Jak vyhnat kočku z pozemku?
Ženy, nemáte prosím nějaký typ jak vyhnat cizí kočku z pozemku? Jen chci říct, že já jsem opravdu milovník zvířat, kdybych mohla měla bych vlastní minizoo nebo farmu, ale co k nám chodí takhle kočka, tak už začínám rozumět tomu, jak může někdo střílet po kočce vzduchovkou. Doteď jsem si říkala, co za psychopata by to udělal a teď už tomu rozumím. Chlap už je fakt nepříčetný a nebýt mých protestů už jí dávno odstřelil. Nemáte prosím nejaké typy jak jí vyhnat? Na psa teď není prostor ani čas a sprej na odpuzování koček jí absolutně nevadí. Zničila nám komplet všechen nábytek v pergole. To všechno poletí do popelnice na jaře, protože to rozdrápala a pročůrala, už několikrát prokousala pytel s odpadky a roztahala to po dvoře a udělala tak mastné fleky na zámkovce a sere všude, kde může dokonce i uprostřed chodníku. Není to toulavá kočka víme i komu patří.
https://hobby.instory.cz/1129-tipy-na-domaci-pr... , nebo bych jí naopak udělala jeden koutek (kočky mají rády skříše), kde budou rostliny, které jí voní, aby se držela tam.

Naše kočky terorizoval sousedovic nový kocour a nakonec to vyřešil jiný toulavý kocour, který se u nás usadil a dělá našim kočkám bodyguarda (takže ho krmím, ale zase máme klid od toho agresora, který sem vůbec nepáchne),stačilo, že dostal jednou za uši od konkurence. Já bych poprosila o radu Kláru Nevečeřalovou, třeba vám nějaký trik poradí. Jinak kočku zahánět, kdykoliv jí uvidíte, aby měla tohle místo spojené s nebezpečím.