icon

Jak se zbavit cizí kočky ze zahrady?

klokanka31
20. lis 2022

Nemáte nějakou zaručenou radu jak se zbavit cizí kočky?

Strana
z6
monarcz
1. srp 2023

@flyhigh jenze reknete to debilum na vesnici, kteri nekastruji kocky. Vsadim se, ze kdybychom ji opravdu odvezli, tak si nas nekdo nafoti a jeste z toho budeme mit problem. Navic si teda ani neumim predstavit tu kocku odchytit a nekam odvezt, to budu mit zablesene auto, ne?
Vcera jsem znovu zkousela kapnout na ni kapky proti blecham ale bezvysledne. Velka cast skoncila na podlaze. Asi ji to smrdi, protoze kdyz jsem na ni kapla tak vyletela jak namydleny blesk. Penize v haji. Do toho zacala chodit na terasu dalsi kocka, uplne jina ale je placha. Uz fakt nemuzu.

pampelina18
1. srp 2023

@monarcz já Vás naprosto chápu, ty kočky jsou Hrozný. Já bych ji odchytal nebo bych začala... No raději nic... Tady ty lidi mají vše růžové a dle nich, vlastně máte ještě pouštět tu kočku do bytu a krmit ji... Ach jooo... Prostě ji zkuste odchytit a někam odvést. Popřípadě zavolejte odchytovou službu, že tam máte agresivní kočku co Vám útočí na dítě. A oni ji odchytí a popřípadě umístí do útulku

pampelina18
1. srp 2023

@heidi_z_hor koukám, že nepoznáte ironii.... Ale ok. Ne každý to pozná.... Anebo teda zastřelit vás, když už to tak píšete.

Strana
z6