Jaké legíny jsou ideální na běh a procházky?
Ahoj. Poraďte prosím, sháním legíny pro sebe. Nosím je na běh nebo procházky, případně na doma, výjimečně se v nich vyskytnu mezi lidmi, když třeba z výletu zajdu do obchodu. Chci, aby hezky seděly. Nechci žádné průsvitné... A ideálně zajímavý design 😊
Teď na mě třeba skáče Alti sport - stojí za to?
@cherie24 a stojí opravdu za to? Hodně jsem o nich slyšela...ale taky, že se v poslední době zhoršily s kvalitou.
@marimanta Každou chvíli mají akci 2+2, pak si v práci objednáme hromadně. Kupujeme ale jednobarevné, jaké jsou navrch, takové z rubu. Pak se nemůže stát, že by byly průsvitné. Trága je, když si koupíš barevné a z rubu jsou světlé, to pak po natažení vždy prosvítá ta světlá barva a bohužel to vypadá, že jsou tenké a průsvitné.
Já miluju Utopy a PuraVida. Nápadité a nápadné jsou hodně, kvalitní taky. Nebo na míň dynamický aktivity YoungPrimitive. Ale ty maj hodně pružný pas (a já velký nepoměr mezi pasem a boky) a při běhu mi sjíždí, mám je spíš na jogu, pilates a chození
@marimanta Každou chvíli mají akci 2+2, pak si v práci objednáme hromadně. Kupujeme ale jednobarevné, jaké jsou navrch, takové z rubu. Pak se nemůže stát, že by byly průsvitné. Trága je, když si koupíš barevné a z rubu jsou světlé, to pak po natažení vždy prosvítá ta světlá barva a bohužel to vypadá, že jsou tenké a průsvitné.
@1pomnenka Zapomněla jsem napsat, že jde o Lelosi.
Jestli chces takove fakt pokreslene tak puravida, abraka nebo youngprimitive. A z takch obyc na sport jsou super Nessi.
Ahoj holky, potřebuji legíny s vysokým obsahem bavlny, ale vše je poslední dobou průsvitné. Mate nějaký tip na bavlněné legíny za rozumný peníz a at přes ně není vše vidět?
Záleží v jaké cenové relaci, pokud nějaký střed tak jsem dlouho kupovala Lelosi, ale oslední dobou mi přestávají vyhovovat a beru z Astratexu: https://www.astratex.cz/damske-leginy/. Mají fajn materiály, různá provedení i cenové rozpětí.
Děkuji 🙂
Lelosi mozna trosku zhorsily kvalitu, ale treba kratasy od nich jsou super. Jinak jsem teda Lelosi vymenila za Lanuma, a ty mi prijdou kvalitou lepsi a stoji podobne, taky maji furt nejaky akce. Drazsi jeste vyzkouseny nemam 🙂
@marimanta já si kupuju goldbee, hlavně na běžné nošení, bydlíme v malém městě, taková větší Dědina, takže když vedu děti do školy/školky a s nejmenší pak na procházku, nemusím být nastrojená jak do velkého města 😃 Jo jsou to pálky, ale za mě fakt pohodlný a kvalitní 👌🏻
Lelosi jsem měla a rozpadli se mi po půl roce, kamarádka je teda kupuje pořád, ta je s nimi spokojená. Takže asi záleží kus od kusu 🤷🏻♀️

@marimanta lelosi kupuji už roky. Mám je i na doma i mezi lidi. Mají i kolekci na dámské nošení do práce.