Jak vypadala vaše první MS po porodu?
Holky chtěla bych se zeptat jsem teď trošku zmatená. Jsem rok od porodu, kojím 3x denně + v noci. Takže pořád docela dost. Teď jsem to asi poprvé dostala, ale je to teda fakt všelijaký. Minulé pondělí jsem měla ovulaci (13.,14.) a hned 17. Jsem to dostala. Vždycky po ovu byla MS za 2 týdny pravidelně jak hodinky. 17., 18. Jsem spíš špinila, ale celkem dost, 19. Už to byla jak slabší MS, pak zas špinění a dnes už nic. Považovaly by jste to za MS? Nevim jestli mám teď ještě něco čekat (bála jsem se, že to bude masakr po roce), jestli to vůbec MS byla nebo co to mělo znamenat ...
Ja měla první cca měsíc po posledním kojení, nebyla vůbec bolestivá (před porodem šílený), trvala stejně, interval se prodloužil z 27 na 31 dnů, ale dostala jsem to jen 2x, pak jsem otěhotněla, tak nemůžu moc dělat závěry.
Ja kojila do 2.5let,prvni MS diky tomu prisla az skoro dva roky po porodu a stala teda za to...druha byla snad jeste horsi Vzdycjy ale velke krece spis jen prvni den,pak silnejsi krvaceni tak dva dny a pak tri dny slabsi,vzdycky celkem pet dni Je to dost individualni zalezitost,tak jak vsechno v tele zeny🙂

Já měla ms po skoro 4 měsících od porodu. A slabě, ale dva týdny. Ale nevím jestli to je kvůli porodu, nebo nežádoucí účinek antikoncepce...