icon

Je možné čisté přátelství mezi mužem a ženou?

2. lis 2025

Ahoj, jednoduchý dotaz, z osobních důvodů dnes anonymně... Je možné čisté přátelství mezi (ženatým) mužem a (rozvedenou) ženou?

Strana
z2
anonym_a98060
5. lis 2025
@izz76

@anonym_a98060 Tohle už je přehnané. Kdyby měl kamaráda chlapa tak si taky nebudou vzájemně posílat fotky v plavkách a oslovovat se zdrobněle. Manželovi bych jasně řekla,že mi to vadí.

@izz76 No, řekla jsem. Že mi to vadí, že mi to nepřijde normální, že ty fotky jsou přes čáru, i to oslovování, že ta ženská ho vyloženě balí a jestli on to nevidí, tak je slepý... Teď ho tahá zase na nějaký sraz v lednu, tak to budu nekompromisní a řeknu, že si nepřeju aby jel, že se mi to nelíbí, že opravdu není normální, aby jel na pokec přes půl republiky, kde je ženská, která ho chce sbalit. Ovšem jde o to, jestli mi to bude něco platné.

anonym_e8744a
6. lis 2025

Ahoj, Ano funguje to i několik let a vždy si pomáháme když jsme nadně a oba jsme se vždy povzbuzovali k tomu abychom doma fungovali a měly doma klid a pohodu s partnery . V jiných případech pokud je to někdy že jeden začne cítit něco víc tak to celou dobu kamarádství ani nebylo.

westie
6. lis 2025

Ano, mám to tak já, mám to tak manžel; známé své přátele navzájem.

klpoiu
6. lis 2025
@anonym_autor

Tady nejde o dlouholeté přátelství. Manžel se před rokem začal kamarádit s jednou čerstvě rozvedenou, o deset let mladší. Jsou prý jen kamarádi, občas se potkají na kafe nebo si jdou zacvičit, ale nevím, jestli je to prostě možný.

@anonym_autor Rekni,ze chces jit jednou s nima si zacvičit. Uvidíš reakci manzela. Mas pravo vedet, s kym tvuj manzel travi cas. Jestli po sobe jedou, poznas na první dobrou. Přátelství mezi muzem a ženou byt samozřejmě muze, ale nesmi tam byt vzajemna pritazlivost.

ai30
6. lis 2025

Samozrejme, ze je pratelstvi mezi muzem a zenou (v jakekoli osobni vztahove konstelaci) mozne. Osobne mi prijdou jako velmi velmi red flag muzi, kteri nemaji zadne kamaradky. Ale osouhlasim s tim, ze zalezi i na tom, kdy to pratelstvi vznikne a jak si clovek nastavi hranice, aby bylo oboustranne jasne, o co jde.

Strana
z2