Jak získat muže, který je nepřístupný?
Ahoj holky. Prosím o radu už vážně nevím kam dále a co dělat nebo nedělat 🙂
Takže začnu první hezky od začátku.
Potkala jsem jednoho kluka ( ma už dítě )
Byli jsme spolu venku,a už u mě i přespával. Vše bylo podme me hezky ale pak já jsem ,,začla tlačit ,, po 14 dnech co jsme se znali jsem chtěla vztah a prostě byla jsem asi mimo (měla jsem 13 let před nim vztah ) ale před cca rokem už. Takz bych řekla ze se mi nějak splašily hormony nebo co.. je mi 32 a nechápu své emoce. Chtěla jsem mít jeho ,,jistotu,, a to ze nebudu sama …. No moc dlouho to nevydrželo a pak jsme to nějak ,,ukončili,, a odmlčeli se asi na 14 dni….
Před 14 dny jsme si začali zase psát,vídat se s všechno.. já si spousty věcí uvědomila a už netlačím vůbec. Nechávám spíše ho ať se ,,snaží,, jenže on je prostě beran znamení. A jako on mě extrémně přitahuje jaky je. !!!
Já myslím si ze nejsem škaredá a nemam problém sehnat si kluka ale tenhle je pro mě něco co jsem nezažila. Neuhání me,neotravuje me,nevadí mu prý když budu chodit na rande(bylo by to od něho prý sobecké ) proste me přijde ze me ma na háku….
Ale !! Když jsme spolu tak me ma rad cítím to! Podle mě je jen silný navenek ale ve vnitřku svého těla je to jiný člověk.
Moc nedává najevo své city. Já jsem z něho mimo protože tohle ještě žádný chlap co on semnou nedokázal ( a bylo jich dost)
Proste co mam dělat? Jak ho jako ,,získat,, ? On se asi bude pomaleji otvírat než na co jsem zvykla ale bojím se aby me to jeho slimáci tempo zachvili neštvalo… ☹
Jako co teď já mam dělat? To mam normálně chodit na rande když mu to nevadí?!! A nebo to je jeho drsná stránka ale ve skutečnosti kdybych chodila na rande a byla s nim tak me pošle k vodě ? Říká ze nikdy nevis kdy potkáš toho pravého…..
Ptala jsem se ho zda mu chybím ..: a on napsal ze ne nechybíš sak si teď píšeme a prý to chci ať mi cely život někdo chybí?? Jenz včera už jsem se ho ptala znova zda budu mu chybět pres víkend a řekl ze ano ze budu.. vidím u něho pokroky ale proste… at o me projevi zájem sakra ! A známe se asi 2-3 měsíce a nedal mi ani jeden dárek ( nepotřebuji za 10 tisíc dárky .. ale já mu jich pár dala ikdyz to byly maličkosti ☹
No a o dítěti ani nemluvím: ☹ to nás seznámí snad v příštím životě. Pořád říká že to je pro něho velká věc a za tu dobu co je sám ho žádné holce nepředstavil .. kluk má 7 let.
Takže 2x za 14 jsem víkend bez něho pac je s malým ….
Takže hlavně já se nepoznávám já sem jiny člověk. Nevím čím to zda jsem zamilovaná nebo co… ale proste chovám se k němu jak k jiným klukům ty mam totiž u zadku ale tohoto ne ☹ on me ma rad taky ale j hrozne ,,drsný a nepřístupny ☹
Čas
Plyne a já nebudu na někoho věcně čekat ale zase ho mam fakt rada ale když mu nevadí ze budu chodit na jine rande ???? Ale nemám na to pomyšlení ale jde o princip ☹ proč neřekne ze mu to vadí a ze mam přece jeho ☹
Zjisti si více info ohledně Teorie citové vazby. U vás to úplně bije do očí. Jste klasická toxická kombinace páru, kde jeden má úzkostnou a druhý vyhýbavou citovou vazbu. Tohke fakt nechceš. Kor ve tvém věku, najdi si někoho kdo tě nebude mít tak v paži...a zapracuj i na sobě 🤷♀️
☹ ale nějaké řešení musí být… kdyby chtěl tak nás představí s dítětem jeho a můžeme být spolu každý víkend. Jenže ho to proste nenapadne ? A třeba mi dat kytku,čokoládu něco! ☹ a co to randění to mu fakt nevadí? To je mu u zadku? ☹
Tolik red flags a nic?
@berenika39 co ? 🙂
@lenikss no že máš tolik varovných signálů, že o tebe nestojí a tobě to nedochází, nic víc, nic méně.
☹ ale nějaké řešení musí být… kdyby chtěl tak nás představí s dítětem jeho a můžeme být spolu každý víkend. Jenže ho to proste nenapadne ? A třeba mi dat kytku,čokoládu něco! ☹ a co to randění to mu fakt nevadí? To je mu u zadku? ☹
@lenikss že nějaké řešení musí být? Vždyť je, jen ho odmítáš vidět.
Proč si to vše překládáš jako " že ho to nenapadne" ( trávit spolu víkendy, představit vás s dítětem..)???!!!
Co takhle otevřít oči, spadnout zpět na zem a čelit pravdě a přeložit si to, jako " že nemá zájem, že nechce".
Vždyť tě i posílá za jinými chlapy na rande. Jak jasněji ti to ještě může říct? To že je chvilkově fajn, mu určitě v dané situaci nese své ovoce ( třeba sex). Nebo se mýlím?
Vím bolí to. Ale není lepší bolestivá pravda, než si cokoliv namlouvat, ponižovat se před ním a dolízat?
Zapracuj na své sebelásce a sebehodnotě. Až potkáš toho pravého, dolízat za ním rozhodně nebude třeba.
@lenikss no že máš tolik varovných signálů, že o tebe nestojí a tobě to nedochází, nic víc, nic méně.
@berenika39 ale stojí ma mě rad. Včera jsem mu řekla ze ho mam rada a on řekl taky že me ma rad.. jen proste nemel rodiče a vychovalala ho babička tak proto ne takový ,,nedává najevo city ,, ale já sem vážně trápím fakt. Každy den deprese. Ale nechci o něho přijít možná ho miluji ☹
@berenika39 ale stojí ma mě rad. Včera jsem mu řekla ze ho mam rada a on řekl taky že me ma rad.. jen proste nemel rodiče a vychovalala ho babička tak proto ne takový ,,nedává najevo city ,, ale já sem vážně trápím fakt. Každy den deprese. Ale nechci o něho přijít možná ho miluji ☹
@lenikss ok.
@lenikss že nějaké řešení musí být? Vždyť je, jen ho odmítáš vidět.
Proč si to vše překládáš jako " že ho to nenapadne" ( trávit spolu víkendy, představit vás s dítětem..)???!!!
Co takhle otevřít oči, spadnout zpět na zem a čelit pravdě a přeložit si to, jako " že nemá zájem, že nechce".
Vždyť tě i posílá za jinými chlapy na rande. Jak jasněji ti to ještě může říct? To že je chvilkově fajn, mu určitě v dané situaci nese své ovoce ( třeba sex). Nebo se mýlím?
Vím bolí to. Ale není lepší bolestivá pravda, než si cokoliv namlouvat, ponižovat se před ním a dolízat?
Zapracuj na své sebelásce a sebehodnotě. Až potkáš toho pravého, dolízat za ním rozhodně nebude třeba.
@reeeza ☹ no psal ze seznámit nás s jeho dítětem jako není jen tak. Já to ale nechápu co je na tom? Jít na pul den někde do parku třeba. Já ho asi miluji a nedokážu si představit to ukončit.. ale on mě šíleně trápí já nevím na čem jsem. Bojím se normálně zeptat kdy nás seznámí s dítětem. A to rande jak napsal ze by to bylo od něho sobecké kdyby mu to vadilo no tak jakože to me dostalo no. Me by to třeba extrémně vadilo. Ale třeba mu to vadí ale nechce to přiznat ☹
Píšeš, že je ti 32? To jako vážně? Možná obráceně 23, to bych ještě chápala. Ale takhle ? Asi nerozumím no.
Píšeš, že je ti 32? To jako vážně? Možná obráceně 23, to bych ještě chápala. Ale takhle ? Asi nerozumím no.
@marketa1218 co nechápeš přesně ? A co bys dělala na mém místě ty ? Kdybys ho milovala ☹
@marketa1218 co nechápeš přesně ? A co bys dělala na mém místě ty ? Kdybys ho milovala ☹
@lenikss Mně to přijde jako takové pubertální chování . Já jsem ve 32 třeba rodila, vím, že každá to má jinak. V životě jsem také poznala takové ty týpky do kterých jsem byla zamilovaná a nedopadlo to . Musíš si na to přijít sama a jdi si svojí cestou.
@lenikss Mně to přijde jako takové pubertální chování . Já jsem ve 32 třeba rodila, vím, že každá to má jinak. V životě jsem také poznala takové ty týpky do kterých jsem byla zamilovaná a nedopadlo to . Musíš si na to přijít sama a jdi si svojí cestou.
@marketa1218 jak jsme se poznali tak říkal že je 3 roky sám a říkal že nebude s holkou chodit dřív než za rok až ji pozná poradně. Ale já nebudu čekat rok. Navíc bojím se na cokoliv ,,zaltacit,, ať mě pal nepíše ze jsem moc hrrr :(
@marketa1218 jak jsme se poznali tak říkal že je 3 roky sám a říkal že nebude s holkou chodit dřív než za rok až ji pozná poradně. Ale já nebudu čekat rok. Navíc bojím se na cokoliv ,,zaltacit,, ať mě pal nepíše ze jsem moc hrrr :(
@lenikss Kolik mu je? Chová se jako puberťák a ty jsi zaslepená. 🙈
@lenikss Kolik mu je? Chová se jako puberťák a ty jsi zaslepená. 🙈
@marketa1218 33
ty jsi zamilovana jak pubertacka a on te zas tak moc nezere. To ze ti rekl, ze te ma rad neni zas tak velky. Ja mam treba rada svoji vazu na kytky.
Ale nema smysl ti to psat. I kdyby ti primo rekl, ze te nemiluje, tak si reknes jaky je to od nej slechetny a ze to tak urcite nemysli
Nemuze te odstrkovat o moc vic. Kdyz chce sex tak ti brnkne, to je asi fajn, ale spojit s tebou zivot nechce
@marketa1218 33
@lenikss možná bys už měla vzít rozum do hrsti. Tohle jsi psala před časem a teď to není o nic chytřejší. Nemyslím to špatně, jen mi to nesedí k tvému věku. https://www.modrykonik.cz/forum/volne-diskuze/jak-poznat-priznaky-u-cloveka-uzivajiciho-drogy/#post-81359222
Chce te jen do postele, jinak vubec.
Ty jsi na něm regulérně závislá. Nech ho být. Takhle láska nevypadá. Vždyť se tě chce zbavit a ty jsi na něm pořád přisátá.
Vy jste vlastně jeden horší jak druhý.
Nejmenuje se Max ? Jestli ano tak utíkej jak nejdál to jde 😄ale ne vážně ? Jak víc to chceš ještě vysvětlit, můžeš si randit s jinými nikdy nevíš kdy potkáš toho pravého....to jsou jasné signály to že si to tvá hlava přebírá jinak jako jak on je obětaví adovoli ti to je blbost prostě nemá zájem a to že ti řekne že mu chybís a že tě má rád je tlak z tvé strany když mu to neustále říkáš....na tohle vykašli. Vim bolí to ale pokračuj. A bude to bolet mnohem mnohem víc. Uteč zavčas
Teď jsem četla diskuzi z prosince.... doporučuji vyhledat psychoterapii myslím že máš problém který ty asi sama nevydis
@lenikss možná bys už měla vzít rozum do hrsti. Tohle jsi psala před časem a teď to není o nic chytřejší. Nemyslím to špatně, jen mi to nesedí k tvému věku.
@berenika39 Ježíš nemá tu slečna ještě něco? Jsem se úplně přenesla do puberty a čtení dopisů do poradny v bravíčku, tam podobné úlety hádám psaly samy redaktorky, ale kdo ví 🤭
Jako na místě je pro tazatelku terapie, ale evidentně nemá vůbec cenu jí cokoliv radit, sebereflexe bohužel nula, takže brát to vážně je házení hrachu na zeď 😔
V prosinci jsi řešila narušeného, v lednu “znamení rybu” ..
A dítě není plyšák, chce otce pro sebe, ne být s nějakou paní v parku.
@lenikss chlap co s tebou být opravdu chce, ti to dá najevo a prostě s tebou je. U něj je to prostě zatím jedno velké možná, ale nikam se jen tak nepožene a tím, jak se pořád až moc snažíš, ho spíš odradíš. Jste spolu sotva tři měsíce, není kam se hnát.
To, že tě hned neseznámí s dětmi, je v pořádku a že každý druhý víkend chce být jen s dítětem taky. Oni mají právo být jen spolu bez cizí paní, zvlášť když váš vztah nevztah je teprve úplně na začátku a zatím to na žádnou velkou love story nevypadá. Dej tomu buď čas a nebo běž od toho, tahle tvá urputná snaha ublíží jen tobě, protože tohle chlapi nemají rádi.
@lenikss nemilujes ho, Frnda s Tebou cloumá.
Ponižuješ se a až přijde člověk, který Ti bude city skutečně oplacet a nevyvolávát nejistotu a otázky bez odpovědi, tak to uvidíš taky.
Milé Bravicko: Jako promin, ale do teto sekce uz zapadas.
Nezlob se , ale kazdej chlap co se kolem tebe sustne, je hned ten pravej?!. Nechapes jednu vec, laska nebolí,laska neubližuje,laska neodmita. Laska prostě je! A ty vidis lasku vsude a snazis si ji jeste navic nasilim vydupat! To neni laska, to je cira zoufalost. On te nechce!! Chce obcasny sex a pobaveni. Je mozne,ze jen podvadi svou polovicku. Ale ty si slepa a hloupa! A v tvem věku uz tve chovani vyzaduje pomoc odbornika.
Každý tvůj příspěvek o vztahu je jeden velký průšvih. Tvoje chování odpovídá 16leté. Psaný text bohužel 12leté.

Má tě na parku, ale tvé splašené hormony ti nedovolí si to přiznat. Až se od něj oprostíš (třeba za rok), tak si přečti cos tu psala a zasměješ se tomu.