Jak se uklidnit po dopravní nehodě a co dál?
Mal som dopravnú nehodu, ja som spôsobil. Zajtra idem na výsluch, teda na rozhodnutie idem, teda dúfam že bude rozhodnutie už. Píše sa v papieri, "ústne pojednávanie vo veci priestupku". Tak druhá osoba ktorej som spôsobil škodu, volal som jej iba tie dni po nehode asi každý týždeň raz potom som jej nevolal ze ako je na tom. Viem ze nesla na pn, lebo keby išla, tak to je horšie. Všetko záleží na tom ako sa ma poškodená, či bola odvtedy na pn, všetko záleží od toho. Vraj je to na dlho. Môže sa stat 3 scenáre: 1. Nezoberu mi dostanem pokutu, 2. Zadrzia mi, 3. Zadrzia mi na nejaký čas dokým sa nevyrieši táto vec.
Ja som už zmiereny s tým ze mi zoberú, už sa tak ukludnujem ze môže byt aj horšie. Len ide o to, že keď by som chcel spraviť na novo vodičský preukaz, musím všetko odznovu začať to je po 1. Po 2. Chodím do roboty a nemám toľko času na to aby som chodieval na teóriu a na jazdy. Keď som robil v 18tich vodičský tak som chodil na brigádu a keď som mal bud teóriu alebo prax tak som nešiel z jedného dňa na druhý na brigádu ale keď som zamestnaný na TPP tu už toľko volna nedostanem.
Ako sa uklududnit?
Nemám dobre spoje do roboty. Prosím poraďte mi. Cítim sa psychický strašne ale že strašne zle
Záleží na jak dlouho řidičák zadrží. Pokud na dobu kratší než 1rok tak pak vrátí. Pokud na rok a déle tak pak se dělá jen přezkoušení né celá autoškola.
Já nechápu, že to někoho vůbec baví takhle fabulovat příběhy a pak to někde věšet. Ale jako jo, lidi se nudí po svátcích evidentně. 😀
ÁÁÁ, náš oblíbený troll z SK. Nevypisuj stále to samé, je to ohrané a nudné.
Hlavně se jdi ptát na slovenského MK, tady ti moc neporadíme, jak to máte na Slovensku. BTW to tu nehodu ze září řeší policie až teď?
Já bych doporučila psychologa 😊

A jé 😂😂 nebylo to tím, že tě bolí v krku? A že sis nenechal napsat ty brýle s půl dioptrií? A psychiatra uz máš? A co jít trollit na slovenského MK? Tady ti už na nic neskočíme. Čau.