icon

Jaký máte názor na ukrajinskou kapelu Kalush?

28. dub 2025

Co na nich řikate

moudivlacek
•
28. dub 2025

A nač ten anonym?

kakba
•
28. dub 2025
@moudivlacek

A nač ten anonym?

@moudivlacek poslední dobou je to samej anonym. Jen koukni na další příspěvky. Zrušila bych to.

moudivlacek
•
28. dub 2025
@kakba

@moudivlacek poslední dobou je to samej anonym. Jen koukni na další příspěvky. Zrušila bych to.

@kakba já vím, to byla spíš taková řečnická otázka, pochopím něco choulostivého, ale ptát se anonymně na ukrajinskou hudbu, mi spíš přijde jako záminka k nějaké vášnivé diskuzi
jinak souhlas, anonym výjimečně (po odsouhlasení adminem) v opravdu závažných případech, jinak je to tragédie

betelgeuzz
•
28. dub 2025
@moudivlacek

@kakba já vím, to byla spíš taková řečnická otázka, pochopím něco choulostivého, ale ptát se anonymně na ukrajinskou hudbu, mi spíš přijde jako záminka k nějaké vášnivé diskuzi
jinak souhlas, anonym výjimečně (po odsouhlasení adminem) v opravdu závažných případech, jinak je to tragédie

@moudivlacek jojo, taky jsem si toho v posledních dnech všimla, že jsou tu anonymní diskuze na nesmyslný témata. Jak píšeš, pokud by šlo o nějaký choulostivý dotaz, tak proč ne, ale ptát se anonymně na drby, na kapely, na párky atd. je zbytečný a spíš to vyvolává otázku, co je za tím.

autor
•
28. dub 2025

Ja tu kapelu mam rada a nejsem.ukrajinka. chci jenom vedet ci ji ma taky nekto rad a neni ukrajinec

konidana
•
28. dub 2025

V zivote mne zaujaly ruzne kapely. Polska, nemecka, a mnoho dalsich. Kdybych poslouchala hudbu vic jak jednou za uhersky rok, tak by treba doslo i na ukrajinskou. Proc resis co se libi jinym? Hlavni je ze se libi tobe, ne?

mishka87
•
28. dub 2025

To jsou ti, co byli na eurovizi ne? Ta jejich písnička (myslím, že to byla stefania) se mi docela líbila. Ale mě se třeba líbila i moldavská skupina Paša Parfeny nebo kdysi ty Bulhaři, loni třeba Arménská skupina.

moudivlacek
•
28. dub 2025
@betelgeuzz

@moudivlacek jojo, taky jsem si toho v posledních dnech všimla, že jsou tu anonymní diskuze na nesmyslný témata. Jak píšeš, pokud by šlo o nějaký choulostivý dotaz, tak proč ne, ale ptát se anonymně na drby, na kapely, na párky atd. je zbytečný a spíš to vyvolává otázku, co je za tím.

@betelgeuzz stačí mi ten druhý příspěvek, mně to jasné je ;) ale když to někoho baví ....

autor
•
28. dub 2025
@moudivlacek

@betelgeuzz stačí mi ten druhý příspěvek, mně to jasné je ;) ale když to někoho baví ....

@moudivlacek jaký druhy prspevek

autor
•
28. dub 2025
@mishka87

To jsou ti, co byli na eurovizi ne? Ta jejich písnička (myslím, že to byla stefania) se mi docela líbila. Ale mě se třeba líbila i moldavská skupina Paša Parfeny nebo kdysi ty Bulhaři, loni třeba Arménská skupina.

@mishka87 jo mne se libi ta pisnicka hodne moc

jaja01k
•
28. dub 2025

Nikdy jsem o nich neslyšela. Teď jsem si tedy pustila na youtube jednu písničku, nijak mě nezaujala.

reeeza
•
28. dub 2025

Pokud to jsou ti výherci z eurovize, tak mají hodně povedený song. Bohužel se mi zdálo, že ostatní jejich songy se tomu výhernímu z Eurovize nevyrovnají. World music mám ale celkově hodně ráda a je mi jedno, odkud kapela je.

pampelina18
•
Odpověď byla odstraněná
•