Jak rozmístit nábytek v pokojíčku?

ladyhacek
9. únor 2015

Ahoj prosím uvítala bych Váš názor na to jak rozmístit nábytek v pokojíčku já jsem už v koncích 🙂.
Malý bude hned od začátku spát u sebe v pokojíčku a tam bude postel a budu tam první týdny s ním. Budeme mít chůvičku, monitor dechu a otevřené dveře do ložnice (popř. obýváku).

V křesle hodlám kojit. a někde bude mít hrací deku a později ostatní hračky. Pokojíček je tedy do tvaru písmene L (z nákresu snad pochopíte 😉). Někde u skříně bude ještě velká krabice s plínkami, přebal. podložkami aj.........

Moc děkuji 🙂 (sama jsem zvědavá jak to dopadne)

irisie
9. únor 2015

Ja bych vybrala variantu A.

loafeer
9. únor 2015

ja B

hojda
9. únor 2015

Raději počítej i s variantou, že se třeba ty týdny protáhnou na měsíce nebo i roky 🙂 . Každé miminko je jiné a ne každé vydrží samo v pokojíčku a uvidíš, jak to bude vyhovovat tobě, já se přiznám, že mně osobně by se spalo špatně, kdybych dítě měla ve vedlejší místnosti, ale chápu, že každý to má jinak. Já jsem pro variantu A a dětskou postýlku si dát souběžně.

bobulka_216
9. únor 2015

varianta A 🙂

ladyhacek
autor
9. únor 2015

@hojda my ho chtěli mít u sebe - jenže máme starý dům a v ložnici se objevila plíseň tak ho raději dáme do samostatného pokoje než aby to dýchal.

Jinak děkuji za variantu A - mojí mamce se nelíbí, že je to za rohem od okna a že by nemohla dýchat a....., ale mě se líbí také nejvíc > jsme ráda, že nejsem sama 😉

tulikiss
9. únor 2015

urcite A, nepujde tam svetlo z okna, nebude rusit mesic, nebo kdyz si odpoledne pujdete lehnout s miminkem tak se bude lepe spat.