icon

Jak se vám líbí jméno Klaudie?

girl86clarres
7. kvě 2015

Maminky jak se vám líbí jméno Kladie? Prosím o komentáře případně nějaké tipy na pěkná neobvyklá jména...

mandala
•
7. kvě 2015

Jméno je to pěkné, ale podle mne hůř vyslovitelné, ani nemá nějaké kratší zdrobněliny - Klaudinka je na mne moc dlouhé, já mám radši jména, která mají hodně podob. 😉

jessica1996
•
7. kvě 2015

mne osobne sa to meno nepáči 🙂 . radšej by som niečo jako by som to povedala "jemnejšie" trebárs Lenka, Laura 🙂

kimuska
•
7. kvě 2015

Klaudie (Klaudinka, Kló) za mě ANO 😉

sara84
•
7. kvě 2015

Syn ma ve skolce Klaudinku, a je to prima zabka 🙂 rikaji. Klaudi,nebo Klauda ..A jine neobvykle - ja chtela Madlen..ale mame Samika 🙂

keydance
•
8. kvě 2015

Mě se moc líbí, není tak časté 🙂

svija
•
8. kvě 2015

Mě se taky moc líbí, známí jí mají a fakt pro mě jedno z nejhezčích jmen.

vanilkacka
•
8. kvě 2015

My máme Klaudii a říkáme jí Klaudinko, Klaudi, Klauduš, Klauduško, Klaudíku. Jméno jsem měla v hlavě 7 let a jsem moc ráda,že jsme toto jméno zvolili. Všem v okolí se moc líbí.

nasesara
•
8. kvě 2015

Když jsem byla malá,tak se mi jméno Klaudie líbilo ze všech nejvíc. 🙂 Líbila se mi holčička z Pana Tau,jak hrál Werich jejího dědečka.Vždy jsem si říkala že jednou budu mít Klaudii,ale pak mě to přešlo.Není to špatné jméno,ale vadí mi že má málo podob.

ingridka91
•
8. kvě 2015

Je hezké zdrobnele Klaudinka...samo osobe jako Klaudie mě přijde trochu tvrde 🙂
Tak je to i s mým jménem Ingrid taky hodně tvrde 😀 naštěstí jsem to neslychavala pořád doma,od narození mám prezdivku Babula 😀 jinak mě nikdo z rodiny nerekne a to mě zůstane až do smrti 🙂 ikdyz se někdy cítím trapně hlavně na veřejnosti 😀
Když by se mě splnila holčička (mám 3 kluky) tak by se mě libilo Vivien,Liliana,Maruska 🙂