icon

Jak se stát "superženou" snadno, rychle a bezbolestně?

majatob
9. zář 2009

Milé koníkovky,
máte rady, tipy či moudra jak docílit toho, aby váš manžel přišel večer z práce domů a našel v uklizené načančané domácnosti upravenou, odpočatou a usměvavou ženu se spokojenými potomky, dostal na stůl s láskou připravenou večeři a mohl říct "miláčku, ty jsi superžena"??? 😀 😀 😀

...ehm, já mám totiž k tomuto ideálu hoooodně daleko... 😀 😀 😀

martinka79
30. zář 2009

pádím krabicovat.

majatob
autor
30. zář 2009

suki, dobre ranko 🙂 vyspinkana?

majatob
autor
30. zář 2009

marti, to jsem bohuzel myslela vazne s tim leknutim 😀 on je fakt v desnym stavu, strecha pozohybana, tak tak, ze nespadne, steny podmaceny, protoze na zemi je jen udusana hlina a na tom polozeny prkna a jak se tam nevetra, tak je toi strasne vlhky...vsude bordel, mysi, pavouci a podobna havet... ☹ ale stejne to tam miluju a citim se tam doma... 😅

martinka79
30. zář 2009

maja a to dáváte dohromady? to bude nakonec krásné...

martinka79
30. zář 2009

no já nemám krabice Mm je dovezl na důma dnes odpoledne doveze další... 😉 tak mám po práci 😀

majatob
autor
30. zář 2009

marti, no radi bysme, ale zatim spis probihaji takovy nejnutnejsi prace aby vubec bylo co davat dohromady.. ☹ bude to nase, ale jen pokud najdeme v okoli praci, takze zatim se nic moc nedeje, protoze tu budeme hledat az tak za dva, tri roky. Pristi rok se snad zacne opravovat aspon ta strecha, to nejvic hori a pak se uvidi jestli tam pujdem nebo ne.. 🙂 je to nadhernej starej barak jeste s puvodni fasadou, na stropech prosvita malovani, ktery bysme tam jednou chteli obnovit...je tam puvodni pec na chleba apod...k tomu obrovskej dvorek a zahrada, velky pozemky..ach jo, zacinaji na me taky padat nejaky chmury... ☹

majatob
autor
30. zář 2009

marti, vidis, tak muzes odpocivat 😀

suki
30. zář 2009

Ahojky, vyspinkaná? 😀 No to se teda říct nedá 😀 Jaksi se mi poslední dny blbě vstává 😝 Ale sand to zas přejde 🙂

martinka79
30. zář 2009

sukiproč se ti špatně vstává?
majo aha tak to je náročná rekonstrukce... ale fandím Vám pec na chleba jé já chci v domě kachlovou pec jednou a všude jen polštáře a povalování a ležení... ale to je taky hudba budoucnosti.. ale to neva...

martinka79
30. zář 2009

majo těším se až sem hodíš fotečku milujis taré věci. jás e zamilovala do jendoho super domečku úplně mě učaoroval a Mm nechce o ničem novém ani mluvit.. super stavení se zahradou a potomkem.

majatob
autor
30. zář 2009

marti, jj, kachlaky mame nekde taky rozebrany, ale ty uz asi nikdy nikdo neda dohromady, skoda... ale chtela bych tam takovej ten velkej starej sporak s troubou na drevo 😀
asi jsme zhruba vybrali strechu, jupi jupi 😀

majatob
autor
30. zář 2009

marti, potomkem nebo potokem? 😀

kaleilah
30. zář 2009

Čaute lásky, vyspinkaná(já tedamíń, mimiňák o hodinu víc) 😉 a jdu papkat 😀 😀 😀 Láska mojenejmenší si vylezla na židličku, vzala piškotek a mám všude rozpatlaný drobky, kdyby u toho aspoň tak neslintal 😝 😀 -nemusim snad psát že než jsme usnuli tak bylo vysáto ,vytřeno, že?! 😀 😀 😀 A přestaňte už tady psát o domečkách, protožepak šíleně žárlim a chci taky 😉 a jestli mě naštvete tak se k vám nastěhuju 😀

martinka79
30. zář 2009

potokem 😀 ještě nějakého potomka do domu a cizího, to ne... to by musel být dům zadara. jaká střecha vyhrála? kachláče ti dají dohromady neboj, ten sporák znám prodávají ho u tchánovů jeden známý český výrobce...

majatob
autor
30. zář 2009

kal, k nam by ses vesla, mame tam dva chlivy, tak bysme ti tam dali postel 😀

kaleilah
30. zář 2009

Jo a porodila bych tam jak panenka Marie na seně, ne?! 😀 😀 😀

majatob
autor
30. zář 2009

marti, ja si rikala 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
http://www.modrastrecha.cz/album/album.php?vAlb... je u ni "zatim favorit..." ale asi sedou ta je o par obrazku dal 😉

martinka79
30. zář 2009

Kal a my pokoj pro hosty. místo chlívku... ten bude až mě děti naser...
sakra ten tvůj slinta je jak můj blemta někdy bych ho vzala rejžákem a nebo zavřela do pračky... 🙂

kaleilah
30. zář 2009

My máme pokoj hrůzy pro návštěvy(dětskej pokojík) 😀 ráno byl uklizenej a teď jsem se pro plenku fakt brodila záplavou hraček, vytahaných šuplíků s vyžehleným oblečením 😠 😠 🙄 a
navíc zase rozebrali ten pěnovej koberec , nevim proč to dělaj, pak se v tom pokojíku nemůže nikdo ani hnout 😉
Maji a vy na tom domku nějak aktivně pracujete, nebo spíš když je čas a nálada?

majatob
autor
30. zář 2009

kal, snazime se kdyz je cas a jsme u tatky v Olomoucu, ale nejaka extra aktivni prace zacne az snad pristi rok.. 😉

martinka79
30. zář 2009

Kal u nás je to podobné v obýváku á ho do pokojíku k nikol nepouštím.. a když Míša nemůže projít tak si sedne na auto a prorazí si cestu. 🙂

suki
30. zář 2009

Marti to nevím, se budím s úplně blbou náladu, ale za chvilku m to přejde 🙂

kaleilah
30. zář 2009

marti taky řešení, no to abych teda koupila na vánoce těch autíček víc, pro celou rodinu 😀 Suki,a co nikča, dneska nezlobí?

martinka79
30. zář 2009

Kal no stačí pro tebe a tátu dohromady a synátor to časem půjčí potomkovi- sestřičce.

panasonic1
Odpověď byla odstraněná
kaleilah
30. zář 2009

marti nebo bymožná vyšlolevněji pokojík uklidit, ale to dá tolik prááááce 😀 Kdyby jste mě teď slyšeli copadlo sprostých slov, budu muset napsat zakladateli koníka aby mi proplatiloběd, páč jsem vařila rýži, koníkovala až jsem slyšela praskání 😠 sice připálený jen hrnec a cca 1cm vrstva rýže, ale i tak mě to štve, budu to muset drbat a aby toho nebylo málo, přendala a dovařila jsem rýži, zapla omajdu a šla koníkovat na chvililinku než se ten zbyteček omáčky ne dně ohřeje.samo na největší plotně na nej výkon 😠 😀 -moje specialita a opět, kvůli debilnímu koňovi ( 😀 😀 😀 ) jsem omáčku spálila a na dně mám přiškvařený houby a maso 😠

majatob
autor
30. zář 2009

kal, jupi, nejsu jedina, kdo pali obedy kvuli konovi 😀 😀 😀 😀

kaleilah
30. zář 2009

maji HA HA HA 😠

majatob
autor
30. zář 2009

ja to myslela vazne 😅

kaleilah