icon

Jak dlouho vám trvalo, než jste počali mimčo?

allena
21. črc 2006

Ahoj maminky a čekající maminky,
ráda bych věděla, jak dlouho jste se snažili o početí dítěte, než se vám to konečně povedlo. Sama teprve začínám - snažíme se teprve první měsíc, ale ráda bych měla představu, i když samozřejmě vím, že je to hodně individuální. Taková malá statistika by možná zajímala více žen.

pamuk
13. srp 2007

ahojky, povedlo se 2. měsíc 🙂

kacka.va
13. srp 2007

my se teď snažíme druhý měsíc a teď čekáme, jestli se něco "chytlo" 😉 nebo ne. Jak tu byly diskuze, jestli se milovat každý den, tak k tomu jsem zrovna minulý týden četla diskuzi s jedním doktorem, který tvrdil, že každý den je zbytečné, že optimální je jednou za 2-3 dny, protože je pak kvalitnější sperma a je tam těch spermií mnohem víc, protože během jednoho dne, se nestačí obnovit a sperma je řídší.

kyri
14. srp 2007

my do toho vlítli hned🙂
jeli jsme na plodné a neplodné dny (nesnáším prášky) a ono to opravdu funguje 😀 jedinkrát jsme to špatně spočítali a taisha byla ready

...

a jinak prý pravděpodobnost početí (statistická, tzn. u každýho je to naprosto jiný😀) v rámci jednoho cyklu je prý 0,23 (teda 23%)

vlastule
27. říj 2007

Nám se to povedlo 8. měsíc po vysazení antikoncepce (Minisiston). 🙂
Všem držím pěsti 🙂

chiwule
28. říj 2007

abyste si nemyslely, že je to tak jednoduché 😉 tak mi od 09/04 nic, žádné mímo 😖

smoulinda
28. říj 2007

U nás se povedlo po 2 letech snažílkování, ale stejně to byl zázrak, pač mi dr. řekl, že nemůžu otěhotnět, pač nemám žádný ovulační dny a tak 😝

campi
28. říj 2007

Holciny, ja jsem 4,5 roku bez antiko. Cilene - tedy s pocitanim dnu a navstevami lekare - se snazime 1,5 roku.
To jsme s chiwulí celkem veteranky...

rychnov3
28. říj 2007

... ahoj nastávající maminky. Moc Vám to přeju 🙂 My se snažíme od července 06, v říjnu 07 byl spermiogram katastrofální, takže se začínáme léčit. Až to bude, zkusím se ozvat. Asi jsem Vám trochu zhoršila výsledky statistiky, ale to je život. Přeju vše dobré 🙂

bielanevesta
28. říj 2007

Nám sa podarilo asi 5 mesiac po vysadení. No 4x som MS vobec nemala. Najprv som myslela, že to je stresom zo svadby, ale nebolo. Okolo 5.9.06 mi pichli vyvolávačku. 12.9. som dostala MS. No a na ďaĺší mesiac som už bola těhu 😀

elennka
28. říj 2007

My se s manžou snažíme od 1/2007, já mám problémy s vaječníky/PCOS/, léčím se.. Tak snad nám to vyjde.. Kamarádka se snažila 11 měsíců, a teď bude už končit 10 týden 🙂

robi
28. říj 2007

ahoj,
ja jsem v lednu 07 vysadila antikoncepci, asi pul roku jsme se chranili (pharmatex nebo kondom) a pak jsem si rikala, ze pri nasi frekvenci se nic nestane, kdyz vsichni kolem se snazi pul roku a jeste pocitaji plodne dny, tak prece hned neotehotnim. pak jsem cekala na MS, abych mohla jit na injekci tetanovku (a byla si 100% jista, ze nejsem tehule). MS uz neprisla. takze ani jsme to neplanovali. proste stastna nahoda.

lullka30
28. říj 2007

v cervnu 2006 som vysadila antikoncepci a v záři 2006 som otehotnela

fiallinka
28. říj 2007

no, ty statistiky tady zní docela dobře, bohužel u nás je to skoro dva roky a nic. ☹

musilka
28. říj 2007

no fiallinka taky je mi z toho trošku smutno. Já mám pco takže to taky bude trvat ještě hodně dlouho než se k nám miminko dostane ☹

anty
28. říj 2007

Ahoj holky, tak my se snažíme už 6 roků a zatím pořád nic, jinak jsme oba v pořádku.

pejty
28. říj 2007

tak nám to trvalo 2 a půl roku.Byl problém u mě i u partnera,nedávali nám žádné šancee,ale nakonec se povedlo... a přirozeně 😉

fiallinka
28. říj 2007

pejty: díky, to jsem přesně potřebovala slyšet, prostě že je naděje i po delší době... já vím, že je, ale někdy je to na nervy, vždyť víš.

makytka84
28. říj 2007

🙂 Ahojte holčiny, my s přítelem snažilkujeme už od 12/06 a zatím se nedaří... něláme možné nemožné a taky třeba neděláme vůbec nic... mám kamarádky, co otěhotní tak, jako by dostaly rýmu a pak jsem tu já... ale nevzdávám se!!!

makytka84
28. říj 2007

🙂 Štěstíčko se musí přece někdy unavit....

marcelapetrikova
28. říj 2007

tak u prvního to bylo hned a teď se už 2 roky snažíme o druhé a zatím nám to nejde ☹

madu
30. říj 2007

ahojte vsichni, my se snazime ted 3. mesic. Doufam, ze se brzo dockame.spousta z vas tady psala, ze se podarilo hned prvni nebo druhy mesic, teda holky jak to delate 🙂

anta
30. říj 2007

Nám se to povedlo za 2 měsíce 😉

christla
30. říj 2007

Nám se to povedlo po 9 měsících, ale bohužel o miminko jsme přišli. 😒

anta
30. říj 2007

Jeee, toho se taky děsně bojím, snažím se dělat vše proto, aby bylo vše o.k., tak strašně doufám, těhotenství je nejen doba naděje, radosti, ale trochu i strachu, co kdy přijde,ale my to s bublinkou zvládneme 😉

jana.nina
30. říj 2007

Nám se první povedlo po 2 letech a 1 měsíci. O druhé snažíme 3 roky a 9 měsíců. Tak snad se zadaří 😀

jiskra
30. říj 2007

Ahoj můžu se přidat? Taky se snažíme už víc jak 1 rok. Hrůza. Mimochodem taky mám taky takové kamarádky jako Makytkya84,otěhotní jen lusknou prsty...ne že bych jim to nepřála,ale štvou mě 😀 😀

evik3
30. říj 2007

Ahoj holky, nám se to povedlo po roce snažení, po druhém IUI 🙂

mishandbaby
30. říj 2007

zhruba 6mesicu...ale ja mam 32... 😀

lucinecka
31. říj 2007

Poprvé jsem otěhotněla po 2 měsících snažení, ale miminko se neudrželo. Hned další měsíc jsem zase těhule a vypadá že bude vše v pořádku, takže naše snažení - 3.měsíce 🙂

kacka.va
31. říj 2007

tak minule jsem tu psala, že čekáme, jestli se něco uchytilo. A uchytilo. Takže jsme otěhotněli na 2. pokus.

Strana