Jak odmítnout švagrovou, která chce masírovat u vás doma?
Zdravím,
chci poradit, sestra mého partnera si udělala masérský kurz a začíná masírovat. Nejprve masírovala rodinu a známé a teď už má i nějaké zákazníky cizí. No, ale protože nemá prostor, tak nám už několikrát navrhovala, že by mohla masírovat u nás v jedné nevyužité místnosti. Vždycky to zůstalo bez odezvy, protože jsme jí na to s manželem nic neřekli, ale bojím se, že to zase vytáhne (určitě vytáhne) a já nebudu mít co říct. Jak jí citlivě sdělit, že nechci, aby masírovala u nás. Je sice pravda, že do té místnosti by nechodili přes dům a prý by to bylo jenom párkrát do týdne, ale i tak :/ Díííky 😉
Tak ať vám platí nájem🙂
Normálně bych řekla, že u nich to nebude, tečka. Nač obcházet, to úplně nesnáším, pak se do toho člověk jen motá dál a dál.
Mě hlava nebere jak jí to vůbec mohlo napadnout. Jakože udělala jsem si kurz, chci podnikat a vy máte větší barák než já. Paráda budu to dělat u vás, však jsme rodina. 😃 Ta musí být dobrý vychcánek. Na obědy by k vám pravidelně chodit nechtěla?
@michaela666 :D :D oni mají fakt malý báreček, to je jediné co se na tom dá chápat :D
Na druhou stranu nemusí být nějak vyčuraná, někomu to fakt nepřijde. Moje švagrová s manželem občas taky mají prapodivné nápady, dokonce si dovedu představit, že by je napadlo něco podobného jako tady v příspěvku... A vůbec jim to nepřipadá divný 🙃 A ještě mají taktiku, že se zeptají na A, později mezi řečí zmíní B, a když dojde na věc, vyleze z nich C a D.

@marcicek84 no pravda, pres net je asertivni kazdy 😀 Ja bych to na jejim miste nechala na manzelovi, at to s ni nejak taktne vyridi, jsou to prece sourozenci, tak by se mohli chapat.