Jak řešit hádky ohledně vánočního stromečku?
Jak resite hadky ohledne stromecku? Nevim si rady. Dekuji.
@lenk4 Kvůli tomu se někdo může hádat? 😮 My máme vždycky živý stromeček, jiná možnost je nepřípustná 😃 mému manželovi to je víceméně šumák co máme, ale vždycky taky říká že živý je živý...
@lenk4 Co kompromis? Větve živého stromku poskládané jako stromek? Není to umělé a nebyl kvůli tomu pokácený stromek.
Já byla zvyklá na umělý, manžel na živý a zrovna to byla tradice, na kterou jsem si ráda zvykla.
Vždycky jsme měli umělý. Až s novým partnerem po přestěhování do společného nastala změna a máme každý rok živý ( manžel je z vesnice,tak mu to bylo bližší) a hlavně jsme dřív neměli doma chlapa,který by se do obstarání vrhnul, přinesl ho, osekal do stojánku..tak si to teď užíváme. Už nám od včerejška stojí nazdobený.
Když jsem byla dítě, měli jsme umělý, a mně to nijak nevadilo, alespoň z toho nepadaly ozdoby, a nepíchalo to. U manžela doma ho měli taky, a proto on ho nechce. Tak dokud jsme bylo jen my dva, měli jsme umělý po jeho prarodičích, a co máme děti, máme strom živý. Vím, že to je ekologičtější, ale stejně chci zase umělý.
@mourovatakocka Říct že kvůli tomu nebyl pokácený stromek, to je jako říct že si nedám kapra, co byl kvůli tomu zabitý...😃
My míváme umělý, rychle jsem manžela přesvědčila 😄 doma jsme měli vždycky živý a nechybí mi to
Nehadame se, máme umělý. 🙂 Není z toho bordel. 🙂
Máme živý, ale menší výměna názorů kvůli němu byla. Já jsem zvyklá na smrček, manžel na borovičku. Kompromis je už druhý rok jedlička. Borovička krásně voní, ale ještě jsem nenašla žádnou, která nevypadá jak koště. 😃 Příští rok si chlap dupnul a že pro stromek půjde s malou sám, abych do toho aspoň jeden rok nekecala. 🤣
@michaela666 Tak to by si užil nakupování stromečku se mnou, klidně hodinu mi manžel musí předvádět stromečky a já ne a ne se rozhodnout 😄
@klokanka31 Kdybychom vybírali déle jak 5 minut, tak mě tam nechá, ať mu zavolám až budu hotová. Nesnáší nákupy obecně, takže kvůli stromečku by to určitě neměnil. 😃
@michaela666 My máme nakupování stromku na půl dne, protože jedeme cca 30 km vybrat stromeček, tam minimálně hodinu vybíráme, potom si ho zamluvíme, manžel nás s malou odveze domů, a jede zpátky stromeček vyzvednout.
Máme krásný umělý. Shodli jsme se na tom oba. Jsou na něm šišky, má krásné jehličí... Ale taky nebyl za pětikilo... 💁 Oba jsme měli v dětství živé stromy, ale nechybí nám to. Máme každý rok záruku krásného stromu 😁
Hadame se kvuli jinym pip... ale vetsinou nakonec ustoupim, protoze hadat se blbcem, tak to se pak uz hadaj blbci dva, a to nemam zapotrebi😉
Ne nehádáme,máme uměly,což mě naprosto vyhovuje.. Ale i tak bych se kvůli takové blbosti nehadala,klidně bych ustoupila pokud by to druha strana chtěla jinak.
Zatím máme umělý, s většími dětmi plánujeme živý, ale z našeho lesa, které jsme sázeli.
U nás je spíš rozdíl v tom, že manžel měl v dětství jedině smrky, my jedině borovice.
V předchozích letech jsme stromeček ani neměli, letos máme, protože máme první Vánoce v novém bytě. Stromek máme od rodičů z jejich lesa (je to prořízka, šel by dolů tak jako tak). Mně i manželovi je to jedno, jaký máme, možná koupíme umělý, protože z toho není bordel, nebo zase nebudeme mít žádný.
@lenk4 My se hadame 😅. Manzel chce jen umely, ze z toho neni bordel. Mame vsude koberec s vysokym chlupem, ze to z toho nedostaneme. Letos poprve jsem se nastvala a koupila zivy, ale v kvetinaci, tak by snad opadavat nemel.
Máme třetím rokem nádherný umělý,přestože jsem celej život byla zvyklá na živý. Občas když vidím ty hnusný opelíchaný živý stromky,který ozdobený vypadají úplně tragicky,tak si říkám, že to radši mělo dál růst v lese 🙈🤣 A hlavně u nás je stromek akorát do Nového roku a pak jde,takže bych se kvůli stromku vůbec nedohadovala

@lenk4 Neresime, protoze nehadame. Mame zivy z plantaze. Mizna by to chtelo tvou situaci blize popsat, jake jsou argumenty apod.