Jaký máte názor na americké vojáky hledající vztah?
Ahoj holky,
píšu zde dotaz ohledně amerických vojáků z Německa kteří si při svém pobytu v zahraničí hledají ženu/holku.Jaký na ně máte všeobecný názor?Já se setkala spíše s negativními komentáři typu: vojáci jsou prasata,chtěji jen s•x,neumí se chovat,co američan to arogantní člověk,mají blbou mentalitu....Já si ze srandy založila seznamku,po 5ti letech manželství zase žiju a nic vážného teď nehledám,spíš jen někoho na strávení příjemného času.Ne že si jen užiju a pošlu ho domů ale hned s někým žít a plánovat nic víc taky nechci.Manžel byl neplodný takže děti nemám a o víkendech hodně pil a nakonec i podváděl.Trvalo to rok a už jsem to nedávala.Píšu si právě s US vojákem a beru to i jako rozvoj angličtiny,konverzace s rodilým mluvčím je fajn.On hledá delší vztah,tedy údajně...A chtěl by přijet tak přemýšlím jestli na to kývnout.Přeci jen,setkání s někým novým a ještě mluvit v cizí řeci mě trochu znérvozňuje.
@monigua no to si uplne nemyslim ze je podminka ... ono to nemusi byt vdy slaba zenska...
manipulator umi obmotat i silnou zenskou ...naopak na pomoc
ale vis co priste to sem ani nepis 😅 ...jakmile se tu neco deje co ony nezazily tak tu hned pisou rozumy co znaji z tv...ptz tam je jedine vzruso co kdy zazily 😅
@veronicka89 To mas pravdu. 😀 Ze je nekdo jak pubertak,zamiluje se po zpravach a posle prachy nekomu koho nezna je jeho stupidita. 😂 Ja nepujcuju ani v rodine-si mysli ze to pak nemusi vracet. 😀 Jinak mi rikal ze se tam maji vsichni dobre,bydleni,jidlo,zdr.pece atd. ale jediny co mu schazi je ta druha pulka.Casem uvidim,treba z toho bude neco hezkeho a noveho.Myslela jsem si,ze si s nim rozumet nebudu ale aspon vidim ze je to jen o cloveku. 🙂
@veronicka89 Jak to víte?
Já si psala před 4 lety s prof.vojakem že Slovenska.. no dneska máme roční dceru 🤭🤣
Ne.. tak jako US voják má čas si psát s českou? Jako vážně? Víš kolik vydělávají.. a jak fungují?
Můj muž mi povyprávěl hodně.. má procestováno po celé zeměkouli.. a zná tyto "seznamkace" z USA
Být tebou neztrácím čas a najdu si něco reálného a normálního.. než se zamilujete do neexistující osoby. Oni to umí a moc dobře.. proto ty ženské pak posílají peníze a pak pláčou.. bohužel na špatném hrobe
@evap1 co
@sorboni30 vzdyt ona si muze realne i zjistit jestli to je vojak 😅...
@veronicka89 tak hlavně ať nám za pár měsíců napíše,, zda to byl přelud výmysl nebo se to fakt vyvedlo 👍
Hodne žen to zajímá a určitě budou chtít vědět jak to dopadlo pokud se ti dva uvidí 😉
@evap1 ale tak možná to vyjde. Clovek nikdy neví 😉 hlavní je, že ví, že musí být obezřetná. Mě se tohle podobné stalo když jsem byla mladá.. Zamilovala jsem se do cizince.. psali jsme se, já za ním jezdila. On za mnou ani jednou, pak chtěl peníze..a já pak po netu zjistila že se snaží dostat do země aby měli výhody atd. Ale taky mi pomohl internet a zkušenosti jiných za což fakt děkuju 🙏 To co napsala kámoška co na mě bude zkoušet..to přesně dělal a fakt úplně přesně vše zkoušel. Nakonec jsem vše ukončila a dnes? Jsem ráda...
No, mně na tom nesedí jedna věc, když pominu ty všeobecně známe podvody... Voják je sám o sobě celkem atraktivní povolání v našich podmínkách. Už jen tím, že je nepotkáváte na každém rohu. A takový emerický voják, ten si myslí, že přijde do prvního českého baru a ženský si trhají rodidla. Proto si moc neumím představit, že by potřeboval zoufale shánět druhou polovičku přes seznamku... Ale nevím, třeba už jsem úplně mimo trendy současného seznamování.
Moje kolegyně má vztah s americkym vojákem už několik let. Ale seznámili se normálně ,ne přes seznamku. Každopádně uvidíš,třeba to dopadne dobře.
To jsou úvahy,ale děkuju. 😀
Proti cizincům ani proti vojákům nemám vůbec nic....ale.radsi bych se mrkla na Podvodník z Tinderu. 🤔 To jen aby si věděla, jak dokáží člověku už po pár zprávách a jednom setkání zamotat hlavu. Tvůj případ a to co ti píše mi přijde jak vyšitý. 😉
Jeeee, červená knihovna....mozna trollova. No nevadí, vezmu si popcorn. 🤠🍿
Já nevím.Zdejší komentující asi neumí číst-já vztah s budoucností nehledám.Nebo si podle vás žena po rozvodu která měla jediný vážný vztah v životě nemůže užívat něco krátkýho s cizincem?Za rok,dva...se vrátí domů.To mi vyhovuje.Koupí kytku,pozve do kina,na oběd,bude mi lichotit atd.Procvičím
cizí jazyk a prožiju něco nového,neznámého...Já chci prostě jen románek. 😀
Tak proč se nás ptáš na názor když máš vlastně jasno? 🤣🤣
DOPORUČUJÍ také český film ATLAS PTAKŮ - jak moc skutečné ☹
Já si myslím že za pokus člověk nic nedá, jen bych si dala pozor a před první schůzkou se určitě sešla někde kde je hodně lidí a třeba kamarádce nebo příbuznému řekla kam jdu kdyby se něco stalo tak ať ví. 🙂

Já nechápu vás když bydlím cca 10km od hranic s Německem a kousek od nás jsou hned dvě základny US že bych si něco vymýšlela.Já se ptala na Vaše zkušenosti ze setkání,vztahu s někým takovým.S američanem jsem nikdy předtím do kontaktu nepřišla a s vojákem taky ne proto jsem chtěla nějaký názor...Byl moc fajn,sejdeme se znovu.Jsou tam oboustranné sympatie.