icon

Jaký máte názor na americké vojáky hledající vztah?

2. únor 2023

Ahoj holky,
píšu zde dotaz ohledně amerických vojáků z Německa kteří si při svém pobytu v zahraničí hledají ženu/holku.Jaký na ně máte všeobecný názor?Já se setkala spíše s negativními komentáři typu: vojáci jsou prasata,chtěji jen s•x,neumí se chovat,co američan to arogantní člověk,mají blbou mentalitu....Já si ze srandy založila seznamku,po 5ti letech manželství zase žiju a nic vážného teď nehledám,spíš jen někoho na strávení příjemného času.Ne že si jen užiju a pošlu ho domů ale hned s někým žít a plánovat nic víc taky nechci.Manžel byl neplodný takže děti nemám a o víkendech hodně pil a nakonec i podváděl.Trvalo to rok a už jsem to nedávala.Píšu si právě s US vojákem a beru to i jako rozvoj angličtiny,konverzace s rodilým mluvčím je fajn.On hledá delší vztah,tedy údajně...A chtěl by přijet tak přemýšlím jestli na to kývnout.Přeci jen,setkání s někým novým a ještě mluvit v cizí řeci mě trochu znérvozňuje.

Strana
z3
nita1984
2. únor 2023

Ja si takhle začala psát s vojákem, co byl v Kábulu. Byl to teda Čech. Psali jsme si dva mesice a v lete budeme 10 let manželé 😂 taky nikdo nevěřil, ze je skutečný 🫣😂

veronikanemcova20
2. únor 2023

Ahooj, mám jednu kamarádku, přesně takového vojáka si teď vzala a je hrozně spokojená. Dokonce si zařizovala i nějaké lékařské posudky, aby někdy mohla za ním 🙂 takže řekla bych, že to je kus od kusu. Pokud to ovšem není další podvod, dokud nechce peníze, je to dobrý 😂

veronicka89
2. únor 2023

@lipline a co jako... Tak normalni clovek snad nebude randit s nekym kdo nema 50eur navlak ne 🤣 ikdyby to byl/nebyl podvod

( kecy typu zablokovana karta...cekam namiliony z rozvodoveho rizeni a jine pohadky tak jako tak ne 🤣

fandysek_1
2. únor 2023

No tak na tohle bych byla opravdu hodně opatrná. Je mraky podvodů. Ty jsi trochu ovlivněná dle toho jak píšeš, že tohle nemůže být podvod. Vy jste si ještě nevolali přes video hovor?

fandysek_1
2. únor 2023

Ještě si můžeš tu jeho fotku vygooglit. Dost často se stává, že používají volně stazitelné fotky ze všech sítí.

veronicka89
2. únor 2023

Vsechny tu jsou chytre a strasne opatrne najednou 🤣... Jakoby vsichni vojaci neexistovali 🤭

evap1
2. únor 2023

@veronicka89 Tak o tom asi moc nevíte.. Tyhle podvody jsou teď hodně časté.. Proto jsem dávala odkaz na tu reportáž, ta o tom zrovna je a je to právě i o vojákách..

veronicka89
2. únor 2023

@evap1 to je uplne jedno . a ano vim o tom ze nekdo taha z lidi penize tak tyhle podvody tu jsou od vzdycky a jak pisu...i co jsou duvody atd 😅

pavca1982
2. únor 2023

@veronicka89 Vím to ze svého okolí celkem dva totožné případy. Jde o podvod.

veronicka89
2. únor 2023

@pavca1982 jo a ja vim ze sveho okoli ze nekoho nekomu ukradli mobil na diskotece na stole....prestanete chodit na diskoteku 🤭?

pavca1982
2. únor 2023

@veronicka89 V pohodě. Mě je to fuk.

evap1
2. únor 2023

@pavca1982 To nemá cenu..

janule0123
2. únor 2023

Hele.. klidně ať dojede a ubytuje se někde na hotelu… a pokud bude mít kupu problému a nebude mít peníze .. tak je jasnej😎aspoň budeš mít jasno jestli je opravdickej😂 a kdyžtak konverzace v angličtině bude fajn a lepší a lepší … já sem dřevo a taky jsem se potkavala s australanem co byl u nás na nějakým projektu .. byl skutecnej a úspěšny.. tak nějak to i o sobě věděl a to bylo tak nějak všechno, tak jsem to nakonec utla.. ale angličtinu bych jako problém neviděla.. pokud si s nim schopna psát .. půjde to i mluvit jednoduše

autor
3. únor 2023

Tak me ,,ukecal" ze zitra prijede a ptal se na dobry hotel atd. a jaky kytky mam rada. 😄 Pak napisu jestli je tedy skutecny.

verujan
3. únor 2023

I tak si neodpustím slova o opatrnosti, může teď ukázat, že je ok, později, až tě přesvědčí, že je skutečný, mohou báchorky, kvůli kterým potřebuje peníze, začít. To je ale stejné, jako kdyby to byl třeba kluk z vedlejšího města. Taky to může být podvodník.
Jinak přeju, ať to dopadne tak, abys byla spokojená 🙂
Dej vědět 🙂

veronicka89
3. únor 2023

Ja jsem takova ze bych klidne zavolala na tu kasarnu nebo kde je 😅... Bych neco vymyslela ...

fandysek_1
3. únor 2023

On bude mít určitě nějaký problém s penězi, případně s cestou. Pokud ne budu překvapená a ráda za tebe.

autor
4. únor 2023

Tak holky překvapení-je skutečný.Přijel zamnou 25ti letý sympaťak.Je o 2 roky mladší.Byli jsme na obědě a večer jdeme ještě na procházku po městě a na pokec.Mluvím blbě ale vypadá že mu to nevadí,culí se u toho. 😀

sonaxoxo
4. únor 2023

Super..👍 fandím ti..😉

palja
4. únor 2023

Tak to je dobře. Držím palce 🍀

fandysek_1
5. únor 2023

Tak to je fakt překvapení. Budu ti držet palce a věřit, že bude vše v pořádku.

veronicka89
5. únor 2023

super 🙂 ale mrcet a delat chtrolinky tu musela vetsina ...podvodnik muze byt i z tindru obyc kluk nevojak 😅

monigua
6. únor 2023

Bohužel teďka procházíme tímto scénářem ☹ DOKTOR ZE SÝRIE - neuvěřitelné jak tyto lidé umí manipulovat na dálku přesvědčit chudák ženskou, aby se do něj zamilovala ☹ DEJ RUCE PRYČ DOKUD JE ČAS 😢

veronicka89
6. únor 2023

@monigua umi manipulovat lidi co se nechaji.

monigua
6. únor 2023

@veronicka89 Ano, slabé ženské, které potřebují zvednou ego a mít pocit, že je někdo má rád ☹

jana21278
6. únor 2023

mě spíš přijde, že nás houpe autorka diskuze

monigua
Autor odpověď smazal
irmamala
6. únor 2023

@jana21278 Hele mě to taky napadlo, že autor může být sám inicátor tohoto typu podvodu, aby se mezi ženami rozneslo, že to podvod být nemusí 😀

evap1
6. únor 2023

@jana21278 Přesně.

eleanor151515
6. únor 2023

Davaj si pozor! Viem vo svojom okoliu, ze zenska prišla o peniaze a majetok, zamilovala sa cez spravy a nenapadne z nej vytiahol všetko.

Strana
z3