Jaké kalhoty na vycházky do školky

kaneshiro
26. únor 2019

Ahoj holky, jaké dáváte dětem kalhoty do školky teď z jara? Malej ještě nosí softshellové kalhoty zateplené flísem a pod to punčocháčky. Než mu budou stačit tepláčky chci mu koupit šusťákové kalhoty podšité bavlnou nebo softshellové kalhoty bez chloupku. Nepotí se v tom děti, když je softshell přímo na těle bez punčocháčků? Kolik kalhot mají vaše děti na střídačku? Děkuji za odpovědi.

makronka222
26. únor 2019

Ma na sobe zatepleny leginy a to je vse. Prevlece si to za stejny typ katat, kdyz si to venku zmaze. Jsou na prochazce pul hodky- 40min. Na trave nesedi, tak nicim takhle nenabaluju. Ve 2 vrstvach se jim uz v tomhle pocasi zapari akorat zadek, podle me. Nevim od kud jsi, v Praglu je rano docela teplo. Kor kdyz jdou az v pul 11 ven.

petronilkaa
26. únor 2019

Teď dávám dceři softshellky s chloupkem. Ráno když jdeme do školky a je okolo nuly, má dcera pod tím ještě tenký legíny, v kterých je pak ve školce, ale na procházku v 10 už si legíny sundá. Domů pak už chodí jen v legínách. V zimě měla jedny oteplováky, podzim/jaro jedny softshellky, pak teplejší jaro/ chladnější léto legíny, v létě 3/4 nebo kraťásky.. Oteplováky ani softshellky na střídačku nemám. Když si je umaže, přeperu a do rána to uschne.

jaja01k
26. únor 2019

Já teď dávám softshellové kalhoty s flísem, už bez punčocháčů.

ange_de_la_morte
26. únor 2019

Dávám buď softshellky - letní softshell ( ten tenčí) nebo pogumované kalhoty z Lidlu ( podšité fleecem) . - bez punčocháčů

kaneshiro
autor
26. únor 2019

Holky díky 🙂

konidana
26. únor 2019

@kaneshiro dětem jsem dávala tepláky a na to obyčejné šusťáky bez podšívky. Když šli ven, jan navlékly šusťáky. Ty jsem měla vždy jen jedny. Rychle uschnou, a pak bláto opadá 😅