Introverti, jak snášíte pobývání mezi extroverty?

mili_ilim_ilmi
16. únor 2018

Ahoj introverti,
jak snasite pobyvani mezi extroverty? Já z něj bývám dost unavená a některé dny mi přijde, že se musím dost přemáhat. Často jim nerozumim, mluvím o něčem a jako by reagovali na něco úplně jineho, než o čem mluvím. Já zase asi reaguji někdy úplně jinak, než by extroverti očekávali. Nerozumim tomu, že mají tendenci neustále o něčem mluvit, i kdyz vlastně k rozhovoru nic není. Jak to máte vy?

kaja2016
16. únor 2018

No jak kdy. Někdy je příjemný byt s extrovertem, protože to celé odkecá on a já občas něco prohodim🙂 Ale kamarádim spis s introvertama, přijde mi, že extroverti moc nenasloucháji a to já k přátelství potřebuju. Jako ono záleží i jiných charakterovych vlastnostech🙂

mili_ilim_ilmi
autor
16. únor 2018

@kaja2016 Taky mi přijde, že moc nenaslouchaji, že něco říkám a reaguji na něco úplně jiného. V poslední dobe mám s tímto docela problém. Tak jasne, že záleží i na jiných vlastnostech. Jen se ted s tímto potykam a přemýšlím, jak to řešit.

kaja2016
16. únor 2018

@mili_ilim_ilmi Pokud to lze, tak se nevídat s lidma, který ti nejsou sympatický🙂 Jasně, rodina, práce, tam holt člověk musí, ale chce to nic neočekávat. Člověk porad ceká, že druhý lidi budou jako on, ale oni holt nejsou. Taky se s tím potykam,-)