Jaké máte vztahy s rodiči partnera?

gab1976
1. únor 2017

Bydlím s rodiči partnera, ale vždy to není procházka růžovým sadem. Tchán cholerik a despota. Jak s nimi vyjít? Je tu někdo, kdo je rád, že je má. Z vlastních zkušeností jsou jen přítěž.

snehurka22
1. únor 2017

Také jsme bydleli s rodiči partnera, než jsme postavili. Jsou moc hodní, mám je ráda, ale jsem ráda, že jsme se odstěhovali. Ani nešlo o to jaký kdo je, ale o to, že chci mít svůj klid a prostor. Raději bych hledala vlastní bydlení, pokud máte možnost a chcete ;)

gabikina
1. únor 2017

Ne nadarmo se píše " opustí otce i matku a přilne ke své ženě" - myšleno muž. Chlap by zkrátka neměl zůstávat u maminky ať je to jakýkoli způsob. Bydlení s rodiči a zvlášť vyvdanými nedělá moc dobrotu. Já teda vycházím dobře a jsem ráda že je mám... jen mě taky čeká trochu blízké soužití... budeme se stěhovat do stejného paneláku 😄 Ale říkám si že furt lepší než v jednom bytě/domě.

astyna
1. únor 2017

Já vcelku dobré, ale všimla jsem si, že vždy drží (samozřejmě) na svého syna. Takže on nikdy nic neudělá špatně, měla bych se spíš zamyslet já. Tchán despota není, ale je takový ten "mužský, který doma nosí kalhoty" a tchýně žena bez vlastního názoru. Když se jí na něco zeptám, koukne na tchána, co on na to.

Bydlíme dost daleko, takže s nimi komunikujeme spíš po skypu nebo občas manžel telefonicky, já si s nima nemám ani tak co říct. Pak se diví tchýně, že volám víc mámě - no vždyt je to moje máma 🙂

Nezastávám společné bydlení, zkusila jsem to kdysi s jiným partnerem a bylo to na pěst.

kituska20
1. únor 2017

Ahoj radím jít do svého..i kdyby to mělo být do podnájmu. Bydlíme u našich, otec despota zrovna se rozvádí takže to tu pěkně vře.

lv
1. únor 2017

já mám oba ráda, i oni mne, vídáme se často, několikrát do týdne,ale bydlet bych s nimi nešla. To nefunguje.
/bydleli jsme tam přechodně 2měs a lezli jsme si na nervy všichni a to prosím bezdětní/.

gab1976
autor
1. únor 2017

Děkuji za příspěvek, my si lezeme na nervy jen občas, jsou všichni v důchodu, tak se asi nudí a chtějí ovšem vědět. Nemám soukromí, ani kam zalézt. Asi je mám trochu ráda, ale obešla bych se bez nich.

michaela_hermanice
1. únor 2017

My bydlíme v jednom domě s pritelovymi rodiči, máme všechno vlastní, vč. vchodu, ale ani tak to není dostatečně soukromé. Aspoň teda v mých očích. Zahrada je společná. Mam pocit, ze tu neexistuje místo, kde bych se cítila uvolněně a ne pod dohledem . Pokud chci aspoň trochu klid (i ten vnitrni), musím vchodové dveře zamknout. Tchyně je zvyklá zazvonit, ale nečeká, až někdo přijde otevřít, ale vchází sama. Nastesti se to nedeje casto, ale stejně... Navíc přítel je schopný chodit denně i vícekrát za rodiči a mě to vytáčí.
Takže za mě společné soužití s rodiči NE!

biedronka10
2. únor 2017

@gab1976 ja ro reknu tak, kdyby me partnerovi slavni rodice jentak bez reci nevykopli na ulici, resp. Nedovolili se mi uz vratit z dovolene, tak by nas vztah s drahym skoncil. Jeho otec- vetsiho previta si nedovedete predstavit. Ted spoli zijeme sami, budeme se stehovst do domecku do jine vesnice pryc z mesta a ta mrcha mi prach neprekroci. Uz vice jak rok a pul jsem se od posledniho zhadani kdy me skrtil a naboral auto nevideli a me se zije lehceji a dycha lepe