icon

Jak slaví Valentýna váš muž?

reeeza
12. únor 2025

Holky, chápu že spoustu lidí nestaví Valentýna, ale pokud jej tak nějak slavíte a vy máte rády romantický gesta... jak je na tom váš muž?? 😅😂🥰

Je to typ co se už naučil předem potají zarezervovat restauraci ( těch bude zřejmě minimum že ? 😅)

Nebo na to serinká?

Nebo jak to u vás chodí??

Já se musím smát. Jelikož můj zapomíná na všechny možný data, tak jsem se připomněla. Včerejší rozhovor zněl asi takto:
- Drahý, v pátek bude Valentýn. Podnikneme něco? Co si zajít na jídlo..?
- Všechno už bude zarezervovaný.

😂😂😂
No a tím to haslo tedy. Tak já nevím no, bude to zarezervovaný protože to NĚKDO zarezervoval...zřejmě jiní chlapi 😭😭😅??
A nebo ženský?
Navíc bylo úterý, do pátku se místo určitě najde...vzdávám se ovšem všem nadějí, že by ten můj hledal 😭😂😅

Přemýšlím, že se na to buď vyprdnu, a nebo nám to potají zarezervuju já. Postrádalo by to romantické gesto, ale nemám na to energii to už řešit asi..Jenže to by se naprd, že jsem maskulina a ztrapnila jsem ho...😂

Strana
z2
lvl16
12. únor 2025

Valentýn slavíme. Dáváme si dárky, uvařím manželovo oblíbené jídlo/jdeme na večeři, s dětmi vyrábíme přáníčka, dostanu kytičku 🙂. Manžel ví, že mi na podobných věcech záleží a ani on dárkem a dobrým jídlem nepohrdne 🙂.

barulina
12. únor 2025

@reeeza tak my máme blízko od Valentýna i výročí začátku našeho vztahu. Můj manžel, ale i mimo tato data zamluvi restauraci, zařídí hlídání a me zavolá, ať jsem nachystana, ze za hodlu a půl jdeme ven, pouze mi řekne, co si mám oblict. Ale on i na Vánoce vymysli ruznw způsoby, jak mi dat dárek atd. Tulipany mám často, atd

lauriak
13. únor 2025

Do restaurace nejdeme protoze s dvema detmi by to nebyla zadna romantika. Ale mame v planu si koupit v cokoladovne cokoladove pralinky a pustit film. Minuly rok jsem dostala kytku. Tento rok jsem chtela svicku - snad bude vyslyseno 🙏 Proste takovy hezky vecer.

izz76
13. únor 2025

Že by jsme šli na Valentýna na večeři se stalo asi jednou.. Ale nějaký menší dárek dostanu vždycky, muj manžel nezapomíná a umí mě překvapit a potěšit.

majca16
13. únor 2025

Až do září jsme neměli hlídání, takže jsme venku neslavili nic. Teď si platíme chůvu, ale ta v pátek po škole odjíždí domů, takže Valentýn venku padl. Navíc syn onemocněl a je protivný, takže asi nic doma neklapne. Od manžela nic neočekávám, je chudák v práci na všechno sám, když jsem doma s malým, takže každý den odpadne do postele a neví o světě

levandule_k
13. únor 2025

Valentýna neslavíme. Já po tom netoužíme, aby mi partner kupoval kytku, nebo dával extra dárek, protože je to Valentýn a netouží po tom ani partner. Kdyby to pro mě bylo důležité, dělal by to, akorát bych mu to musela připomenout, že bude Valentýn, ať se podle toho zařídí, protože pamatování si datumů, co se kdy má slavit, není jeho silná stránka. Už na počátku vztahu mě varoval, že si datumy nepamatuje, že se mám vždycky připomenout. Kupodivu si vždy cca dva měsíce před mými narozeninami vzpomene a zeptá se, co chci.
Hezkou chvilku typu zajdeme do kavárny, na večeři, do sauny, do kina tak to děláme průběžně, ale není to ve stylu překvapení, je to o tom, že se domluvíme, protože nechci, aby to dopadlo tak, že já objednám pizzu a on udělá rezervaci.

Abych nekecala letos jedeme do Aqulanadu, ale kupovala jsem akční vstupenky v prosinci. Původní plán byl jet před 14 dny, ale to úplně nevyšlo, tak jsme to přesunuli a náhodou to vyšlo na Valentýna, rezervaci jsem prováděla já.

A jednou mi koupil na Valentýna kytku, protože jsem se ho ze srandy ptala, co mi koupí na Valentýna. Oba to považujeme za komerční svátek.

Asi bych mu řekla, že bys někdy ráda, kdyby tě jen tak překvapil tím, že rezervoval restauraci, objednal masáž, prostě hezkou párovou aktivitu bez ohledu data výročí, svátků, Valentýna, prvního máje a nevím čeho všeho. Někteří chlapi jsou obdivuhodně odolní proti tomu než pochopí, že tohle je pro partnerku důležité, protože předtím to nedělali.

Teď bych vybrala restauraci podle sebe a rezervovala ji.

pampelina18
13. únor 2025

@reeeza láska není to, že jeden čeká něco od druhého. Láska je o tom, že tomu druhému něco dáte a necekate za to nic, nečekas na valentyna, abys mu něco mohla dát nebo on tobě.... Pokud chceš slavit Valentýna tak něco objednej, pokud ho nechceš slavit, tak to neřeš. Pro chlapi takovéhle ptákoviny nejsou, mají na starost jiné věci. Možná tě překvapí, možná ne. U nás je to jako každý jiný den, max si jdem sednout někam do cukrárny, nebo s dětmi do herny. Já třeba mám pro manžela teď výjimečně dárek, nečekám od něho nic, dávám mu to z lásky a ne proto aby se cítil být mi vděčný....

mabs
13. únor 2025

@reeeza se mu nikam nechce, tak tvrdí, že bude všude obsazeno 😀

mabs
13. únor 2025

@alice180 Ale vždyť já nemám svátek 😀

alice180
13. únor 2025

@mabs miluju

moundi
13. únor 2025

Můžu s čistým svědomím říct, že mě Valentýn absolutně nezajímá 😀

konidana
13. únor 2025

@cherie24 no tak u nas se americky svatek taky neslavi, ale kdyz neco muz nutne potrebuje, tak se vubec nezinyruje mi rict, at mu to koupim k valentynu (nebo na den otcu, nebo i k mdz, protoze on je prece ta hlavni osoba doma, kdyz nam vari😂 ) takze tak🤣

denisa2025
14. únor 2025

Na Valentýna vždy dostanu kytku a já manželovi kupuji čokoládu ☺️, někdy chodíme i do restaurace. Podle mě je fajn využít příležitost oslavit naši lásku, ale děláme to i mimo tento svátek.

nonuschka
14. únor 2025

My Valentýna neslavíme. Ne, že bych vyloženě nechtěla, ale už mě nebavilo snažit se sama 🙂 vždy jsem si na svého milého vzpomněla a něco mu přinesla, ale on to bojkotuje, takže už na to taky prdím

dashyyy
14. únor 2025

ježiš já jdu dneska posedět s kámoškou a vůbec mi nedošlo, že je Valentýn.. tak to musím doma ututlat, muž evidentně taky neměl páru 😀

l_
14. únor 2025

Kdysi jsem neslavila ani Valentyna, ani prvni maj.. co jsem s pritelem, nenasilne to slavime 🥰 ne ze bysme museli, ale je to fajn prilezitost, udelat si radost.. takze jsem dostala masaz (trochu driv teda) a ruzicku, on velky hrnecek na caj, vcera jsme si udelali fajn vecer.. a na 1.maje budem hledat rozkvetly strom ☺️ a jsou to malickosti, krete v souctu znamenaji hodne.. spolecny cas, ze na sebe myslime, ze nam ten druhy neni lhostejny ☺️🥰

Strana
z2