Je legální, aby policista parkoval služebním vozem doma?
Dotaz.. Soused pracuje u policie.. Jezdí si domů docela často služebním autem v pracovním.. Tudíž je nejspíš ve službě.. Parkuje nám tady pomalu před domem.. Jednou ráno jsem vstávala na ranní a dokonce tady měl odstavené auto a očividně si chrápal.. Je tohle v pořádku? Jelikož nemáme moc dobré sousedské vztahy a dělá nám akorát problémy tak mám sto chutí pořízené fotografie zaslat na příslušný orgán zda je normální že pan policajt z mých daní si jezdí domů když je v práci jak se mu zlíbí..!? Váš názor na věc?
Jakmile nekdo pouzije zaklinadlo "z nasich dani", vim kdo je tady ten ...., takze asi tak.
A on stoji nejak na vašem pozemku? Protože jinak nechápu.
Nebo jde o obytnou zonu? My bydlime v obytné zóně a sousedé v blízkém okolí parkují na krajnici, čímž povážlivě zúží cestu. Já projedu, ale popeláři nebo hasiči... 🙄 Přitom tu má každý zahradu, kde si může parkovat. 🤷
@pavca1982 ju nestve ze se neprevlika, ona ma dukaz ze v pracovni dobe vyspava, protoze se neprevlikl a to ju stve 😀

@kami1984 takže když státní zaměstnanec dostane k výplatě 30 čistého a na pásce má napsáno 40, tak to znemana že on zaplatil nějaké daně???
Víte že zaměstnanec v soukromém si musí vydělat na svou mzdu a k tomu ještě musí vydělat i ty daně ktere ta nej zaměstnavatel odvede a ty se následně prerozdeli?
Vnímám rozdíl v tom když to je jen napsané na pásce a když se musí udělat tolik práce aby se to pokrylo...
P.s. jsem státní zaměstnanec ☺️