Jak přetáhnout fotky z Google úložiště do počítače?
Prosím poraďte, jak to vše přetahat do PC a uvolnit si tak prostor, nechci přijít o fotky a videa.
Nevím, jak na to, děkuji 💟

Já bych začala tím, že bych si koupila externí disk nebo zaplatila úložiště. Do PC by se mi to nevešlo, když se to nevejde na Google úložiště.
@1pomnenka
Místo řešit nemusím, jen nevím jak to stáhnout, není to tak jednoduché jak to vypadá...třeba někdo poradí? Prosím odpovězte k dotazu o tom kolik máte místa Vy zde diskuze není, děkuji 😉😊
Tak to promiň, anonyme, že jsem si dovolila radu. Už mlčím.
Kliknout na 3 tečky a tam je možnost stáhnout. Na pc je to v pravo na hoře
@areh
Děkuji moc, jsi skvělá, pomohlo ❤
Tak to promiň, anonyme, že jsem si dovolila radu. Už mlčím.
@1pomnenka
Rada k nezaplacení 😂
Já třeba takovéto výpady taky nechápu, snažila se ti pomoci, neznala holt postup přesunu do kompu, ale chtěla tě upozornit, že se ti to s největší pravděpodobností nevejde, protože jde veliké množství dat. Ne každý je počítačově zdatný, aby ho to třeba napadlo, ty evidentně též ne, když nevíš, jak si přesunout fotky do počítače.
Jeste dodam jednu nevyzadanou.. nic neni vecne a ti co v tom delaji doporucuji dvojitou zalohu.. pc ti umre a nebudes mit nic..
Já bych začala tím, že bych si koupila externí disk nebo zaplatila úložiště. Do PC by se mi to nevešlo, když se to nevejde na Google úložiště.
@1pomnenka Pardon, ale na to se tazatel přece neptal. Ale když už jste něco napsal/a, tak pár informací. Základní prostor je 15GB, a ten tazateli podle screenshotů dosel. To chcete naznačit, se vám do PC nevejde 15GB??
@1pomnenka Pardon, ale na to se tazatel přece neptal. Ale když už jste něco napsal/a, tak pár informací. Základní prostor je 15GB, a ten tazateli podle screenshotů dosel. To chcete naznačit, se vám do PC nevejde 15GB??
@nevlad budeš se divit, ale někteří mají ty kompy tak zahlcené, že je opravdu 15GB problém naráz přenést + jak někdo psal, pokud nechci o fotky přijít, tak záloha
založený profil 6/2025 stačilo napsat hned a ne si odpovídat do své anonymní diskuze ;) odpověď, jak na přesun fotek již máš, případně další nevyžádaná rada, pokud ti to tak vadí, že ti tu někdo odpověděl neadekvátně dle tebe (přitom to stačilo přejít a počkat si na druhou odpověď, která ti poradila), není nic jednoduššího než otázku položit Googlu a za tři vteřiny máš adekvátní odpověď a bez problémů ....
Pokud potřebujete uvolnit prostor v úložišti Google, pak doporučuji několik kroků:
na adrese https://one.google.com/storage se podívejte, co Vám zabírá místo, pravděpodobně to budou fotky a videa.
Potom na adrese https://takeout.google.com/ klikněte na volbu "Zrušte výběr všech" a následně zatrhněte jen "Fotky Google", ostatní položky ( je jich tam více než sedmdesát) nechte nezatržené. Pokračujte dole na stránce volbou "Další krok". Na další stránce nechte vše tak jak tam je a klikněte na "Vytvořit export". Takto si stáhnete naráz všechny fotky a videa do počítače. Jde to samozřejmě i jinak, ale takhle je to nejjednodušší
Pokud potřebujete uvolnit prostor v úložišti Google, pak doporučuji několik kroků:
na adrese https://one.google.com/storage se podívejte, co Vám zabírá místo, pravděpodobně to budou fotky a videa.
Potom na adrese https://takeout.google.com/ klikněte na volbu "Zrušte výběr všech" a následně zatrhněte jen "Fotky Google", ostatní položky ( je jich tam více než sedmdesát) nechte nezatržené. Pokračujte dole na stránce volbou "Další krok". Na další stránce nechte vše tak jak tam je a klikněte na "Vytvořit export". Takto si stáhnete naráz všechny fotky a videa do počítače. Jde to samozřejmě i jinak, ale takhle je to nejjednodušší
@nevlad
Děkuji moc za relevantní odpověď.
Jeste dodam jednu nevyzadanou.. nic neni vecne a ti co v tom delaji doporucuji dvojitou zalohu.. pc ti umre a nebudes mit nic..
@l_
Samozřejmě, že mám vše zálohované vícekrát.