Jak efektivně skrýt široká ramena u žen?
Holky jak schovat siroke ramena? Merim 175/61. Je to tak hrozne? Ja jsem doted ani netusila, ze je mam siroka. Jeden znamy rikal, ze jsem jak chlap.
na základě jednoho známého chceš schovávat ramena?? to je přeci blbost, záleží jak ty se cítíš a podle fotky to fakt nevypadá
Mám pocit, že bys měla urychleně vyměnit okruh svých známých.
Zní mi to dost podobně jako mám 175cm a známý mi říkal, že je to hnusný a že vypadám jak chlap.
Za mě máš krásnou postavu.
Ses pekna baba. Co blbnes. Udelej si z toho prednost. Mam to podobne a je mi to uplne u zadku co, kdo rika. Kdybych mela brat ohled na vsechno, co kdo rekne na moji postavu, muzu jit viset.
Co bych za to dala. Mám malá ramena a s přibývajícími kg to vypadá čím dál hůř.
Trolling dva dny po sobě...
@antoinet Takze musim byt troll? Ok.
Fotku nevidím, obecně výstřih do V, výstřih víc od krku, ne lodičkovej výstřih.
Já mam ramena nejsirsi snad z cele planety...takze klid...ale asi si je neurizneme, ze 🙂 takže bych to hodila za hlavu..
I kdybys měla širší ramena vůči zbytku postavy, dá se s ním pracovat. Stačí vědět, jak se ne-/oblékat, aby to člověk zbytečně ještě víc opticky nezdůrazňoval. Sama mám širší ramena vůči bokům (byť ne nějak výrazně) a celkově větší vršek vůči spodku, takže už vím, že ideální jsou véčkové výstřihy nebo hlubší kulaté výstřihy, asymetrie, širší ramínka (ideálně směřující od sebe) namísto tenkých, vynechat vycpávky, nabírání a zdobení v oblasti ramenou atd.
Třeba ve většině klasických sportovních topů s boxerskými zády vypadám opravdu hodně široká v ramenou, jak jsou tam ta ramena opticky zdůrazněná. Na sport si je klidně vezmu (tam mi vypadat jako korba nevadí) ale na volný čas se jim jinak vyhýbám, abych působila víc žensky a ne jak vyrýsovanej chlap :D