Jaký eliptical? Master E10 nebo Basic Spartan?

veronika6913
24. srp 2015

Ahoj. Holky moc prosiim o radu. ☹ chci si koupit eliptical..a rozhoduji se právě víceméně mezi těmito dvěma.

Na ten Master je dost recenzí a něco o něm už vim. (Jako jak funguje, zda nedělá rachot apod.)
Ale na toho Spartana nikde skoro nic neni a mám strach, aby byl taky tichý a dobrý. Neváhala bych a brala bych hned toho Mastera, jenze ten ma zatezove kolo jen 4,5kg, kdezto ten Spartan ma zatezove kolo 6kg! A já bych to chtěla spíš na větší zátěže - tzn.na posilovani a tvarovani, ne na hubnuti. Proto tak vaham a nevim. Uz jsem psala vsude mozne a nikdo nic ☹ achjo. Prosiim poradte!! Kdyby se nasel nekdo, kdo Spartana Basic ma... byla bych stestim bez sebe, kdyby jste mi rekli zkusenosti a nazory. Moc vsem predem dekuji.
Jeste odkazy na ty dva elipticali:
http://www.vyprodeje24.cz/elipticke-trenazery/1...

http://elipticke-trenazery.heureka.cz/master-e1...

shine2015
24. srp 2015

Na být tebou, v žádném případě neobjednavam pres NET,se nejprve jdu vyzkoušet na prodejnu. Nevím kolik meris,já 171cm a rozhodne ne každý eliptical mi sedí, při rychlejším tempu bych musela dávat pozor na to,abych se neuhodila do kolen. Když jsme vybírali, dost nás zrazovali od podobných cen i značek....nakonec mám Kettler, byli jsme v Liberci na prodejně, kde je měli vystavene,kde jsem si vyzkoušela,jak se na kterém jede.....výhoda je kvalita.....navíc přijedou až domu,kde ti ho slozi, 10let záruka a servis,který nebyl potřeba.....a jede jako když jsme ho koupili.
Takže za mě, nasetrit a bud z bazaru pořídit kvalitní,počkat si....a nebo nový.....a pokud trvas na kterémkoliv i z těchto dvou, než je objednas,najdi prodejnu,kde stojí a vyzkousej si ten který připadá v úvahu.....

hojda
24. srp 2015

Já koupila před 10 lety nějaký levnější typ v Makru a utrhlo se u něj jedno šlapadlo. Taťka mi to přivařil, ale od té doby to pořád bouchá, takže taky nejsem za ty levné. Teď mám Kettler.