Jdeme do 2. IVF. Také budete tento měsíc bojovat? 🙂
Jdeme do 2.IVF... je tu někdo kdo bude tento měsíc také bojovat 🙂
pojdme se podpořit navzájem 😉
@pindu cinske medicine vubec neverim....moje kamaradka diky spickam cinske mediciny malem zemrela a stalo jim to cca 30 tisic Kc za caje a pak skoro 2 roky neschopenky a hospitalizaci...za mbe rozhodne ne...pracuji jako zachranar takze anatomii rozumim takze timlhle mne nikdo neopije
@renca1978 ja mela vzdy pravidelnou 28, kdyz jsme sezacali doma snazit, tak se mi to zkratilo i na 25, a jelikoz jsem mela dlouhy stimulacni protokol a pichali mi zoladex, a tim se mi pry souplo na 31......jsem z toho uz magor.....koukam ze mas 2 letou holcinu, takze kdyz vam to klapne tak krasne navazes...nam to pred rokem nevyslo, me diagnostikovali celiakii nez mi dali v caru termin, byl z toho rok....
@fori jojo pristi mesic slavi 2 narozeninky.....bylo by super kdyby to vyslo....moc bych si prala aby Viky nezustala sama a mela segru nebo brachu🙂a mela si nejaky priznaky pri ty zjisteny diagnoze?takze mas dietu?Ja mam zase problem s vysokym cholesterolem mame to dedicny a s ledvinami...kazdej rok mi zjisti nejaky novy kameny a musim na to rozbijeni a kdyz nejde rozbit musim na endoskop.vykon v celk.anestezii.kamen urazu je ze nikdo mi nedokaze rict z ceho se tolika a opakovane tvori...
@renca1978 v rijnu v loni mi to zjistili, od listopadu jsemdrzela dietu, vunoru jsem mela vysledky ok, pak jsme se snazili cca 4 mesice doma, dokt.rikala ze by to mohlo vyjit prirozene, v cervenci jsem do caru, pry pres leto ivf nedelaji, zari maji plne, takze rijen, chodim k Apolinari...ja mela imuno problemy hlavne pred Ellou, cele tehu jsem pichala clexane a do 15 tt Medrol, Ella se narodila driv a byla mensi, a to mi z krve nic nezjistili....a ted po rocni diete mam celou imuno v poradku....i v caru rikali ze jsme mohli jeste pockat...jako ze jsme to mohli zkusit prirozene...ale i manzel ma trochu horsi spermio....nevim no.....ja chci nastoupit na MD nez Elle budou 4 roky, pak budu mit stejne vysokou materskou jako jsem mela na ni....poku bych ted neotehotnela, tak na to prdime...a zkusime to treba za rok.....
@fori ja u Apolinare rodila...a taky driv 36+4...to jsem slysela ze o Apo je vetsi zajem...tak on je to pro ty soukr.centra velkej businnes takze to cekani moc dlouhy neni....a ty chodis do prace nebo ses doma?ja jsem na rodicaku ale chodim na 0,5 uvazek do prace.ted mam PN...preklepy neres ja na tabletu mrskam uplny silenosti... 😀
Myslis ten OHSS??? Ja ho nemela urcite ale mne ted silene bolelo bricho napoprve skoro vubec...fakt divny
@renca1978 no jasne a sestry, a tedvim i zachranari......ja to pri prvni stimulaci nemela....jajk ted mj nikdo nerekl ze to mam, to si jen tak ja myslim....ale bolesti po OPU jsem mela vlastne do ET....a pak ze dne na den nic.....ja ted take meka neco jineho....poprve jen Fostimon, a ted Elonvu a pak jsem dopichovala Gonal....nrvim no....zitra jdu prace.....boze me se nechce.......rano letim skolky a pak pres ucpany Kralupy do Reze...to prijedu na 8.... Ty si doma...? Delas pravidelne urcite dny?
@fori pro mne byl prvni rok peklo..koliky do 9 mesicu..dodnes nespala ani jednu noc vkuse...porad se budi...je hyperaktivni a dr mi rekla pry ona toho nikdy moc nenaspi je to v ni...taky je zvykla na nasi postel coz neni moc dobry....ale ja miluju jak se umi pritulit je to nadhera

@fori jooo to udelej...no jasne ze ty bolesti zpusobuje utrous...jakoby mela prijit mrcha vid???to mam taky...