icon

Jaký fén s difuzérem, poraďte

jck
8. čer 2008

Ahoj holky,
chtěla bych vás poprosit o radu, žádné podobné téma jsem nenašla, snad doufám 😅

Nechávám si narůst opět dlouhé vlasy, teď momentálně mám takovou tu délku na prd 😖 tak mě napadlo, že pro občasnou zněmu bych si ráda koupila difuzér co dělá lokny, ale nevím jaký aby to opravdu fungovalo, poradí mi někdo.
Předem děkuji

nobody
•
8. čer 2008

vono to funguje vždycky (aspoň teda trochu 😀 )

to je fuk jaký ... některý jsou přímo s difuzorem anebo mají nástavce .. tam jde akorát o ten vzduch ..

akorát si udělej pár pramenů. hoď vlasy nabok, předkloň se a jemně od konečků kruž .. až budou suchý

nobody
•
8. čer 2008

na youtube si dej hair diffuser anebo curly hair .... tam se na to můžeš mrknout (i když teda s mírou brát)

zanett
•
8. čer 2008

nobody, poslys, jak to, ze ty mas takovy prehled o fenech a jejich pouziti? 😀 jinak, jck, ja si taky nechavam opet narust dlouhy, uz se mi po nich styskalo, ale ja nechci lokny ani nic, co by mi ty vlasy opticky zkracovalo - spis by to potrebovalo na konecky zavesit zavazi, aby je trochu vytahhlo 😀 😀 😀

Mmch, neni to reklama, ale sestra mi doporucila na vyzivu a rychlejsi rust vlasu starej, dobrej, ceskej biosil - fakt pomaha 😉 😀

jck
autor
•
8. čer 2008

nobody...moc děkuji, hned jak mi Natála usne tak to zkouknu 😉 mám to i s návodem, to jsem ráda, protože absolutně netuším jak se to udělat aby to bylo to ono

zanett...mám ty vlasy pořád takový stejný, tak jsem myslela, že by to byla taková chvilková změna 😉

nobody
•
8. čer 2008

jck .. není za co

zanett ... přehled o fénech nemám žádný, jenom jsem chtěl pomoct jck

jednoduše řečeno .. tak

kalo
•
8. čer 2008

Mám teď nový fén s dif. ETA emotion...je bezvadný..je to pořádný, větší fén se 2 teplotami a rychlostmi + studený vzduch. A ten nádstavec má ty "bodliny" delší../Ptala jsem se ještě kadeřníce, jestli si mám pořídit difuser ten velký, plochý talíř s malými puntíky nebo s těmito delšími....a na dlouhé vlasy je lepší ten s těmi dlouhým, na krátké s krátkými.../ Takže tento doporučuji.

Těch přípravků na vlnité vlasy v normálních drogeriích moc není....ale používám ještě na umyté vlasy vodu ve spreji od Welly a s vyfoukáním dif.se háro pěkně zvlní 😉 😉

nobody
•
10. čer 2008

jj, je jich strašně moc

petraukulele
•
Odpověď byla odstraněná
•
guinea
•
5. únor 2015

@jck
@nobody
To je zvláštní, mě třeba difuzer nefungoval nikdy 😀 Celý život jsem měla dlouhé vlasy, které se přirozeně vlní (ale když je nechám normálně uschnout, tak se svojí vahou natáhnou). Difuzérů jsem vyzkoušela spousty, i od drahých fénů, ale nikdy nic. Jediné, co opravdu fungovalo, byl takový zvlášťní nástavec na fén, ale ten jsem viděla jen u kamarádky z Ameriky. Vypadal jako trychtýř (tou užší stranou se nasahoval na fén), a na té rozšířené straně byl překrytý hustým jemným sítem. Takže po zapnutí fénu z něj nešel "vítr", ale jen takové roztříštěné sálání, a vlasy uschnuly krásně zvlněné. Jedna starší kadeřnice, ke které jsem kdysi chodila mi poradila, že stejnou službu udělá, když si vlasy nechám uschnout v předklonu u puštěné otevřené trouby 😀
Ale ten nástavec, co jsem vám popsala, ten bych moc ráda měla, kdybyste někdy o něm slyšely, tak napište 🙂

fillipepi
•
5. únor 2015

Já mám dobrou zkušenost s fény od Walery - je to profi fén, který používají kadeřnice, čemuž, bohužel, odpovídá i cena. Ale pokud ti jde jenom o difuzér, tak je v podstatě jedno, na jaký ho dáš fen, jenom se s ním musíš naučit zacházet, aby se vlasy opravdu zvlnily

sarkavacul
•
Odpověď byla odstraněná
•