Jak najít spřízněnou duši ve velkém městě?
Dobrý den, je mi 24 let a pořád nemůžu narazit na nějakého prima kluka. Měl i velmi špatné zkušenosti, jak ze seznamky anebo z reálu. Chodím na VŠ, to je humanitní VŠ, tam to nelze. Na SŠ jsem vůbec neměla dobrý kolektiv, abych skrz ně mohla poznat jiné lidi. Ptala jsem se i kamarádek, buď nikoho nemají anebo o nikom vhodném neví. Ve volnu chodím do posilovny, ale tam to moc nadějně přes ty frajirky nevypadá. V MHD to už je úplně marné, každý kouká do mobilu.
Tak jsem např. šla na výstavu (všude staří lidé nebo Japonci), na psí festival (rodiny s dětmi), na hudebním festivalu všichni koukali jen na pódium na dalším festivalu byli všichni ve skupinkách.
Nevím, co byste mi doporučily?
Tak v první řadě se "uklidni" není kam spěchat, správný muž se jednou objeví...užívej si to 🙂
Jinak osobní zkušenost - našla jsem toho pravého na internetové seznamce až v mých 26letech, do té doby jsem měla 2 dlouhodobé vztahy, kam jsem se zaregistrovala spíš jen tak ze srandy...
Můj muž bydlel ve vedlejší vesnici, hned jsme spolu bydleli, do roka jsem otěhotněla, pak jsme se vzali, časem přibylo i druhé miminko a žijeme si ŠŤASTNĚ A SPOKOJENĚ a ne není to fráze...jinak 19.10 oslavíme 9let vztahu, manželé jsme 5let 🙂

@melykely I já už zažila, že toho koho jsem chtěla já, tak on neměl zájem o mě. Kolikrát jsem to i obrečela. Pak jsem si ale uvědomila, že tudy cesta nepovede. A není to tak dlouho, co jsem poznala partnera, který mě po roce požádal o ruku. Takže nezoufej. Ten pravý přijde. Ani já nevím, zda je můj přítel ten pravý. To neví nikdo. To ukáže právě čas. Žij dneškem a ne tím, co by jak mohlo být.