icon

Jak se zbavit velkého pavouka na balkóně?

baraakevinek
24. dub 2022

Ahoj holky, včera jsem vlezla na balkón a čekalo mě tam překvapení, pavouk velikosti dlaně. Mám otřesnou arachnofobii a přítel, který se pavouků jinak nebojí byl taky otřesený a řekl že tam už nepůjde. Jak se toho mám zbavit?

Jak se zbavit velkého pavouka na balkóně?
Strana
z3
lidka41
24. dub 2022

@camelinka když vyhazovat ven je nemá cenu, oni se vrátí s kámošem a co pak🤣🤣

camelinka
24. dub 2022

@lidka41 No to je dycky varuju, beda, jak se vratis s celou familii, hajzle🤣🤣

baraakevinek
autor
24. dub 2022

@martiniquest souhlasím, říkala jsem si od kdy nemají chlapy právo mít z něčeho strach

lidka41
24. dub 2022

@camelinka tak já jedu na jistotu, žádné domluvy🤣

novamamina
24. dub 2022

vy jste na ně zlé holky!! Já taky vždycky kurvuju na celej barák, ale chytím ho do sklenice a vyhodim na zahradu. Neuměla bych ho zabít....

lidka41
24. dub 2022

@novamamina kvůli nim jsem na zahradě zrušila paletové sezení, v tom jich bylo tolik, že nevím, kam bych je odnášela🤷‍♀️

felixfelicis
24. dub 2022

Soucitim, arachnofobik nejsem, ale na pavouky nesaham ani smetackem a lopatkou - proste ne!😀 Nenech se rozhodit blbyma kecama 🙂 Manzelovi nevadi, a kdyby jo, tak co, rozvadet se kvuli tomu nebudu🙂 - poprosila bych deti, ty si honeni pavouku uzivaji 😀

camelinka
24. dub 2022

@lidka41 By zachvilu odnesli palety i s vama 😅🤪

mourovatakocka
24. dub 2022

@novamamina Já mám takové pravidlo, venku udělám pár kroků navíc, počkám s kočárkem, zastavím starší, jen abychom nezašlápli nebo nezajeli nějakou havěť, žížaly sbíráme z chodníku, prostě úplní adepti na cenu míru. Ale jak mi to vleze do bytu, tak zápis do knihy návštěv. Havěť není pitomá a v baráku je líp, než někde na zahradě a proč čekat, až se vrátí.

irmamala
24. dub 2022

Jsi docela odvazna, ze jsi od nej odesla. Ja potkat takovou svini spatnou tak mi nezmizi z dohledu, dokud nebude po ni 😀 Ja neopoustim Prahu bez biolitu, me pavouci stesti fakt nenosi. Manzel by me nasral. Bat se muze taky, ale bat se ve dvou je porad lepsi, nez te nechat at si to nejak vyresis.

felixfelicis
24. dub 2022

A jednou jsme na balkone objevili takovou potvoru, ze jsem si rikala, jestli neutekla nejakemu sousedovi z teraria, takze i zalozeni diskuse chapu 🙂 Ale dneska jsou appky na kdejakou kytku na louce, urcite nejaka rozpozna i takovou havet - tak bych to vyresila takhle a zdesila se pripadne az pak 🙂

lidka41
24. dub 2022

@felixfelicis když blbé je, že to třeba není žádný model a nechce se mu čekat, až si přineseš mobil😀

lidka41
24. dub 2022

@irmamala stesti ani peníze, si představ na nej pustit dvacku, tak mu zlámeš leda nohy 😀

baraakevinek
autor
24. dub 2022

@felixfelicis taky jsem si myslela, že to někomu uteklo 😀

novamamina
24. dub 2022

@mourovatakocka Mně maminka vždycky říkala že pavouci nosí štěstí a že si ho nemám zabíjet. A zůstalo mi to v hlavě 😎

emillyhk
24. dub 2022

@camelinka Taky jsem se toho snažila zbavit, nepomohlo nic. Jak jsem otěhotněla, tak najednou změna - pořád hnus, ale jsem schopná tu situaci nějak vyřešit. Mobilem teda ne, ale podobný monstrum jsem ubila prázdnou krabicí od kapesníků 😂😂 To byla mrda, že muž vylezl z postele podívat se, co se děje 🙈

camelinka
24. dub 2022

@emillyhk 😁😁 verim! Minule u nas byla kamoska, sla na wc a pak mi rika, melas tam takovy velky hovado, tak sem ho vzala a splachla...
A ja 😱😯🥺😮😧😨😰😲😳
Jak jako vzala, jak jako splachla...
No normalne do ruky...
A ja padala do mdlob🤣😅

mourovatakocka
24. dub 2022

@novamamina To chápu, naštěstí mi máti do života předala spíš techniky vraždění :D Ale zase kdo ví, jestli si tím nešlapu po štěstí 🙂

martiniquest
24. dub 2022

No zenske, uznejte. Neni diskuze o pavoukovi milionkrat prinosnejsi nez neustale plkani o strastech s potomstvem nebo pocurane testy? 😄👍

janik01
24. dub 2022

@baraakevinek řeším to tak, že ho nechám vlézt na noviny nebo tvrdší podklad a pak ho přikreju skleničkou a přenesu ho ven. Je mi líto je zabíjet.

natysnovec
24. dub 2022

@camelinka to pouzivame my😂😂😂

leymea
24. dub 2022

U nas takovy veci resi manzel, ja bych byla v prdeli 😀 jen kdyz vidim toho vaseho pavouka tak mam husinu. A kdyz jsem v situaci kdyz to proste musim vyresit sama tak se prekonam. Sice mi to trva dlouho, ale zvladnu to. Treba v pokojicku nahore v rohu byl velky pavouk. To znamenalo, ze jsem z nej nemohla spustit oci. Tak jsem si sedla a pozorovala ho. Jenze neslo tam sedet cely den tak jsem to musela vyresit. Do jedne ruky koste, do druhe manzelovo tezkou botu 😀 asi pul hodiny jsem se odhodlavala, ale kostetem jsem ho shodila a botou umlatila. Jednou jsem si ho z balkonu donesla v riflich a jak jsem se oblekala tak na me vyskocil z kalhot, to jsem byla hotova. Jeste to bylo v loznici a stradoval si to pod postel, ale kocka ho zastavila a zacal prchat jinam. Takze ja bezela pro noviny, ktere jsem na nej hodila a zadupala ho. Od te doby jsem vsechno obleceni ze snury vyklepavala (za tohle miluju susicku 😀 ). Jednou jsem i budila manzela kvuli pavoukovi, jenze bych jinak neusnula tak holt musel vstat 😀 na balkone jsem s jednim taky zapasila, strikala jsem na nej lak, polejvala vodou, ale furt se na zabradli drzel. Takze moje rada, pokud tam furt je, vzit koste a shodit ho na zem. Pak bud utect a doufat, ze odleze pryc nebo ho necim umlatit 😀 vyhoda, ze to neni v byte, ale na balkone.

sonaxoxo
24. dub 2022

Kdo má arachnofobii jako já, nepřipadá v úvahu smetáček a lopatka..😏 kdybych byla sama doma, poprosila bych souseda..👻

jana_zofie
24. dub 2022

@baraakevinek zkusila bych se zbavit arachnofobie. Nevim ale, jak je to tezke, kdyz ji nemam, ze. Ale ony budou existovat metody aspon na zmirneni. Protoze s fobii s takhle "velkych" pavouku se proste bude zit blbe.

eva267
24. dub 2022

Tohle super diskuze😀 já mám na pavouky manžela. Občas ho chytne i pes. To pak nejsem schopná ho nějakou dobu ani podrbat. Přidám vám sem fotku, kterou jsem už před časem sdílela. Nápověda, počítejte nohy😀

neomenia
24. dub 2022

Ježiš, je to jen pavouk. Prostě vezmu ho, vyhodím rukou nebo smetáčkem, nezabíjím - živý tvor. A @orchidis souhlas, chlap, co se hroutí z pavouků, to je úsměvné ☺️🤣 já třeba nedávám škvory, ale v klidu- něčím ho vymetu, třeba ze stanu. Takové ty zabíječe všeho živého nechápu a je mi z nich smutno.

novamamina
24. dub 2022

@lidka41 jo tak tomu rozumim. Občas jednoho vyhodit jedna věc. Ale sdílet s nimi venku sezení je věc druhá 🤣🤣

novamamina
24. dub 2022

@mourovatakocka no právě.... Nikdy nevíš 🤭

novamamina
24. dub 2022

@leymea i ty brute mlatis pavouky 🤣

leymea
24. dub 2022

@novamamina je to zlo 😀 pritom jako dite jsem pavouky normalne chytala do rukou 😀 cim starsi, tim je to semnou horsi 😀

Strana
z3