Jak zjistit, kdo mě udal na OSPOD?
Ahoj holky. Jsem máma 3 děti (syn 6, dcera 3, dcera 2 ). Syn žije s otcem. Každé z děti má zdravotní problém! Dnes jsem se od kamarádky barmanky dozvěděla že po vesnici a barech chodí sociální pracovnice a ptá se na mě! Když jsem jí volala zjistila jsem že je na mě podáno oznámení za zanedbání péče o děti avšak mi z důvodů ochrany osobních důvodů nechtěla říct kdo a ten člověk si to taky nepřeje! Otázka zní je možnost zjistit kdo mě lživě udal a nebo co teď mohu dělat? Proč mě nikdo nekontaktoval? Jsem naštvaná a to hodně když někdo řekl že zanedbávám a zneužíván své děti :'( děkuji za rady 😠
Dobrý den, chtěla bych se zeptat když někdo nahlásí udání na Ospod na matku a když v emailu použije jednu její známou je se jí s něčím svěřila a když ta její známá půjde na policii budou to řešit i když je to anonymní udání?

dobry vecer ,chtela bych znat i vas nazor pred 3 dny jsem byla na hmotne nouzy odevzdat papiri a byla jsem napadena socialni pracovnici ze jse stikam otcem ditete pritom jsem samozivitelka a byla jsem nakoupit a kamarad my pomohl s nakupem a hned jsem byla obvinena ze je okradam a ze jse stikam s otcem ditete a ze bydli u nas a ze jsem pani nepozdravila venku na ulici a ze jsi to overi dnes bez ohlaseni bez jakeho koliv povoleni prisli ke me ze potrebujou jen neco podepsat ale jelikoz jsem je nepustila do bytu za to jak jse chovaj a napadaj tak uz nic podepsat nechteli prosim o jaky koliv nazor na tohle a jestli tohle smijse takhle chovat