Je možné čisté přátelství mezi mužem a ženou?
Ahoj, jednoduchý dotaz, z osobních důvodů dnes anonymně... Je možné čisté přátelství mezi (ženatým) mužem a (rozvedenou) ženou?
Ahoj, Ano funguje to i několik let a vždy si pomáháme když jsme nadně a oba jsme se vždy povzbuzovali k tomu abychom doma fungovali a měly doma klid a pohodu s partnery . V jiných případech pokud je to někdy že jeden začne cítit něco víc tak to celou dobu kamarádství ani nebylo.
Ano, mám to tak já, mám to tak manžel; známé své přátele navzájem.
Tady nejde o dlouholeté přátelství. Manžel se před rokem začal kamarádit s jednou čerstvě rozvedenou, o deset let mladší. Jsou prý jen kamarádi, občas se potkají na kafe nebo si jdou zacvičit, ale nevím, jestli je to prostě možný.
@anonym_autor Rekni,ze chces jit jednou s nima si zacvičit. Uvidíš reakci manzela. Mas pravo vedet, s kym tvuj manzel travi cas. Jestli po sobe jedou, poznas na první dobrou. Přátelství mezi muzem a ženou byt samozřejmě muze, ale nesmi tam byt vzajemna pritazlivost.
Samozrejme, ze je pratelstvi mezi muzem a zenou (v jakekoli osobni vztahove konstelaci) mozne. Osobne mi prijdou jako velmi velmi red flag muzi, kteri nemaji zadne kamaradky. Ale osouhlasim s tim, ze zalezi i na tom, kdy to pratelstvi vznikne a jak si clovek nastavi hranice, aby bylo oboustranne jasne, o co jde.

@anonym_a98060 Tohle už je přehnané. Kdyby měl kamaráda chlapa tak si taky nebudou vzájemně posílat fotky v plavkách a oslovovat se zdrobněle. Manželovi bych jasně řekla,že mi to vadí.
@izz76 No, řekla jsem. Že mi to vadí, že mi to nepřijde normální, že ty fotky jsou přes čáru, i to oslovování, že ta ženská ho vyloženě balí a jestli on to nevidí, tak je slepý... Teď ho tahá zase na nějaký sraz v lednu, tak to budu nekompromisní a řeknu, že si nepřeju aby jel, že se mi to nelíbí, že opravdu není normální, aby jel na pokec přes půl republiky, kde je ženská, která ho chce sbalit. Ovšem jde o to, jestli mi to bude něco platné.