Je normální přemýšlet o sexu s jinými muži?
Ahoj, chtěla bych rozvinout takovou diskuzi nebo i spíš se tak jako vypovídat. Koukáte taky hodně po ostatních chlapech? Myslím ale hodně v tom sexuálním smyslu, představujete si sex s nimi a tak? Já mám v poslední době celkem problém, protože mi fantazie opravdu pracuje a to obzvlášť když je to někdo z práce s kým občas mluvím a je mi sympatický. Jednoduše mě vzrušuje představa sexu s někým jiným, že nad tím strávím nejednu chvíli.. nejvíc s kolegou který se úplně netají s tím, že se mu líbím 🙄 Jde mi o to jestli to máte taky tak a je to normální nebo už ne? Protože s přítelem tohle nemám, s tím mě nějaké představy nenapadají, ale to je mi jasné že je tím, že už jsme nějakou dobu spolu. 😏
S manzelem spolu spime pres 20 let ... vzruseni tam i po tolika letech je silene...ikdyz se treba tyden nevidine mam z te predstavy motyly v brise ( nebo kde :-?)
Ale kdykoliv je nekde chlap co se mi hodne libi ,mam takove predstavy ...
Jeste k tomu tak nejak co jsem do ted zazila dokazu odhadnout s kym by mi to klapalo v posteli a s kym ne 😀 a zatim to vzdy vyslo ... takze proste to citim a to je to zajimavejsi...
Muze to byt popelar, kolga od chlspa z prace , prodavac aut kdokoliv se kterym by to bylo realne ...
Ne zpevak ...tam to tak nemam prz je to moc Fantasie...
A presne jak se tu prede mnou pise , nejake usmani se flirt haha jo ale tim ze jsem celkove ve vztahu fakt spokojena , nehodlam si to nejakou aferou zkazit...a presne mam pocit ze kdybych to udelala ze podvadim i deti ...
U tohoto tematu si vzdy vybavim slova z filmu “Ucastnici zajezdu” v podani Evy Holubove, kdyz se Bob Klepl opije a zustane spat na plazi:
“Našli ho na pláži, ležel tam jak vyvrženej vorvaň. Už se do něj pouštěli racci.“
A zakoncuje rozhovor s Jolanou s tim, ze po deseti letech si u toho uz predstavovala nekoho jineho, mladeho ucne od nich z prace.
Ale i presto ji porad zalezelo jen na tom, aby on byl v zivote stastny.
Myslím, že na hezkého chlapa se ráda podívá každá. Je jedno, jestli na ulici, ve filmu nebo na fotce, prostě to oko potěší 😅 Stejně tak je mi jasné, že se manžel rád podívá na hezkou ženu a i sama umím ocenit, pokud je nějaká fakt hezká. Občas se spolu i v rámci předehry podíváme na film pro dospělé. Ale já mám výhodu, že ačkoliv je manžel 40+, je štíhlý, namakaný, sportuje, věnuje se mi, ani v posteli si rozhodně stěžovat nemůžu. Takže se max na jiného podívám, ocením, že je na co koukat, ale fantazie mám plně uspokojené doma 🥰 Spíš když se kvůli jeho práci třeba týden nevidíme, tak fantazíruju přímo o manželovi 😇😃
No jejej. Koukám na chlapy a někdy to i řeknu manželovi, že ten a ten se mi líbí. Čím jsem starší, tím víc to vnímám kolem ovulace. Ale jak tu někdo psal, opravdu jakože fakt peknejch chlapů aby v mé věkové skupině pohledal. Češi jsou obtloustlý, plešatý., bledý , takový nemastný neslaný . Asi máme fakt v našem národě špatnou životosprávu, když jinde jsou chlapi sexy. Mám ráda tmavý, takže od Chorvatska na jih jsem v ráji, stačí pohled tmavých očí 🤗🤗🤗
@martinka_33 na gynekology pozor 🤣 vím, o čem mluvím
Já se určitě podívám, ale čistě akademicky 🙂

Jako ráda se podívám na chlapy, taky jsem měla své období..😉 a po těch letech, když to shrnu, mám pocit, že není se na koho koukat..🤷 jak tu psala jedna, samej pupkáč, starej, plešatej..😀 prostě už jsem to s tím očumováním vzdala..🤔