Jaké jméno se hodí k příjmení Jakubec?
Holky prosim jake jmeno se hodi k prijmeni Jakubec?
Me se strasne libi Kuba,ale manzel rika,ze "Jakub Jakubec" vypada hrozne :-/ 😀
Myslím, že to až tak blbě nevypadá, jako se to blbě vyslovuje . Zkuste si to párkrát říct. Myslím, že takový Lukáš, Tomáš, Michal, Adam, Šimon a spousta jiných zní daleko líp.
Jindrich
To jmeno se mi strasne libi, ale v kombinaci s nasim prijmenim nejde pouzit.
A nebo Jachym.
@monaluza no Jachyma sem taky chtela ale ten mi taky neprosel.
Jemu se libi Vaclav(Vasik) po nem a nebo Richard. Jenze to je strasne tvrdy
Jakub Jakubec je naopak hezký 🙂 Mně se třeba líbí Antonín, ale s tím Jakubcem by to bylo asi moc dlouhý. Ale Václav je fajn 🙂
Já bych chtěla Tomáška, ale přítel je Slovák, jmenuje se Marián a syna bych chtěl pojmenovat po sobě...tak Tomášek asi nebude 🙂
Vasik je nahodou super, Vaclav jako patron ceske zeme... Mne se strasne libi, kdyz se drzi rodinna tradice a dedi se jmena, lepsi nez ta silena epidemie -asu (Jonasove, Tobiasove...) My treba jsme cela rodina od M 😉
No jo jenze to je samej Vaclav. Z jeho strany se to dedi furt a u nas uz taky je deda a byl pradeda. To zavolate Vasku a otoci se 6 lidi
Haha, kdyz jsem videla jen ten titulek, tak jsem si rekla “v podstate cokoliv krome Jakub”😀 Takze za me Jakub Jakubec fakt nee, souhlas s tvum muzem. Jinak je to pekne neutralni prijmeni, ke kteremu se hodi fakt uplne cokoliv.
Holky diky za nazory 😂 ale diskuze je uz stara. Mimochodem se nam z chlapecka stala holcicka 😂
@atomovekotatko ja se teda smeji, jak lidi I pres vasi informaci diskutuji dal 🙂) tak aspon mate tipy pro priste 😅 gratuluji k holcicce 😉

@atomovekotatko To by se mi osobně taky líbilo ale :D