Já a má úchylka na podpatky
Maminky mam dotaz . Jaky mate názor na maminku , která nosí převážně podpatky ? Jsem milovník módy a ty podpatky k tomu a ke me celkové patri . Jen vim , ze s dítětem většina žen spohodlni z určitých důvody . Jak jste na tom vy ?
@adriana1314 Ja jsem driv podpatky nosila... ale uprimne pri tlaceni kocarku jsem si je vzala jednou, a bylo to poprve a naposledy, Clovek s podpatky chodi proste trosku jinak, nez v teniskach, a tlacit ten kocarek bylo fakt o hubu. A to ani nemluvim o tom, kdyz jsem s kocarkem potrebovala sjet po schodech po rampe. To bylo fakt hodne vtipny. Navic miminko neni nonstop v kocarku, musis ho taky vyndat, prebalit, nakrmit.. neumim si predstavit s miminkem balancovat na podpatkach. Takze presto, ze jsem sportovnimu stylu nikdy neholdovala, nakonec jsem u toho skoncila.. protoze ve chvili, kdy clovek resi miminko, popr.beha za batoletem nebo resi deti dve, tak se to jinak neda. Ale nosim casto treba pekny balerinky (ale bez podpatku) a k tomu elegantni obleceni, i na ten pisek.. nejaky svuj styl si najdes 🙂
@adriana1314 Barefoot neni zdravotni obuv, ale to je fuk 🙂 Podpatky mi nikdy nebyly prijemne. Vzdycky jsem hodne chodila, 3 km do skoly a ze skoly, pak 4 km do prace a zpet a v podpatcich bych umrela. Nicmene proti gustu...
@karlajasmine a vidíš, za mne se to třeba dá. Nikdy jsem v tom problém neměla. To, že si někdo něco neumí představit, neznamená, že to nejde...😉
@martiniquest Barefoot boty například do města též nejsou žádná výhra😉
@adriana1314
Na maminku, která nosí podpatky, mám nazor takový, že je to každého věc.... Já podpatky nenosím, nikdy jsem moc nenosila. Jen třeba na svatbu, plesy, společenské události.... A to jsem musela mít opravdu nízký podpatek, protože v takových botách vyloženě trpím, pokud mají tenký a vysoký podpatek 😂😂😂
Osobně preferuji pro mě pohodlné boty, jako jsou kecky, tenisky, teď jsem si koupila zimní workery, do kterých dám zdravotní vložku anebo nosím zdravotní boty, které kupuji v lékárně. Myslím, že i jiné boty vypadají k outfitu dobře a nemusí to být zrovna boty s vysokým podpatkem....
Já osobně ale preferuji spíš pohodlnost při chůzi a zdravé nohy, což pro mě boty na podpatku zrovna nesplňují ☺️
Spíš obdivuji maminky, které mají odvahu běhat za dítětem v podpatcích.... 😀
@adriana1314 dulezite je, zda se v tom citis dobre, nemas z bot na podpatku zdravotni problemy, a jses si jista v kramflecich, proste se nebojis, ze ohrozis dite v brise nebo po narozeni tim, ze ti to podjede, spadnes na zem nebo ti casem ditko bude zdrhat od hriste k vozovce a ty za nim po pisku a travniku s podpatkama....to si asi kazda musi vyhodnotit sama, v cem je ji dobre a co v pohode da.
Podpatky úplně ne, ale v druhém těhotenství jsem s klidem nosila sandály na celekm yvsokém klínku. Jinak- s kočárkem to jde, pokud dítě spí a člověk courá po městě, to jsem nosila taky. Akorát teda je pravda, že určité typy brzd kočárků ty boty brutálně ničí. S běhajícíma dětma už je to podle mě spíš jen image, než praktičnost, pokud nemáš výjimku dítě, které jde způsobně za ruku a baví ho to ve městě a v obchodech. Jedinkrát jsem šla v podpatkách po lesní cestě (změnily se narychlo plány) a bylo mi líto bot. Na hřišti si to v tom písku a prachu atky nechci představit, stačí mi,, jak trpí kožený polobotky. Já si podpatky užívám, když jdu bez dětí. Ale vybírám si už, aby byla bota kvalitní a netlačila. Jasně, barefoot je dobrá filosofie, ale ještě jsem neviděla kombinaci barefoot bot a elegantního oblečení (myslím sukně/šaty), aby to vypadalo stejně dobře, jako s podpatky.

@martiniquest dekuji za vaši odpověd . Každopádně je to každého vec jaky ma vkus . Jiste je i stylová zdravotní obuv v dnešní dobe , ale jako bývala asistentka chiropraktika vim, ze mnohdy muze člověk delat vse potřebné pro své zdraví , čili treba páteří a i tak mu to nepomůže . Znam ne jednu ženu která ma problémy s páteří a to nosí zdravotnickou obuv , speciální vložky do bot a bohuzel . Každy člověk je individuální , tak je to se vším , vzdy bylo a vzdy bude .