icon

Jaké rady vám lezou po narození miminka na nervy?

verunda
28. dub 2008

Ahojky, chci se zeptat jake rady nebo připomínky Vám v období narození miminka lezli na nervy??? 😎

kaciska
29. dub 2008

😀 😀 😀 😀 😀 😀

aguaverde
29. dub 2008

eps já sice okna umytá mám ale týden po umytí mi pod okny projelo čistící auto,6 traktorů a jeden kombajn a moje drahá polovina se mě pak ptala jestli je venku taková mlha nebo jestli máme tak špinavý okna 😠

schwarzovka
29. dub 2008

holky, byla jsem ted na balkone a furt jsem myslela, jak jste psali, ze vsichni takhle blbe šetřej a koukám k popelnicím a chlap (starší) vysypával koš, ale ten pytlík si nechal a šel domů....fuuuuuj 😝

kristi
29. dub 2008

chjo, mi je tech lidi lito

eps
29. dub 2008

Ok, zpět k tématu:

Koupila jsem malé capáčky, tchýně je strašně obdivuje (a to neviděla ještě druhý 😀 ), a že je koupí Lence (její druhá vnučka, o 3 měsíce mladší než moje), tak to mě teda dožralo, protože Madla od ní dostala hmotného jen 1 chrastítko, 1 kabátek a 1 jakýsi pískátko, a plínky... a když jí něco koupím, to je jedno, jestli hračku, oblečení, tak cthýně vyzvídá, kde jsem to koupila, aby něco Lence dovezla...

Jé, a co mě potěšilo, ani ne po půl roce kojení se známá (kolem 50 let) ptá: A kojíš ? - "jo"- "tak to jsi dobrá" !!! 😀 😎 , no, kojím ještě...ale nikdo se blbě neptá, jestli jo nebo ne...

aponchie
29. dub 2008

me obcas babka rika at ji sladim kostkovym cukrem prej je v nem vapnik a je dobrej na zuby

eps
29. dub 2008

aguaverde bych ho poslala do patřičných mezí...nebo mu řekla, kde najde věci potřebné k umytí 😀 a hurá do toho

Jé, ještě co mě vytáčí od manži: Ona je pokaděná! (tzn. nech všeho a přijď ji přebalit!-zvládl to všehovšudy 2x, 1x byl s ní sám doma-kde jsem byla??? a podruhý jsem dospávala a odmítla jsem vylízat.

kristi
29. dub 2008

eps, u nas to samy.....neprebali ji, pokud je posrana

eps
29. dub 2008

kristi, když ho to potkalo poprvé, tak se podařilo, že byla pos**** komplet, tak ji vzal do sprchy, ejště že jsem nebyla doma!

aknela75
29. dub 2008

api - to je dobrý - v cukru je vápník 😀 😀 😀 😀 😀

aponchie
29. dub 2008

jako ale fakt!babka to mysli smrtelne vazne!rika:toz devcico to mosis dat malej do mleka hrubu muku at sa poradne zaplni a uvidis jak bude chrupat ja sem to davala aj tvojej mame a vidis jak vyrostla..a mosis to dosladit kostkovym!ne mletym ci krystalem ..cukrem tu kasicku a uvidis jak bude mit pevne kosti uz me Dr,.Zvatora toto rikal a plati to ver mi!!ja nevim no toz sem blba nebo tam je vapnik? 😀 😀 😀 😀 😀

aknela75
29. dub 2008

Já ti věřím, ona si to ta starší generace myslí. 😀 😀 😀 Chudáci děti, to bychom jim pěkně zabetonovali střeva. 😀 😀 😀

aknela75
29. dub 2008

Ale, jestli toto řekl nějakej doktor, tak by měl asi vrátit diplom. To je pěkná hovadina. 😀 😀 😀

aponchie
29. dub 2008

no rekl,ale asi tak pred 48lety a on uz je mrtvej a moje babka tomu porad veri 😝

schwarzovka
29. dub 2008

kristi: u nás je to naopak, když je manža doma, tak přebaluje jenom on 🙂 ...já to odmítám s tím, že ho za celý den přebalím až, až...občas se kroutí, jako před chvílí, ale já mu za to koupila pivko, tak šel a jak rychle 😀

aknela75
29. dub 2008

Tak to jo, já se děsila, že to řekl v současnosti, i když to by taky bylo možný. 😀 😀 😀 😀 😀

andilek
29. dub 2008

tak jsem momentálně dostala jeden mail od spolurodičky, neopomněla se zeptat asi jako každej druhej 😝 , jestli už Ondra hačá (rve mi to uši 😠 ) a jak papá a jestli lezeme 😠 bože můj, řekne mi někdo, kdy se každej přestane tak debilně na všechno ptát 😝

aknela75
29. dub 2008

Co ještě absolutně nesnáším, když jedu do města a někoho známého potkám a ten dotyčný se zeptá - "co tu děláš?" Já blbka hned neodpovím jako - "To samé, co Ty." To vypadá, jakoby bych měla být usazená v naší dědině a nikam se nemohla hnout, natož do města!!! Tohle říkaly moje snobácké sestřenky, ale co jsem na rodičáku, tak jsem to slyšela od známých několikrát. Při návštěvě solné jeskyně, při nákupu v rybárně a při čekání na ségru ve městě. A to od lidí, co taky bydlí na vesnici. 😠 😠 😠 😠

jjitulina
29. dub 2008

jo,ještě jsem si vzpomněla,že mě strašně vytáčí když někam přijdu bez dětí,tak se mě ptají"kde máš děti?!"Bože,copak nemaj tátu nebo je musím mít furt za zadkem? 😠

aknela75
29. dub 2008

jjitu - souhlas, to slýchám často 😀 😀 😀 😀 😀

janinac
29. dub 2008

Odpo tu byla babička a řiká: Adámku vem někdy maminku a přijdte se na mě podívat, stejně celý den doma nic neděláte... 😠

alcatko.j
29. dub 2008

Jani 😀 😀 😀 😀

kitty68
29. dub 2008

tak ten sacek od vaty a mop od sracky nemaji konkurenci, to je maras 😀 😝

ja js si jen jeste vzpomnela na moji babku, jak se dozvedela ze mala je Ella : a peruchus, take jmeno, po kerem je to svatem ani nebude mit v nebi opatrovnicka
tak js ji rekla ze v nebi ma opatrovnicka dedu a vyreseno

jinak js v nedeli byli u tchyne, zrovna sekala travu a mala byla zesrana tak js rekla ze peter doseka travu a ona ji muze prebalit mezitim a ona ze ne, proc by ji mela ona prebalovat, ale nedala js se a nakonec ji prebalila. decka ten pocit zadostiucineni ze udelala co js chtela 😀 bych vam fakt prala

neeve
29. dub 2008

A jak jste tu psaly těhule, že vás se*ou jak vám říkají - počkejte, už se nikdy nevyspíte, užívejte si dokud to jde, počkejte co vás čeká, je to mazec... tak mně nikdo nic takovýho fakt neřekl a jako já po porodu docela čuměla 😲 😅 😅 😀 😀 😀

aniska
30. dub 2008

ja toho znesiem teda hoodne bez nasr.nia, ale ked mi maly konecne zaspinkal, dala som ho do kocariku, vonku sivetilo slniekco, 14 stupnov- maly naobliekany.. skocila som dnu do domu dat si caj a zrazu REV-ano, moja segra ho tahala z toho kocariku lebo dieta NEMOZE predsa spat VONKU! ved umrzne!! zobudila mi ho a ja som sa paradne nastvala.. jednak sa so mnou neporadila, ona o detoch vie len to ze maju dve ruky a dve nohy,druhak ked ho tahala a ja som jej vravela nechaj ho tam mozno este zaspi, tak ma nebrala vobec v potaz 😠 a tahala ho von ddalej, no a este ma nastvalo, ze ked sa rozplakal, tak ma nemala potrebu zavolat, keby som nebola blizko, a nepocujem sama, tak neviem

aniska
30. dub 2008

a este- ked som prisla nasich pozriet na slovensko- po 6 mesiacoch, oni nepridu- otec zacal montovat postielku- vravim, matysek bude spat so mnou- on nebude dieta patri do postielky spis u nas tak budes robit co je treba a hotovo 🙄 😠

aniska
30. dub 2008

a este- on ta teda vycuciava! (nejako stale chudnem, nevime preco, nie je to zamer stravujem sa kazdych 5 minut. hovoria to tontom ako ze- prestan kojit, decku vrzni sunar a hned budes normla clovek 😠 )

lenkabu
30. dub 2008

Jako byste psaly o mojí tchyni a tyni číslo 2-MM babička.

Ty řeči "mám něco na půdě po klucích..vezmeš si to"Fuj, 30 let starý hadry z půdy..proč to schovávají proboha?! 😒 A k smrti nesnášim .. kolik to stálo? máte na to? všechno je drahý. 😠 😠 😠

Nech ji vyřvat.....až bude brečet ona (tchyně), doufám že ji manžel taky nechá vyřvat.

V těhu...ty chodíš cvičit (plavat)?

Vanda je aktivní a nespí protože jsi plavala....

Moji ridiče si myslí co chtějí a nekecají do toho...nesmírně si jich za to vážím.

lenkabu
30. dub 2008

Jinak tchyně je jen o 3 roky starší než moje mamka, je jí 51,ale blbá je úplně..to nebude o věku.Běžně se diví proč nejím citrusy, čerstvý pečivo, nepiju tonik...prý jestli kvůli kojení...ne asi.

A naprosto mně vytáčí když mi malou nechce dát když u ní brečí...prý ať jí řeknu co na ní zabírá...no prostě chce k matce,nemá ráda když ji hned popadnou cizí lidi.A MM babka mi klidně řekla ať na malou nesahám že ji vzbudím...sundavala jsem jí teplou čepici když jsme přijeli z procházky....ta s prominutím kráva mi klidně říká ať nesahám na svoje dítě 😠 😠 😠 A jednou si mně začala fotit oři kojení a to už jsem vybuchla ať toho okamžitě nechá...doteď o tom mluví že jsem na ni byla drzá a prý se nemám za co stydět že mám nádherný prsa 😝 😝 😝

aniska
30. dub 2008

lenkabu tak to je tchyna 😝 na zabitie. nedat ti placuce miminko ktore chce k maminke.. hruza
znamy na margo svojej poznamenal- tu len vykostit 😝

Strana