Jak se zbavit velkého pavouka na balkóně?
Ahoj holky, včera jsem vlezla na balkón a čekalo mě tam překvapení, pavouk velikosti dlaně. Mám otřesnou arachnofobii a přítel, který se pavouků jinak nebojí byl taky otřesený a řekl že tam už nepůjde. Jak se toho mám zbavit?

Taky nesnáším pavouky. Jaké bylo moje překvapení, když chlap odmítl sundat pavouka, který byl nad postelí. Já, hrdinka vytáhla vysavač a ten hajzl za tu postel spadl. Oba jsme spali v jiné místnosti 😂😂😂 mj se chlap štítí i myší a furt to je chlap 😉
Asi už je vyřešeno 😀 ale pro příště je důležité mít Biolit na pavouky. 😂 Všichni píšou „ježiš, to je toho...“, ale asi to nejsou fobici, takže nepochopí jak se člověk cítí. Sama to znám, mám fobii z létajícího bodavého hmyzu. Jediný co zvládnu, je včela. Před týdnem jsem při skládání prádla venku na věšáku na džínách narazila na sršní královnu... ty brďo, málem mě ranilo. Vypadalo to, že tam prádlo přezimuje a sundám ho radši až za rok 😂 ale nakonec jsem si s tím nějak poradila. Jinak Biolit na vosy a sršně je můj velký kámoš 😂

@novamamina to mi povídej, po první paletě jsem už jen z povzdálí pozorovala, kam všude se dokáží zavrtat🤦♀️😂😂