Jak na ručníky-jak je perete?
Mám dotaz,mám problém v tom že ať peru v čem peru (prášek) anebo aviváž už nikdy nedocílím krásných heboučkých,měkkoučkých ručníků jako když jsem je koupila.
Jsem úplně unešená z ručníku v hotelu a ráda bych je měla taky takové jen nevím jak na to.
Poraďte prosím.
Děkuju
jj, do sušičky na prádlo s nima 😉 , pak budou heboučké jedna báseň 🙂 . Zatím jsem žádný jiný fígl nenašla 😒
avivááž se mi víc dávat nechce a žehlení nezabírá a navíc nemám ani pračku se sušičkou 😨
třeba na kolik je perete? jaký prášek?
koušela jsem je prát i bez ždímání a nic.
na 40C,Ariel M Zim,avivaze hodne(Neutodeo)a nezehlim je,malo sajou vyzehlene 😉 zalezi na materialu.
Souhlas s holkama, susicku mam, pouzivam v zime, a to pradlo je fakt uplne jiny (me to ale teda az tak nedere 🙂)
susicka,nebo venku povesit...oboji je v poho, nevim,nikdy jsem jine,nez mekoucke rucniky nemela 😉 peru v arielu a davam avivaz, zadne extra triky a cary mary 🙂
ja ich perem na 60, dam avivazik a bud vesam vonku cez leto to pekne ich prefuka,a pottom ich prezehlim a su super 😀
tvrde su preto, ze sa pri suseni z nich voda vyparuje velmi pomaly, comu zabrani iba susicka alebo bydlisko v tropoch 😀 mierne zlepsit situaciu pomozu aj vysoke otacky na odstredovani.
a este trochu aj zavisi aj na type uterakov.
na druhej strane, v tvrdom uteraku mate zahrnutu aj masaz 😅
osobne by som uteraky na menej ako 60st. z hygienickych dovodov neprala 🤐
inak, my ked kupime uteraky, tak ich musim majprv vyprat aj na 90st., inak ich moj muz odmietne pouzit, lebo nesaju... radsej tvrde ako nesave 😅
odkedy mám sušičku, tak periem uteráky na 50, a nie sú tvrdé, ale nádherne mäkké a savé..... 😵
chce to kvalitní aviváž. Já peru na 40 a používám lenor a ručníky nádherně voní a josu měkkoučké...

Myslím si, že ručníky sú makké preto lebo sú vysušené v sušičke na prádlo. Inak tiež som mala taký problém ale odkedy ich periem obyčajným jadrovým mydlom zmiešaným s kryštalickou sodou tak sú oveľa makšie. Niekde som čítala že ak sú ručníky tvrdé tak ich treba prežehliť, no u mňa to nikdy nezabralo.