icon

Je normální přemýšlet o sexu s jinými muži?

12. črc 2024

Ahoj, chtěla bych rozvinout takovou diskuzi nebo i spíš se tak jako vypovídat. Koukáte taky hodně po ostatních chlapech? Myslím ale hodně v tom sexuálním smyslu, představujete si sex s nimi a tak? Já mám v poslední době celkem problém, protože mi fantazie opravdu pracuje a to obzvlášť když je to někdo z práce s kým občas mluvím a je mi sympatický. Jednoduše mě vzrušuje představa sexu s někým jiným, že nad tím strávím nejednu chvíli.. nejvíc s kolegou který se úplně netají s tím, že se mu líbím 🙄 Jde mi o to jestli to máte taky tak a je to normální nebo už ne? Protože s přítelem tohle nemám, s tím mě nějaké představy nenapadají, ale to je mi jasné že je tím, že už jsme nějakou dobu spolu. 😏

Strana
z2
sonaxoxo
16. črc 2024

Jako ráda se podívám na chlapy, taky jsem měla své období..😉 a po těch letech, když to shrnu, mám pocit, že není se na koho koukat..🤷 jak tu psala jedna, samej pupkáč, starej, plešatej..😀 prostě už jsem to s tím očumováním vzdala..🤔

veronicka89
16. črc 2024

S manzelem spolu spime pres 20 let ... vzruseni tam i po tolika letech je silene...ikdyz se treba tyden nevidine mam z te predstavy motyly v brise ( nebo kde :-?)

Ale kdykoliv je nekde chlap co se mi hodne libi ,mam takove predstavy ...

Jeste k tomu tak nejak co jsem do ted zazila dokazu odhadnout s kym by mi to klapalo v posteli a s kym ne 😀 a zatim to vzdy vyslo ... takze proste to citim a to je to zajimavejsi...

Muze to byt popelar, kolga od chlspa z prace , prodavac aut kdokoliv se kterym by to bylo realne ...

Ne zpevak ...tam to tak nemam prz je to moc Fantasie...

A presne jak se tu prede mnou pise , nejake usmani se flirt haha jo ale tim ze jsem celkove ve vztahu fakt spokojena , nehodlam si to nejakou aferou zkazit...a presne mam pocit ze kdybych to udelala ze podvadim i deti ...

jelenice_zavodnice
16. črc 2024

U tohoto tematu si vzdy vybavim slova z filmu “Ucastnici zajezdu” v podani Evy Holubove, kdyz se Bob Klepl opije a zustane spat na plazi:
“Našli ho na pláži, ležel tam jak vyvrženej vorvaň. Už se do něj pouštěli racci.“
A zakoncuje rozhovor s Jolanou s tim, ze po deseti letech si u toho uz predstavovala nekoho jineho, mladeho ucne od nich z prace.
Ale i presto ji porad zalezelo jen na tom, aby on byl v zivote stastny.

bodnarovag
Odpověď byla odstraněná
traveller007
16. črc 2024

Myslím, že na hezkého chlapa se ráda podívá každá. Je jedno, jestli na ulici, ve filmu nebo na fotce, prostě to oko potěší 😅 Stejně tak je mi jasné, že se manžel rád podívá na hezkou ženu a i sama umím ocenit, pokud je nějaká fakt hezká. Občas se spolu i v rámci předehry podíváme na film pro dospělé. Ale já mám výhodu, že ačkoliv je manžel 40+, je štíhlý, namakaný, sportuje, věnuje se mi, ani v posteli si rozhodně stěžovat nemůžu. Takže se max na jiného podívám, ocením, že je na co koukat, ale fantazie mám plně uspokojené doma 🥰 Spíš když se kvůli jeho práci třeba týden nevidíme, tak fantazíruju přímo o manželovi 😇😃

neomenia
16. črc 2024

No jejej. Koukám na chlapy a někdy to i řeknu manželovi, že ten a ten se mi líbí. Čím jsem starší, tím víc to vnímám kolem ovulace. Ale jak tu někdo psal, opravdu jakože fakt peknejch chlapů aby v mé věkové skupině pohledal. Češi jsou obtloustlý, plešatý., bledý , takový nemastný neslaný . Asi máme fakt v našem národě špatnou životosprávu, když jinde jsou chlapi sexy. Mám ráda tmavý, takže od Chorvatska na jih jsem v ráji, stačí pohled tmavých očí 🤗🤗🤗

trdelnik234
Autor odpověď smazal
krasna_neznama86
17. črc 2024

@martinka_33 na gynekology pozor 🤣 vím, o čem mluvím

vandemee
25. črc 2024
Uživatel vandemee je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od vandemee.

Já se určitě podívám, ale čistě akademicky 🙂

Strana
z2