Jak poznat příznaky u člověka užívajícího drogy?
Ahoj holky… tohle se mě pro mě nepise vůbec hezky a mam slzy v očích kdyz tohle pisu…
Byla jsem na seznamce a potkala tam spousty kluku a byla na rande ale nejak jsem necitila ten pocit ze bych se chtela sejit i podruhé… no najednou se objevil kluk který me totálně sedl… tam jsme si domluvili rande ve čtvrtek jsme se domlouvali na pátek ze dojede v 17.00
Byl pátek a čekala jsem cely den az mi napíše… cely pátek se neozval a tak jsem rekla ze to asi kašlu že nema zájem… v sobotu v noci ve 4.0 mě pise sms.. ze se moc omlouvá ale ze si dal prášek na spaní a ze ho to vyplo a ze spal cel den. Ze mu to dal kamarad z basy co vylezl.. rikam fajn asi ma problem se spanim.. ale dal jsem to neresila.. no tak v sobotu jsme se teda potkali a dojel pro me… kdyz dojel tak jsem si rekla-kur*** co to je??? Přišel mi jak zdrogovaný,proste mimo!! Bála jsem se. Jeli jsme na oběd a tam jsem mu chtěla říct ať mě hodí domů… jenže..tam zacal povídat o všem.. a ja si rekla… sakra,ten kluk je nebo byl na dně a potřebuje pomoct.
Moc hodný a žádný úchyl nebo tak. Padlí jsme si do oka hned. Tak jsem jela k němu domu… a tam jsem opravdu videla ty prášky na spaní. A pak jeste antinal nebo tak neco proste… rikal ze spadl na dno,rodina se el nemu procítila zády,holka ho opustila. V práci mu to padalo na hlavu tak začal pít.. schodíl asi 18 kg.
No ale ted.. proste byl porad takovy neklidný,jako kdyby na něčem jel.. pritom říká ze uz se z toho dostává a nepije. Jenže byl spoceny tekl mu pot z čela.. porad takové divné chování,neposeděl.. porad by jen spal….. ptala jsem se ho na čem jede co bere a on řekl ze na nicem.. rikam přiznej se na necem musis jet.. nejsem blba a poznam normalni chovani cloveka a ne to jeho.. ale byl proste hodny a hrozne zlaty kluk… tak se přiznal ze si dal jednou heroin pod jazyk… no ale.. ja mu to neverim… nechci ho obviňovat prptoze ho znam 2 dny ale proste podle me na necem jel/jede… uz jenom to poceni neni normalni… a v noci byl úplně mokry!! Sliboval mi ze uz si neda nic a jede jiny zivot. Sport a vse proste… holky konecne sem poznala chlapa ktereho mam rada a sedl me ale neni me 20 abych verila na zazraky….. jak se chova clovek kterx na necem jede??? Jak to mam poznat??? Navíc řídil auto a kýval sebou jak degeš a písničky úplně nahlas… holky prosím kdo máte zkušenost???? Co mám delat??? Mam ho rada a nechci at skonci blbě ☹( navíc má kamarády samé takové potetované a určitě mají zkušenost s drogami ☹( tohle je prostě bez řešení co mám delat.. nejvíce mě zajímá to pocení a spani.. normalni člověk tohle prece tak neni unaveny a nepotí se.. navic ma vyrazku v okolo tvari a videla jsem fotky pred rokem a uplne koky clovek !!!!! Nemá žádný zadek a vyschlé nohy tohle podle me dělají drogy? ☹(( prosim napište zkušenosti děkuji
@klokanka31 měl me rád a byl upřímný.. ale kolikrát byl mimo a smál se každé kravině a proste me prisel jako mimo.. ale rikal ze jentqkovy porad ale ja jsem klidnější typ a mozna mi to jen tak prislo nevim
Je to troll, tak už ho nekrmte, jako tu krmí svými pohádkami ona nás. Zrušili jí nick nevimjak_ a lily_ , tak doufám, že jí zruší i tento. V záloze má ještě tereza2908. Ve všech používá stejné obraty a hrubky. Takové sáhodlouhé slátaniny jsem snad ještě nečetla. Hlavně, že je tam láska, ta je nejdůležitější. Kdyby se nemilovali, bylo by to o dost lehčí, se rozejít. Takhle to nejde, nemůžou bez sebe být. Zkrátka se hledali, až se našli. Je to krásné, když si dva lidé tak rozumí. Přeji jim hodně štěstí v životě.
Smarija prece nechces chodit s fetakem…. Nohy na ramena a utikej pryc, toho nikdo nespasi - to by musel totiz on sam…. Prijde lepsi
Že na takový výplody někdo vůbec reaguje .... sjetý mi přijde spíš ten, co to sem cpe, samozřejmě nový profil, jak jinak ...

@klokanka31 to mas pravdu:. Spousty veci si nepamatoval a delal jakoby nic.. ale me s nim bylo tak hezky jako to je nespravedlive ☹(((