Jak ochránit rodiče před konspiračními teoriemi na internetu?
Předem píši, že je nedůležité, jestli konspiračním teoriím věříte nebo ne, snažím se svoje rodiče, kteří nejsou zase tak moc staří, nějak od toho uchránit a vysvětlovat jim, proč nemusí všemu, co najdou na síti, věřit. Oba jsou zdatní na pc, tím myslím, že najdou i to, co tam není.
Díky!
Me sere treba plocha zeme a chemtrails..
Me sere treba plocha zeme a chemtrails..
@barumrallyebum plochá země je top 🤣 Jak vlastně vysvětlují to že do Australie můžeš letět z Evropy doleva přes US nebo i doprava přes Asii? Nebo jen stačí, že to tak prostě je a kdo tomu nevěří tak skočil na lep Bruselu/Sorosovi nebo nevim komu přesně? Pohled na Zemi z vesmíru je předpokládám fake a nikdo ve skutečnosti nikdy v kosmu nebyl...
Reptiliáni, adenochrom, volná energie. Na FB je boží Renata Hambálková, ta dokáže z reklamy na zubní pastu vypočítat, že Ivana Trumpová žije a už se to brzo ukáže.
@anonym_autor že vakcíny způsobují autismus. To všechno jsou výmysly jednoho falešného lékaře z roku 1998.
Ale také ta divoká, konspirační teorie, která říká, že všechny konspirační teorie spolu souvisejí a jsou součástí jednoho obrovského spiknutí. A Grand Unified Conspiracy Theory.
„Superkonspirace“ nebo „Velká sjednocená konspirační teorie“ (GUCT)
Sorry, to je jak si vybírat jedinou nejoblíbenější knihu, čili to prostě nejde. Miluju plochou zemi, miluju adrenochrom, miluju mikročipy a žiletky ve vakcínách, miluju chemtrails, miluju léčbu savem.
Holubi jsou ve skutečnosti tajní agenti nasazení ke sledování lidí. Bohatí lidé si nechávají dávat transfuze krve od malých dětí. Mark Zuckerberg je reptilián. Chemtrails, plochá země a savo je už taková klasika.
Jožko, ty jsi už přišla spamovat opravdu sem? Jsem velice překvapená, že potom, co jsi zažila na slovenském koníkovi, kde to spamuješ svými nesmyslnými úvahami a lidi ťe už ignorují úplne, jsi přišla otravovat na českého koníka.
Holubi jsou ve skutečnosti tajní agenti nasazení ke sledování lidí. Bohatí lidé si nechávají dávat transfuze krve od malých dětí. Mark Zuckerberg je reptilián. Chemtrails, plochá země a savo je už taková klasika.
@dura175 nenee 😂😂 tyhle konspirace jsem jeste neslysela!
Nejsmutnejsi je, ze jim lidi fakt veri :(
Tahle není moc rozšířená, ale je moje oblíbená. Volodymyr Zelenskyj je reinkarnací Sedícího býka, legendárního valečníka a duchovního vůdce kmene Sioxů, který vedl odpor proti rozšiřování bílých osadníků v Americe.
Tahle není moc rozšířená, ale je moje oblíbená. Volodymyr Zelenskyj je reinkarnací Sedícího býka, legendárního valečníka a duchovního vůdce kmene Sioxů, který vedl odpor proti rozšiřování bílých osadníků v Americe.
@levandule_k panenko marja... 🤣

@anonym_autor že je Brigitte Macron chlap