Jak řešit hluk od sousedova florbalového syna?
Ahoj holky, prosím o radu. 🙂
Cca před 2 měsíci se do vedlejšího vchodu do bytu co s mým bytem sdili zed nastehovali noví nájemníci. Jejich syn (cca 12) má zrovna pokoj co sdílí zed s mým obyvákem. Syn evidentně hraje florbal a celé dny (krom všedních dní dopoledne) hraje V BYTĚ ve svém pokoji. Jsou to hrozné rany, odráží se to ode zdi a od nábytku a hrozně se to ozývá. Mám malý byt, takže se to ozývá v celém bytě. Jednou už mi fakt lezl na nervy tak jsem na něj zaťukala (jsem myslela, že třeba mu to dojde a přestane a nebudu to muset už řešit :D) a akorát zahulákal něco že na něj nemáme ťukat a naschvál začal totálně mlátit míčkem do zdi několik minut. Dělá to do deseti večer, to asi jde spát. Už mi z toho začíná hrabat, pracuji hlavně z domu. Nedokážu se soustředit na práci, večer se nedá sledovat někdy ani film, odpočinout si. Co chvíli se ozývají ty rány z vedle.
Samozřejmě mě napadlo jít tam zazvonit a vysvětlit, že je to hrozně otravné, ale nepodařilo se mi zjistit zatím, co mají za zvonek. Dále jsem trochu na nervy vyjednávat s těmi rodiči, kterým to evidentně přijde v pořádku. Nemáte nějaké nápady co s tím? Popř. jak s nimi jednat?
@pampelina18 Omyl spousta bytových domů mají své stanovy a tam mají noční klid upravený. My ho máme třeba od 20:00 do 7:00 hod.

@miryp na tento nick bych vůbec nereagovala, vždy ten samý scénář, něčím šokovat, napsat nějakou vyloženou absurditu viz že si může dělat, co chce ... jen aby se diskuze rozvířila ;)