icon

Jak najít partnera při cestování a práci?

25. kvě 2025

Ahoj,kde najit partnera?
Pracuji v korporatu.Mnoho chlapu tam sice je,ale vetsinou maji zeny,pritelkyne.Nikam moc nechodim na diska,vecirky atd.Jezdim sama na vylety,ale tezko nekoho najit...
Ted uvazuji,ze se vydam sama na dovcu letecky.
Dekuji za nahled

hennrietta
25. kvě 2025

Já jsem si našla partnery - na koncertě, přes online hru, na Tinderu (cíleně jsem ale přítele nehledala) a manžel je kolega z práce. Nikdy jsem to nijak neřešila a vyplynulo to samo..
Kámošce táhne na 30 a má problém se vztahy do teď. 🤷‍♀️

autor
25. kvě 2025
@hennrietta

Já jsem si našla partnery - na koncertě, přes online hru, na Tinderu (cíleně jsem ale přítele nehledala) a manžel je kolega z práce. Nikdy jsem to nijak neřešila a vyplynulo to samo..
Kámošce táhne na 30 a má problém se vztahy do teď. 🤷‍♀️

@hennrietta no me bude 40 a mela jsem,ale nevyslo to.Tedy uz to bude par let zpatky...
Tak jsem nehledala,ale uz bych chtela,tak uvidime,kde na sebe narazime🤔

houskan
25. kvě 2025

Pokud rada cvičíš, můžeš zajít do fitka , me tam takhle oslovil jeden muž, i jsem se tam seznámila s jinými lidmi🙂

monars
25. kvě 2025

Můj první chlap byl můj automechanik 🤭😀 můj druhý chlap mi přišel vyměnit vodovodní baterie (instalatér) 🤭😀 oni se to objeví bez toho aby člověk hledal.

petulkadodo
25. kvě 2025

Já jsem si vždy našla vztah mezi kamarády/známými, případně kamarád kamaráda a seznámili jsme se obvykle na nějaké společné akci. Je ale pravda, že to bylo už před víc jak 10 lety. Online seznamování neumím, ale znám spoustu lidí, co se tak úspěšně seznámili. Ani ne tak seznamka, ale přes sociální sítě.

emillyhk
25. kvě 2025

Jsem ve stejném věku jako ty a lidi kolem mě se nejvíc seznamují přes společné kamarády nebo známé. Za mě ideální cesta.
A kromě toho, co už psaly holky nade mnou - pokud pracuješ někde v kanclu, tak zkus na obědy chodit ven. Nevím jak to máš s restauracemi v okolí, ale obvykle je přes poledne dost rušno, třeba si k tobě někdo přisedne, apod.

janule0123
2. čer 2025

Ja si nasla v praci.. a hodne mých kolegyň to ma stejne … ikdyz dojem byl shodný s tebou- vsichni zadaní, ženatí .. nakonec nějací zapomenuti se nasli… nebo se nekdo rozvedl/rozesel … 🙂hodne štěstí .. 🍀

daasqua
2. čer 2025

Já našla kdysi dávno přes seznamku a asi bych to podobně udělala i dnes. Odepsalo za jeden den asi 100, vysortovala jsem asi 10 slušných a podle mých požadavků, víc si psala a setkala se s 5 a jeden to pak vyhrál. V okolí svého kanclu (korporátu) bych ani nějak neuměla hledat a s kolegy bych nic mít nechtěla. Shodou okolností jsme já i manžel v korporátu pracovat potom začali a máme kanceláře 2 minuty chůze od sebe (jiné odvětví a pozice) 😀

eviicka
2. čer 2025

Já našla přes seznamku, nebylo to hned a byla nutná selekce, ale vyplatilo se 🙂.

drep
3. čer 2025

Na bráchové svatbě jsme s hosty řešili, jal se kdo seznámil. Já i brácha v práci, ale byli jsme jediní, všichni ostatní přes tinder.

ninive211
3. čer 2025

Ideálně se seznamovat přes společný koníček anebo společné známé (že ti někdo někoho cíleně představí).
S kolegou bych si asi nezačínala, minimálně ne ze stejného oddělení, kde jste spolu v užším kontaktu denně, určitě ne. Obvykle to nedělá moc dobrotu.

hadruska
3. čer 2025

Zkus klidne seznamku,jsou i takove,ktere organizuji spolecne vylety nezadanych.Na FB jsou i ruzne skupiny stejne smyslejicich single zen a muzu.Ja mam pritele z FB seznamky a neprestavam byt vdecna,ze jsme se nasli

pampelina18
4. čer 2025

Partnera najdeš na každém rohu, stačí koukat 😉 ale ne každý tě bude chtít 🙂 kino, letadlo, autobus, dovolená, procházka atd... všude můžeš narazit na chlapa, ale jde o to zda ten chlap pak bude chtít být s tebou. Některé ženy si stěžují, že v dnešní době mít chlapa a najít ho je hrozný, ale spíš je chyba v těch ženách, že mají špatný chování či s nimi nikdo nezůstane.

hennrietta
4. čer 2025
@pampelina18

Partnera najdeš na každém rohu, stačí koukat 😉 ale ne každý tě bude chtít 🙂 kino, letadlo, autobus, dovolená, procházka atd... všude můžeš narazit na chlapa, ale jde o to zda ten chlap pak bude chtít být s tebou. Některé ženy si stěžují, že v dnešní době mít chlapa a najít ho je hrozný, ale spíš je chyba v těch ženách, že mají špatný chování či s nimi nikdo nezůstane.

@pampelina18 Přesně. Otázkou pak je, jak moc s tím chlapem na každém rohu by byla žena kompatibilní a jak by se jejich vztah vyvíjel. 🙂
Mám zkušenost třeba s kámoškou. Super holka, moc hezká a krásná postava. Má čerstvě 30, ale má "smůlu" na chlapy. Vždy se z nich vyklubou sobci nebo manipulativní jedinci... To si pak člověk říká, kde je chyba a proč ji přitahuje tento typ mužů, i když se ze začátku jeví jako fajn chlapi. 🤷‍♀️

zaneta_rychlerande
Autor odpověď smazal
zaneta_rychlerande
Odpověď byla odstraněná