icon

Jaké jméno pro holčičku?

kisss
7. únor 2017

Chtěla bych vás tady poprosit, nemůžu se rozhodnout mezi těmito jmény. Isabel, Adriana, Karin, Viktorie, Laura, Vivien, Brigita.
Poradíte, které je to nej ?

lv
7. únor 2017

Mě se líbí Karin.

sunrain
7. únor 2017

Záleží taky na příjmení... Typicky české?? Dlouhé?? mě se líbí Laura a Isabel...

gabikina
7. únor 2017

@kisss mě pomohlo podívat se na význam jména. Někdo to neřeší a zdá se mu to jako blbost ale v minulosti se jméno dávalo z nějakého důvodu. Neříkám že pak ten člověk takový je, ale třeba tě nějaký význam zaujme a zjednoduzzsi ti to rozhodovani.

jaja01k
7. únor 2017

Mně se líbí Laura a Karin.

ajinka0991
7. únor 2017

Mně se líbá Viktorie🙂

misulinka44
7. únor 2017

Hodně záleží na příjmení... Takhle těžko říct

kisss
autor
7. únor 2017

Příjmení není typicky české a je krátší.
Mám knížku s povolenými jmény, tak i na ten význam jmen jsem se trošku dívala, u žádného z těchto jmen není nic co by mě odradilo. Prostě stále váhám.

viiny
7. únor 2017

Já bych si zjistila, kdy mají tyto jména svátek (i když polovina z nich asi v českém kalendáři ani nebude 🙂 ale co kdyby). A vybírala bych, aby to měla holčička např. v druhé polovině roce od narození (to pomohlo nám). Jinak se mi líbí jména Isabel, Adriana a Vivien 🙂 jistě správně vybereš! 👧

kisss
autor
7. únor 2017

@viiny To není špatný nápad, už jsem i na to koukala. Starší syn má sice svátek měsíc po narozeninách a nijak to nevadí, myslím.🙂

viiny
7. únor 2017

@kisss To určitě nevadí, ale přeci jen je to takové hezčí, když může prcek něco ''slavit'' 2x do roka a dál od sebe. Ale to je jen nápad pro usnadnění výběru 🙂

eva_sajdla
7. únor 2017

Mně se líbí Viktorie 🙂

clear301
7. únor 2017

Adriana, Karin, nic jiného se mi moc nelíbí 🙂 Tyhle 2 jsou krásná! A ne zas tak častá...

kisss
autor
7. únor 2017

Moc všem děkuji za názory. 🙂

mrmag
10. únor 2017

Laura a Viky🙂)