Jakou knížku právě čtete?
Mate rady knizky a taky za ne utracite majlant jako ja?Co prave ted ctete?

•
30. bře 2008dr.ross campbell ako milovat svoje dieta....super vec...citam furt dookola a este 90dnova dieta...to tiez kazdy den 😃
0
Prave som si od 14 rocnej susedy pozicala HP 7, tak nemozem citat vase prispevky 😃 😃 😃
Inak v poslednej dobe som citala dobre veci od Zdeny Frybovej - Den ako stvoreny pre vaznu znamost a Z neznamej priciny... a kedysi som od nej zhltla Robin-a, vrelo odporucam, vyborne vecicky. A ako oddychovku Ctihodnu zenu. Ale to som citala, ked som bola PN pred porodom, teraz asi nehrozi... aj HP asi vratim az ked moj syn bude mat 14rokov :-|
Inak v poslednej dobe som citala dobre veci od Zdeny Frybovej - Den ako stvoreny pre vaznu znamost a Z neznamej priciny... a kedysi som od nej zhltla Robin-a, vrelo odporucam, vyborne vecicky. A ako oddychovku Ctihodnu zenu. Ale to som citala, ked som bola PN pred porodom, teraz asi nehrozi... aj HP asi vratim az ked moj syn bude mat 14rokov :-|
pepino,áno,aj J.Heller je dobrý :-p
Lekári-super-čítala som ich opakovane minimálne 10 x :-p :-N
Frýbová-Robin,Robin II,Malinkatý kretén,Z neznámých duvodu,Pripravte operačnú sálu..super knihy x-) x-) x-) tie novšie už sa mi tak nepáčili 😉
a už vyšla aj tá spomínaná Nataša od Keleovej-Vasilkovej :-p
Lekári-super-čítala som ich opakovane minimálne 10 x :-p :-N
Frýbová-Robin,Robin II,Malinkatý kretén,Z neznámých duvodu,Pripravte operačnú sálu..super knihy x-) x-) x-) tie novšie už sa mi tak nepáčili 😉
a už vyšla aj tá spomínaná Nataša od Keleovej-Vasilkovej :-p
ahoj etuska, noo ... je hodne drsna. pani tam popisuje co zazila medzi indianmi v pralese- vsimla si, ze su nejak podozrivo "stastni", sledovala ako ziju, a zistla ze to suvisi s tym, ako sa spravaju k detom. Este som ju nedocitala, chyba mi tu nejaka rada ako to aplikovat na nase podmienky, ked vacsina ludizije v izolacii(tam ziju v kmeni, spolu robia vela cinnosti, o babo sa staraju bratia sestry- ja som na mimco sama/ obcasne navstevy kamosiek ked pridu pohraju sa pochvalia odidu neratam). Neviem ci je az taka dobra, chcelo by to aj nejaku radu, co teda mame robit my, moderni ludia, lebo takto je to fest depresivne. v kazdom pripade je to iny nazor, a to sa hodi
Začni psát odpověď...

Odešli