Jak udržet v zimě čaj teplý? Co termohrnek?
Ahojky chtěla jsem se zeptat zda některá maminka nemá zkušenosti , jak v zimě udržet teplý čaj nebo aspon vlažný na pití , když jdete s s prckem ven na procházku. Mm takový ten termoobal na lahev z textilu vevnitř je nejaká ta terno vrstva , ale i když je poměrně teplo lahev vydrží teplá tak dvě tři hodinky.A to ji tam musím dát úplně horkou.Myslela jsem třeba i nějaký termohrneček našla jsem tento , http://www.malvik.cz/Vse-ke-krmeni/lahvicky-hrn... ale je dost drahý tak bych nerada kupovala zajíce v pytli.Prosím poradte.
Našla jsem nějaké lahve přímo v termoobalu, ale všechny mají klasické savičky 😒 a my už používáme pítka a nekapající hrnečky ...syn má už osm zubů tak bych nerada aby si je zkazil používáním saviček... 😠
Já bych se chtěla vyhnout přelévání...když si vezmu že malej bude mít žížu já než to přeleju do lahve ...hlavně nevím kde když budu na prochajdě venku...on si dvakrát cucne a já to budu přelejvat nazpátek... 😝
To opravdu nikdo nemá izo lahvičku od aventu aby sem napsal nejaké zkušenosti...prosím.
mozna ctu blbe ale je tam napsane ze udrzo napoje svezi a chladne 😕 ja bych to resila asi termoskou, kdyz jdu na delsi dobu , udelam cajik jak chci teply a pak jen preleju malinko a nebo termo box vystalat alobalem, pry to taky pomaha 😉
Myslíte, že ve velké zimě budete s miminem venku déle než dvě hodiny? To jste teda horalky. 😀 Já myslím, že žízeň zažene i studený čaj.
Mě jde spíš o to, když někam jedu, nebo sem pryč celý den a nemám možnost si někde ohřát pití.Tak bych měla ráda u sebe aspon vlažný čaj když bude zima.Mě taky neni příjemné pít v zimě studené pití když sem někde venku... 😒 Jinak ten alobal sem nezkoušela...
navic bych to tak nehrotila ja nevim ale dneska uz ti cokoli pro dite ohreji v restauci, kavarne, na benzince....
já mám taštičku od aventu a ta udrží až 4hodiny,když dáš horký.
jinak mám i lahev sigg i s obalem a v létě mi horká voda vystydla za 3hod.,takže jsem musela hledat někoho,kdo mi ji zahřeje,abych umíchala mlíko 😝
Taky jsem ho chtěla, ale v prodejně mi paní říkala, že lepší než tohle jsou ty termoobaly. Ty si maminky hodně chválí. Já měla ten neoprenový a byl surp. Teď jsem ještě pořídila tašku od aventu. Jinak bych to řešila termoobalem a termoskou. Pokud tě dobře chápu, tak potřebuješ teplou vodu delší dobu. Ono nic ti nevydrží celý den teplé - mimo klasickou termosku. Tak si dáš trochu do lahvičky v termoobalu a pokud ti to vystydne, tak jednoduše přileješ z termosky a máš celý den teplé pití. Nehledě na to, že všude jsem četla, že tyhle obyli a lahvičky vydrží opravdu max. 4 hodiny - postupně chladnou.
jj.terez
máš pravdu.a kdybych chtěla něco fakt super,tak bych šla asi do prodejny s horolezeckejma potřebama.když lezou na K2 atd,tak musej mít pořádnou termosku 😉 😀
Ahoj, obnovuji tuto diskusi - třeba za rok trh přinesl něco nového... Já mám termo tašku od Red Castle, tam dám ohřáté jídlo (teda v zimě jsem to dělala, teď je ještě teplo) a k tomu ještě nacpu dovniř termoflor, aspoň myslim, že se to tak jmenuje... Ale nic moc. Třeba budete mít jiný tip. Jinak na horách (Pamír) jsme používali doma vyrobený obal z tlusté karimatky (na lahev Sigg) a docela to šlo (bylo asi - 15).

tiež také niečo hladám a tiež to v mojom termoobale vydrží max 2 hodky. Tak baby prosím poradte