icon

Investujete do zlatých šperků nebo preferujete bižuterii?

7. kvě 2025

Hezké odpoledne,
investujete,kupujete si zlaté šperky?I když jsou tedy dost drahé...
Nebo dáváte přednost bižuterii,chirurgická ocel atd?
Nebo-li,kolik musíte mít řetízků najednou na krku?Stačí jeden dva...?
A nové šperky, nebo už nošené??

hennrietta
7. kvě 2025

Kupuji šperky nové, ale většinou je dostávám.😄 Řídím se spíš tím, co se mi líbí, ale preferují buď bílé nebo růžové zlato a chirurgickou ocel. Stříbro nebo žluté kovy ráda nemám. Neberu to jako investici, ale jen jako doplněk.

zuzkasim
7. kvě 2025

Je to pro tebe hodně citlivé téma? Že pokládáš dotaz anonymně? Nebo hledáš podklady pro nějaký článek?

1pomnenka
7. kvě 2025

Kolik řetízků musím mít najednou na krku? Nevím, proč bych měla vypadat jako od kolotoče. Nosím pouze náušnice. Náramek a prstýnek jen vyjímečně. Bižu nenosím. Neinvestuji do zlata, nevidím v tom budoucnost.

betelgeuzz
7. kvě 2025
@zuzkasim

Je to pro tebe hodně citlivé téma? Že pokládáš dotaz anonymně? Nebo hledáš podklady pro nějaký článek?

@zuzkasim je to tu v poslední době čím dál častější, že?

lv
7. kvě 2025

A ty podobné diskuze jsou také o tom samém

autor
7. kvě 2025
@zuzkasim

@zuzkasim ano,právě sis odpověděla,tak raději anonymně.Když neodpovídám k danému tématu,tak nepíši...🙈

majaveja
7. kvě 2025

Nenosím vůbec nic, připadá mi to zbytečné z mnoha důvodů...

sagitta33
7. kvě 2025

Jen pro zajímavost, většina šperků se nehodí jako investice, neboť podléhají modním stylům a většina ceny tvoří přidaná hodnota.
A ano, nepopírám, šperky má ráda,

jirovapa
7. kvě 2025

Šperky většinou dostávám. Od někoho zlatě, jindy zase stříbrné. Většinou sladím náušnice a řetízek, plus nosím snubní prstýnek a na druhé ruce jiný prstýnek. Náramky moc nenosím. Dva řetízky se mi na krku nelíbí.