icon

Jaký typ postavy dívek preferujete? Fotka 1 nebo 2?

makakove
4. srp 2024

Jaký typ postavy u dívek je podle vás lepší? Fotka 1 nebo 2? Jde o to, jestli vám nepřijde jeden typ příliš hubený a druhý zase na svůj věk plnoštíhlý.

Jaký typ postavy dívek preferujete? Fotka 1 nebo 2?Jaký typ postavy dívek preferujete? Fotka 1 nebo 2?Jaký typ postavy dívek preferujete? Fotka 1 nebo 2?
Strana
z2
95newmommy2020
6. srp 2024

@alice180 To taky vlastně. Beztak je ten někdo nějaký úchyl.

makakove
autor
6. srp 2024

@95newmommy2020 Vůbec ne, na poslední fotce je výška 162 cm a na prvních fotkách jsou holky podobně vysoké a vyšší. Vidíš, jak štíhlost klame...

blondynka400
6. srp 2024

@blecha94 třeba tím, že nás to stojí jako stát spoustu peněz na zdravotním pojištění, to mi fakt vadí. A třeba když si vedle mne sedne podobný člověk v letadle a rozvalí na mne svoje špeky, to mi taky vadí a tak bych mohla pokračovat. Každopádně, že mne to omezuje a deptá a sere jsi napsala ty a ne já .-)
Navíc 10kg nadváha je od jistého věku normální, ale když jí má holčina v 18, málokdy to dopadne tak, že má 10kg nadváhu i ve 40. A ty holky na fotkách mají zaděláno velmi dobře.....
A bohužel můj manžel spadá do kategorie nadváhy (nejde s ním hnout, takže ne, nejsme ideální rodinka 😀) a proto vím, jak nadváha zasahuje do života a že to prostě ok není, ať si každý říká co chce....

blecha94
7. srp 2024

@blondynka400 Stát stojí spoustu peněz i rekreační a amatérští sportovci 🙂 Stát stojí spoustu peněz kuřáci a pijani, stát stojí spoustu peněz ledaskdo, ale žádná jiná skupina není vystavená takový šikaně a nedává se za důvod “starost o tvoje zdraví” nebo “pěče o státní rozpočet”. Nikoho jinýho si nedovolí cizí lidi komentovat na ulici, a ještě jsem tu neviděla diskuzi na téma, jak někoho se*rou lyžaři, co si lámou kolena a zbůhdarma sosaj peníze že zdravotního pojištění 😀 A dřív než řekneš, že ti se zraní v rámci sportu a to je zdravý, tak nevim hele, ale nechat se někde dokola vytahovat lanovkou, třikrát sjet kopec, v mezičase do sebe nacpat dva litry aperolu, a pak se zrakvit, to fakt není o sportu a zdraví 😁

Takže ten problém asi bude jinde. Je to nějaká tvoje zarytá nenávist vůči jinakosti. Protože do toho člověka reálně nevidíš, vůbec nevíš, jakej je jeho zdravotní stav, kolik za něj během jeho života odvedla pojišťovna a jestli třeba ve finále nemá lepší statistiku než ty 😁

Tyhle diskuze jsou fakt úplně mimo.

blondynka400
7. srp 2024

@blecha94 šikana 🤦‍♀️🤦‍♀️. V jednom máš ale pravdu, tato diskuze je úplně o ničem. Takže si dej něco dobrého, sedni si k televizí a hezký večer 😉

Strana
z2