Jakou hudbu mate radi?
co poslouchate ,co mate radi co vam zrovna hraje ve sluchatkach? 😀
u me je to ted Dave Gahan:Hourglass album a vsechny ty pisnicky jsou super...jo a taky porad jeste Depeche Mode... 😀 U2,Moby,Cafe Del Mar,Eat Static,Underworld,Kosheen,Morcheeba.......
Aponchie, tak ja te muzu vzit na nejakej festival...pac se na nejakej urcite chystam, akorat jeste nevim na jakej. 😀
ja bych chtela Glastonbury 😀 ale je me to celkem jedno hlavne at to stoji za to 😀
dobre beru te za slovo a jen zenske nebo sbalime cestou nejake fanousky? 😀
No nevim, nevim...pojedeme sami a uvidime jestli nejaky ty fanosci budou stat za to. 😉 😀
Presne tak...ale nevim, nevim bude to tezky nekoho takovyho najit...navic ja jsem desne narocna. 😀
ty jo ja neskutecne.porad mam nejake vyhrady 😀 ale predbezne navrhy uz mam takze se budu soustredit na detaily 😀 😀
julova:pojed taky
sa smejem na sebe..akoby ste mi z duse rozpravali 😀...takze nepochybujem a pripajam sa - tiez som vysokokvalitna a narocna 😀 😀
Aponchie, tak co myslis vezmeme ji s sebou??? 🙂 Ja bych byla pro. 😉
Julova, s tou vysokokvalitni a narocnou jsi to vystihla...presne tak si taky pripadam. 😀 😀 😀 😀 😀
sila troch.. 😀...trosku pozeravam serial carodejnice 🤐 😀 ...uz parkrat bola ako podmaz hudba DM 😉
hehe tak to je parada 😀 ja jdu neco delat chvilku a pustim si asiiii co ja vim zkusim nahodne vybrat v rade takze?::::hehe mad season matchbox twenty 😀
to je hruza!neda se to poslouchat takze zmena:jukebox mi nabidl soundtrack z filmu Philadelphia 😵
Aponchie,jj to je prijemna hudba, vcera jsem to zrovna poslouchala. 😵 Ja jdu na tu cinu. 🙂
a ja sa idem odlahcit od par penazi - idem cez net poplatit seky 😖 😀...a pocuvam MLG - Counterfeit 2 😵 😉
tak sem se neudrzela a usmazila 2kg kurecich rizku jenze nevim kdo to bude jist 😀..ja jsem dnes odevzdala par penez bance ac velmi nerada 😠 mela sem sluchatka a zapomela sem ,ze stojim v bance a tak sem si zpivala..Portishead..cumeli jak osli 😀
koukate nekdo o vikendu na noc s andelem?
Tak ja uz jsem platila v pondeli. 😝 Ja zase udelala cinu z 1,5kg kureciho masa a taky nevim, kdo to bude jist, pac jsem doma akorat s Patou. 😅 Nejak si to neuvedomuju, predevcirem jsem zase udelala bramboraky jak pro min. ctyri osoby a pak jsem je jedla celej vecer. 😝
Jj, na Noc s andelem koukam pokazdy, kdyz jsem doma, coz je ted da se rict porad. 🙂
To s tema sluchatkama, mne se stava celkem casto, ze jdu po ulici a najednou zjistim, ze si zpivam. 😅 😀 Nastesti vetsinou chodim s Patou a to sluchatka nemam. 🙂 I kdyz teda nemyslim si, ze zpivam hrozne, ale i tak to pro ostatni musi byt zazitek. 😀 😀 😀 😀 😀 😀
Taky jsem neodolala, meli u nas v akci bily vino, kze jsem si rekla, neber to. 🙂 Kze si dneska udelam filmovej vecer, kterej se jak se znam protahne az do rana a otevru si k tomu vino a budu jist cinu. 😀 😀 😀
ja pocuvam vsetko okrem techna bavi ma rock,metal,sladaky,oldies a pod....az ku novodobym dokonca aj ludovky sa daju niektore pocuvat,ezoterika,vazna hudba,garrage,milujem cigansku muziku....ale techno....ludia pomooooc tak na to nestaci ani len moja myslienka nieto este ucho
Bubba, tak k tomu technu bych jeste pridala hip-hop, ten jsem zatim taky jeste nejak nepochopila. 😅
jezisi prijde i k nam to je hruza tolik jidla... 😀 sama s malou to nemam sanci snist..ja vcera jela v aute a mela otevrene okno a poslouchala Portishead opet pro zmenu pisnicku Glory box tak sem stala na krizovatce a rvala to z okna ja jsem uplne v jinem svete kdyz prijd ena hudbu jsem schopna to poslouchat do zblbnuti a texty znam na zpamet. 😀
a nejlepsi je kdyz muzu sama nekde lezet v lete na opustene louce treba pred bourkou z auta naplno hudba a nikdo me nerusi
Tak a tady je máme všechny pohromadě 😉
https://www.youtube.com/watch?v=_TZDIIK-XFMJako děti jsme to poslouchali pořád dokola byly dvě desky, Nejhezčí dárek a Mys dobrých nadějí
Aponchie, nj mala si da aspon neco. Ale ja jsem doma akorat s Patou a ten si ve svych deseti mesicich jeste cinu jaksi dat nemuze. 😅 Jinac bych to do nej uz rvala, on je schopnej snist cokoliv, co mu dam. 😎
To ja obcas i udelam, ze se proste sbalim, odjedu na moje oblibeny misto, kde me nikdo nerusi a hlavne nikdo neslysi. 😀

kdo me veme nekam na koncert daleko odsud aspon na 2dny??? 😀