimní otázku včera večer jsme se s mužem milovali vše v pořádku já byla na něm a hrala si sním a tak.menila různé pohyby a já se udělala hodně stříkala jsem jak pramen.muz na to asi není zvyklý asi to nikdy nezažil.no a jak sem krouzila různé pohyby a hrala si s penisem tak prý tohle nezažil takové dráždění úplně se z toho chtěl udělat ale zadrzel to asi 3x. Ale pak najednou penis mu umřel úplně.vubec nevím jak to mohlo stát proč prostě ještě se nám to nikdy nestalo.premyslela jsem jedině jestli jak to chlap zadržuje aby se hned neudělal nebo já se mu prestala líbit nebo nevím.jsem z toho fakt vykulena.styk už týden jsme neměli tak jsem si myslela že si to uzijem.ani se nepostavil rukou prostě nic. Muzovi je 36 a mě 30 omlouvám se snad se to da přečíst.stalo se to někomu?predehra byla.diky prosím anonym.

Strana
z2
michaela666
7. říj 2020

Proč mám takový pocit, že jsme se spolu nedávno bavily. 😀😀 Je super, že už víš jak na erekci 😉.

gracinka7
7. říj 2020

@te_reza no kdyby to bylo chcíplý p.ro mého muže, budu mít den spíš zkažený 🙈
Ale takhle je to sranda 😁

perexka
7. říj 2020

Mne to prijde uplne normalni debata, tudiz odpovim i za předpokladu, ze jste nejaky trol🙂 ale uz tomu nasvedcuje fakt, ze jestli jste s muzem delsi dobu(coz neni patrne z dotazu), tak byste squirting zazivala snad bezne? A jestli se tedy zadarilo poprve..tak ne kazdy partner dokaze ocenit tyto projevy zen, coz by bylo odpuzujici pro vas oba nejspis.. tak mu zkuste vysvetlit, ze jste se nepochcala, ale ze jste mela orgasmus jinych rozmeru, ktere by vam lecjaka zenska zavidela 🙂

herbinaaa
18. říj 2020

nebo jsi se uspokojila vibratorem, když jste tyden neměli sex?

Strana
z2