Jak získat muže, který je nepřístupný?
Ahoj holky. Prosím o radu už vážně nevím kam dále a co dělat nebo nedělat 🙂
Takže začnu první hezky od začátku.
Potkala jsem jednoho kluka ( ma už dítě )
Byli jsme spolu venku,a už u mě i přespával. Vše bylo podme me hezky ale pak já jsem ,,začla tlačit ,, po 14 dnech co jsme se znali jsem chtěla vztah a prostě byla jsem asi mimo (měla jsem 13 let před nim vztah ) ale před cca rokem už. Takz bych řekla ze se mi nějak splašily hormony nebo co.. je mi 32 a nechápu své emoce. Chtěla jsem mít jeho ,,jistotu,, a to ze nebudu sama …. No moc dlouho to nevydrželo a pak jsme to nějak ,,ukončili,, a odmlčeli se asi na 14 dni….
Před 14 dny jsme si začali zase psát,vídat se s všechno.. já si spousty věcí uvědomila a už netlačím vůbec. Nechávám spíše ho ať se ,,snaží,, jenže on je prostě beran znamení. A jako on mě extrémně přitahuje jaky je. !!!
Já myslím si ze nejsem škaredá a nemam problém sehnat si kluka ale tenhle je pro mě něco co jsem nezažila. Neuhání me,neotravuje me,nevadí mu prý když budu chodit na rande(bylo by to od něho prý sobecké ) proste me přijde ze me ma na háku….
Ale !! Když jsme spolu tak me ma rad cítím to! Podle mě je jen silný navenek ale ve vnitřku svého těla je to jiný člověk.
Moc nedává najevo své city. Já jsem z něho mimo protože tohle ještě žádný chlap co on semnou nedokázal ( a bylo jich dost)
Proste co mam dělat? Jak ho jako ,,získat,, ? On se asi bude pomaleji otvírat než na co jsem zvykla ale bojím se aby me to jeho slimáci tempo zachvili neštvalo… ☹
Jako co teď já mam dělat? To mam normálně chodit na rande když mu to nevadí?!! A nebo to je jeho drsná stránka ale ve skutečnosti kdybych chodila na rande a byla s nim tak me pošle k vodě ? Říká ze nikdy nevis kdy potkáš toho pravého…..
Ptala jsem se ho zda mu chybím ..: a on napsal ze ne nechybíš sak si teď píšeme a prý to chci ať mi cely život někdo chybí?? Jenz včera už jsem se ho ptala znova zda budu mu chybět pres víkend a řekl ze ano ze budu.. vidím u něho pokroky ale proste… at o me projevi zájem sakra ! A známe se asi 2-3 měsíce a nedal mi ani jeden dárek ( nepotřebuji za 10 tisíc dárky .. ale já mu jich pár dala ikdyz to byly maličkosti ☹
No a o dítěti ani nemluvím: ☹ to nás seznámí snad v příštím životě. Pořád říká že to je pro něho velká věc a za tu dobu co je sám ho žádné holce nepředstavil .. kluk má 7 let.
Takže 2x za 14 jsem víkend bez něho pac je s malým ….
Takže hlavně já se nepoznávám já sem jiny člověk. Nevím čím to zda jsem zamilovaná nebo co… ale proste chovám se k němu jak k jiným klukům ty mam totiž u zadku ale tohoto ne ☹ on me ma rad taky ale j hrozne ,,drsný a nepřístupny ☹
Čas
Plyne a já nebudu na někoho věcně čekat ale zase ho mam fakt rada ale když mu nevadí ze budu chodit na jine rande ???? Ale nemám na to pomyšlení ale jde o princip ☹ proč neřekne ze mu to vadí a ze mam přece jeho ☹
Já bych se být tebou opravdu objednala na terapii. Není na tom nic špatného. Určitě ti to pomůže dospět. Příjde mi, že na svůj věk 32 let se chováš opravdu velmi nevyspěle.
Terapie ti pomůže ukázat co s tím, jak dospět, uchopovat situace více rozumně, nastavovat si hranice, jak najít sebehodnotu, jak nebýt ve vztahu závislá atp.
Opravdu vzala bych si teď rok dva na sebe. Neřešila bych žádný vztah, ale sebe. Upřímně pokud jsi zatím takto vztahově a psychicky nevyzrálá, nemyslím si, že jsi schopná budovat k kvalitní vztah natož mít nedej bůh dítě.
To nejlepší, co můžeš pro sebe a své budoucí dítě i budoucí vztah udělat, je zapracovat teď na sobě. Najít si terapii a zaměřit se na rok na dva na svůj seberozvoj.
Fakt začni konečně ve svých 32 letech řešit sebe. Ne furt nějakého šulína. Vždyť i tobě samotné z toho všeho určitě není dobře. Začni u sebe.
Ty jsi na něm regulérně závislá. Nech ho být. Takhle láska nevypadá. Vždyť se tě chce zbavit a ty jsi na něm pořád přisátá.
Vy jste vlastně jeden horší jak druhý.
@lenikss Borce, co by se chtěl rok poznávat a pak až možná vztah, bych poslala k vodě. Já nejsem věčná čekatelka, až si on rozmyslí, jestli chce vztah.
Já bych mu řekla, že na vztah rozhodně rok čekat nebudu, nebudu trávit své nejlepší roky čekáním a jestli má takový strach ze vztahu, at jde na terapii.
Buď tě vodí za nos a má tě jen na sex, nebo má takové bloky z minulých vztahů, že se bojí navázat vztah a bojkotuje sám sebe, že potenciální partnerku posílá na rande s cizím týpkem, aby si mohl říct, já vědel, že to tak dopadne. (Toho se pavděpodobně chytneš a budeš ho zachraňovat a léčit jeho bolístky, ale to ti fakt nedoporučuji.)
A to, že tě nechce představit svému dítěti chápu, ne každý chce, aby jeho potomek poznával každý měsíc novou paní.
Nechce te, to ze je beran, nebo he ho vychovala babička nemá vliv. To jak to ma s dítětem ty holt nezměníš, je to jeho rozhodnutí a je velmi rozumné. Holt randi, a nezasekavek se někde, kde ta jiskra prostě z jeho strany nepřeskočila. Jsi dost stará na to abys poznala, že tě chce
@berenika39 ale stojí ma mě rad. Včera jsem mu řekla ze ho mam rada a on řekl taky že me ma rad.. jen proste nemel rodiče a vychovalala ho babička tak proto ne takový ,,nedává najevo city ,, ale já sem vážně trápím fakt. Každy den deprese. Ale nechci o něho přijít možná ho miluji ☹
@lenikss podle mě v tobě vidí akorát kamarádku s výhodami. V jeho letech a se 7mi letým dítětem nemá zapotřebí si na něco hrát. Řekl Ti to na rovinu, ty to jen nechceš vidět a slyšet.
Opravdu, běž na terapii. Na svůj věk působíš velmi nevyspěle (a ne, vyspělost opravdu není o tom, s kolika chlapy jsi randila ;) )
Už v půlce textu bych byla pryč. Bez kontaktu. Myslím to v dobrém, ale připadá mi to, jako takový typický se opakující vzorec, kdy hledáš nedostupné muže. Byl otec v dětství ,, dostupný "? Ve smyslu bezpodmínečné lásky, přijetí,...Není to žádná ostuda, vlastně to má mnoho žen. Byly jsme vychovávány jako ,, hodné holky", lásku si zasloužit, tlak na výkon, vzhled, a muže obskakovat jako děcko. Ten vzorec se dá správnými kroky přepsat. Držím pěsti, zaměř se na sebe.
Buď jsi žena s traumatem z minulosti, která má nezdravý vztah k mužům i k sobě samé, pleteš si závislost na druhých s láskou a absolutně neumíš číst zcela jasné signály druhých lidí, nebo jsi prostě troll, co se tu jen baví. V obou případech je vhodné začít s terapií.
@lenikss za mě mu to sedí takhle .. dite uz ma, ma splněno … tebe ma na hezky chvíle volny a je spoko .. kdyby te představil dítěti je to uz vážný a nechce mu tim motat hlavu, protoze za rok dva by mohl představovat jinou tetu … hele muze se to casem změnit , to nerikam, ale ted bych to videla tak nejak …
@lenikss netřeba slov🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️
@zaneta_rychlerande chceš-li tu něco inzerovat, zaplať si reklamu jako ostatní.

Každý tvůj příspěvek o vztahu je jeden velký průšvih. Tvoje chování odpovídá 16leté. Psaný text bohužel 12leté.
@1pomnenka i moje 17ti leta dcera je vyspělejší 😃