Jak se přestat stresovat?
Má někdo zaručenou radu, jak se prostě přestat stresovat? Uvědomuji si to, ale nějak mi nejde s tím nic udělat.
Asi to bude divny, ale mě pomohlo začít ty stresové situace resit s Gemini. Neskutečně mi pomohlo, ze jsem dostala hned rady, jak s tím stresem naložil.
Ashwagandha dlouhodobě. A pak hledat příčiny stresu, rozebrat si to. Například pokud je to třeba obava o to ze něco nestihnu, tak si napsat rozvrh, co by se muselo stát aby to dopadlo dobre. A pak podle toho jednat a striktně ho dodržovat.
Jinak terapie jsou také super, nějaký coaching. Ale vždy to začíná tím, že se rozebere ta příčina.
Jednak bych hledala příčiny stresu a pak pomáhá taky si plně uvědomit to, co tě stresuje, nenchat to úplně přejít pryč, protože to pak v tobě stejně zůstává. Naopak je dobré si ten stres a příčiny uvědomit, nechat je sebou vědomě myšlenkově protéct a pak většinou člověk najde i řešení, jak se s tím popasovat. Určitě je ale dobré mít vedle sebe nějakého průvodce, který s tím pomůže. Takže bych koukala po dobrém terapeutovi.

Chodit na terapie a tam se jej naučit zvládat