icon

Jdeme do 2. IVF. Také budete tento měsíc bojovat? 🙂

verry
18. říj 2015

Jdeme do 2.IVF... je tu někdo kdo bude tento měsíc také bojovat 🙂
pojdme se podpořit navzájem 😉

renca1978
28. říj 2015

@fori jooo to udelej...no jasne ze ty bolesti zpusobuje utrous...jakoby mela prijit mrcha vid???to mam taky...

renca1978
28. říj 2015

@verry diky za tabulku😉aspon je v tom prehled🙂

fori
28. říj 2015

@renca1978 jj presne, kdyz lezim a jsem v klidu tak to nrboli,ale jak se zacnu hybat tak to boli....

pindu
Odpověď byla odstraněná
renca1978
28. říj 2015

@fori hm....on pry ten progesteron prave zpusobuje ty premenstr.bolesti az krece...a co si budem povidat ty davky toho utrouse jsou dost vysoke.ja mam 2-0-2
Pri tom minulym ivf jsem zacala spinit v den kdy mela prijit mrcha stacila citronova voda a do rana to bylo ok

fori
28. říj 2015

@renca1978 ja beru 2-2-2 ale obcas zapomenu 😀 😀 jinak ja jsem dneska 28 dc, takze klidne bych mohla mit i ms....

renca1978
28. říj 2015

@pindu cinske medicine vubec neverim....moje kamaradka diky spickam cinske mediciny malem zemrela a stalo jim to cca 30 tisic Kc za caje a pak skoro 2 roky neschopenky a hospitalizaci...za mbe rozhodne ne...pracuji jako zachranar takze anatomii rozumim takze timlhle mne nikdo neopije

renca1978
28. říj 2015

@fori a mela si pravidelnou???ja teda nikdy nemela presne na den pokazdy tak +2 dny...ale ted pred tim ivf jako zakon schvalnosti meskani 17 dnu....uz jsem to mohla mit davno za sebou nebejt toho zpozdeni

pindu
28. říj 2015

@renca1978 nikdo te nechce opit 🙂 jsou to informace pro ty, ktere to zajima. spatnych zkusenosti maji lide spoustu i se zapadni medicinou.

fori
28. říj 2015

@renca1978 ja mela vzdy pravidelnou 28, kdyz jsme sezacali doma snazit, tak se mi to zkratilo i na 25, a jelikoz jsem mela dlouhy stimulacni protokol a pichali mi zoladex, a tim se mi pry souplo na 31......jsem z toho uz magor.....koukam ze mas 2 letou holcinu, takze kdyz vam to klapne tak krasne navazes...nam to pred rokem nevyslo, me diagnostikovali celiakii nez mi dali v caru termin, byl z toho rok....

renca1978
28. říj 2015

@fori jojo pristi mesic slavi 2 narozeninky.....bylo by super kdyby to vyslo....moc bych si prala aby Viky nezustala sama a mela segru nebo brachu🙂a mela si nejaky priznaky pri ty zjisteny diagnoze?takze mas dietu?Ja mam zase problem s vysokym cholesterolem mame to dedicny a s ledvinami...kazdej rok mi zjisti nejaky novy kameny a musim na to rozbijeni a kdyz nejde rozbit musim na endoskop.vykon v celk.anestezii.kamen urazu je ze nikdo mi nedokaze rict z ceho se tolika a opakovane tvori...

renca1978
28. říj 2015

@fori stejne jste strasne dlouho cekali...to meli tak plno?my jsme do gestu zavolali a do tydne jsme meli termin

fori
28. říj 2015

@renca1978 v rijnu v loni mi to zjistili, od listopadu jsemdrzela dietu, vunoru jsem mela vysledky ok, pak jsme se snazili cca 4 mesice doma, dokt.rikala ze by to mohlo vyjit prirozene, v cervenci jsem do caru, pry pres leto ivf nedelaji, zari maji plne, takze rijen, chodim k Apolinari...ja mela imuno problemy hlavne pred Ellou, cele tehu jsem pichala clexane a do 15 tt Medrol, Ella se narodila driv a byla mensi, a to mi z krve nic nezjistili....a ted po rocni diete mam celou imuno v poradku....i v caru rikali ze jsme mohli jeste pockat...jako ze jsme to mohli zkusit prirozene...ale i manzel ma trochu horsi spermio....nevim no.....ja chci nastoupit na MD nez Elle budou 4 roky, pak budu mit stejne vysokou materskou jako jsem mela na ni....poku bych ted neotehotnela, tak na to prdime...a zkusime to treba za rok.....

fori
28. říj 2015

@renca1978 sorry za preklepy, pisu z tabletu... A nemam tady chvilku klid

renca1978
28. říj 2015

@fori ja u Apolinare rodila...a taky driv 36+4...to jsem slysela ze o Apo je vetsi zajem...tak on je to pro ty soukr.centra velkej businnes takze to cekani moc dlouhy neni....a ty chodis do prace nebo ses doma?ja jsem na rodicaku ale chodim na 0,5 uvazek do prace.ted mam PN...preklepy neres ja na tabletu mrskam uplny silenosti... 😀

fori
28. říj 2015

@renca1978 no chodim od 12.10. Do prace,skoncil mi rodicak....delam v Rezi, ustav jaderneho vyzkumu a jeste u souk.firmy...pracuji s radioaktivitou, jestli mi v 6 tt potvdi srdicko, jdu na riziko...a pecu na to...a ty jezdis u zachranky? Misto doktorky?nebo jsi doktroka?

renca1978
28. říj 2015

@fori nene jsem na urg.prijmu na ARU jako zachranar
VS mam ale lekar nejsem....ty radioaktivity bych se ale dost bala.to ti urco daj riziko...

verry
autor
28. říj 2015

@fori jo moc nas tu není.. 😅 no tak časem třeba někdo přibyde. Nebo aspon pro nás at víme 🙂

@renca1978 holky já jedu zítra na ultrazvuk, tak jsem moc zvědava kolik se rysuje vajíček...jako břuch mě teda bolí

renca1978
28. říj 2015

@verry budeme na tebe moc myslet tfuj tfuj tfuj...hlavne at jsou kvalitni🙂

fori
28. říj 2015

@verry tak dej vedet...me taky bolelo, a hlavne po OPU, mozna jsem mela ten syndrom...nevim jak se to presne jmenuje...

fori
28. říj 2015

@renca1978 zachranas v nemocnici? To slysim prvne.....ja myslela ze na techto odd, jsou jen lekari....

renca1978
28. říj 2015

Myslis ten OHSS??? Ja ho nemela urcite ale mne ted silene bolelo bricho napoprve skoro vubec...fakt divny

renca1978
28. říj 2015

@fori neeee lekari, zachranari a zdr.sestry

fori
28. říj 2015

@renca1978 no jasne a sestry, a tedvim i zachranari......ja to pri prvni stimulaci nemela....jajk ted mj nikdo nerekl ze to mam, to si jen tak ja myslim....ale bolesti po OPU jsem mela vlastne do ET....a pak ze dne na den nic.....ja ted take meka neco jineho....poprve jen Fostimon, a ted Elonvu a pak jsem dopichovala Gonal....nrvim no....zitra jdu prace.....boze me se nechce.......rano letim skolky a pak pres ucpany Kralupy do Reze...to prijedu na 8.... Ty si doma...? Delas pravidelne urcite dny?

renca1978
28. říj 2015

@fori já mam prumerne tak 7 nočních v měsíci jinak jsem doma....ted mam neschopenku...nechtela jsem nic riskovat je to tam taky dost rizikovy....a PN nechceš? Nebo to vyres tím paragrafem 😉

renca1978
28. říj 2015

@fori hele úplně té chápu mne přijde ze v Praze má snad každém aspoň 3 auta....dřív to bejvalo ucpané jen v určitém čas a teď porad...hruza....to mne nebaví ...clovek ztrati more času vysedavanim v aute

fori
28. říj 2015

@renca1978 no ja chtela byt zitra doma...ale pak jsem si to rozmyslela.....kdyz mi bude nejak blbe tak pojedu domu....ted jsem dala foto z narozenin Ellinky, tak se podivej....

renca1978
28. říj 2015

@fori krásné fotky... mas nádhernou holčičku 🙂 taky mas ten pocit ze ten čas tak strašně letí?....prijde mi jako bych rodila včera a Viky už budou dva.

fori
28. říj 2015

@renca1978 jj hrozne to uteklo....ani jsem si moc neuzila to dobu co byla miminko, ted si to chci vynahradit...

renca1978
28. říj 2015

@fori pro mne byl prvni rok peklo..koliky do 9 mesicu..dodnes nespala ani jednu noc vkuse...porad se budi...je hyperaktivni a dr mi rekla pry ona toho nikdy moc nenaspi je to v ni...taky je zvykla na nasi postel coz neni moc dobry....ale ja miluju jak se umi pritulit je to nadhera

Strana