icon

Jak zjistit, kdo mě udal na OSPOD?

lluciinkaaa
5. pro 2016

Ahoj holky. Jsem máma 3 děti (syn 6, dcera 3, dcera 2 ). Syn žije s otcem. Každé z děti má zdravotní problém! Dnes jsem se od kamarádky barmanky dozvěděla že po vesnici a barech chodí sociální pracovnice a ptá se na mě! Když jsem jí volala zjistila jsem že je na mě podáno oznámení za zanedbání péče o děti avšak mi z důvodů ochrany osobních důvodů nechtěla říct kdo a ten člověk si to taky nepřeje! Otázka zní je možnost zjistit kdo mě lživě udal a nebo co teď mohu dělat? Proč mě nikdo nekontaktoval? Jsem naštvaná a to hodně když někdo řekl že zanedbávám a zneužíván své děti :'( děkuji za rady 😠

Strana
z2
smileweri
29. lis 2017

dobry vecer ,chtela bych znat i vas nazor pred 3 dny jsem byla na hmotne nouzy odevzdat papiri a byla jsem napadena socialni pracovnici ze jse stikam otcem ditete pritom jsem samozivitelka a byla jsem nakoupit a kamarad my pomohl s nakupem a hned jsem byla obvinena ze je okradam a ze jse stikam s otcem ditete a ze bydli u nas a ze jsem pani nepozdravila venku na ulici a ze jsi to overi dnes bez ohlaseni bez jakeho koliv povoleni prisli ke me ze potrebujou jen neco podepsat ale jelikoz jsem je nepustila do bytu za to jak jse chovaj a napadaj tak uz nic podepsat nechteli prosim o jaky koliv nazor na tohle a jestli tohle smijse takhle chovat

lv
30. lis 2017

@smileweri ověřit si tvoji situaci v bytě mohou, to jsou pravidla. Když jsi je nepustila, myslím, že to může mit vliv na příspěvky.

simson1
22. črc 2022

Dobrý den, chtěla bych se zeptat když někdo nahlásí udání na Ospod na matku a když v emailu použije jednu její známou je se jí s něčím svěřila a když ta její známá půjde na policii budou to řešit i když je to anonymní udání?

Strana
z2